2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043779 بازدید | 684338 پست

سلام خوشگلا خوبین 

عیدتون مبارک 😍😍😍🌹🌹🫂

انشاالله سال جدید پر از خبرای خوب اتفاقای خوب 

سال پر خیر و برکتی براتون باشه 

انشاالله امسال سال مامان شدنمونه و سال خنده های از ته دلمون 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

🌱امید داریم به اجابت بهار 🌱

🪴الهی که دوباره خنده هایمان گل کند🪴

✨و زندگی زنده شود 🌈

🌷عیدتون مبارکــــــــــــــ🪻

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالا ک همینطور باشه به امید خدا... روز 15 داغون شدم از بس گریه کردم چشام پف کرده نمیدونم صلاحمون ...

چیشد عزیزم ؟

انشالله که خوش خبری 🤍

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام خانما سال نو مبارک باشه ایشالا که امسال سال خوب و پر برکتی برای همه ما باشه و خانمای منتظر هم دستشون با نی نی ‌پر سه . من چند بسته قرص استرادیول خارجی دارم تا سال2025 تاریخ دارند برای ضخامت آندومتر عالی هستند کسی بخواد برایش پست میکنم 

سلام به همه دوستای گلم  که از قدیم ندیما منو یادتون هست. به لطف ومعجزه خدا من امسال طبیعی بارد ...

وااااای چقد از دیدن این پیام خوشحال شدم مبارکت باشه عزیزم خداروشکر خداروصدهزارمرتبه شکر😍😍😍

سلام عزیزم من قبل انتقالم دکتر برام سه تا نوشت باید صبح بریم بیمارستان مارو پذیرش کنن . برای من با ...

منم بعد از تزریق مرحله اولش ک قبل از انتقالم بود یکروز میبینم چنان سردردی گرفتم ک‌اروم نداشتم.رفتم ی قرص سردرد قوی خوردم و خوب شدم..

برا منم عجیب بود ک یروز تمام حالتهای سرماخوردگی اوند سراغم ولی روز بعدش خود بخود خوب شدم..اینا ک میگم حالت سرماخوردگی تو بارداریم بود ..

همش ب شوهرم میگفتم منکه این سرم ها ک‌میزنم مگه سیستم ایمنی بدنو ضعیف نمیکنه چطو من زود خوب میشم..

بخدا قبلش ک سرما میخوردم تا چندروز مریض بودم و بیحال.

والا سرم ها هیچ‌عوارضی برا من نداشت...انگار خوب بودن😄..

منکه چهارماهم تموم شد دیگه سرم‌ نزدم..

هنوز منتظرم ببینم تاثیر داره یا نه من قبل انتقالم prp هم برام انجام دادن روزی که دکتر برام نوشت گفت ...

والا من ۴ تاشو کمتر از ۲ ساعت میزدم..

یبار دیر رفتم مرکز..بعد پرستار گذاشتش رو دور تند تو۲۰  دیقه ۴ تا تزریق کرد..همش گفتم چون اینجور تزریق کرد میمیرم😄😄

عزیزم خاهرم برا باره ۶منفی شد انتقالش براش سرم نوشتن بیمه هم تایید کرده ولی داروخانه میگه یه کد باید ...

ما اول نسخه دکتر میبردیم.بعد بیمه تایید میکرد و کد رو ی برگه کوچیک میداد و‌میبردیم داروخونه..البته همون کد نسخه دکتر هم تو‌برگه بیمه چاپ میشد بم میدادن

ژریم خاصی هست ایمنی بدن رو کم کنه؟ چطوری ایمنی میره بالا یعنی براثر استفاده از داروهای انتقاله ...

والا منکه ایمنیم مشکل نداشت..ولی دکتر تشخیص دادن سرم بنویست برام.چون دیگه حنینهای اخرم بود.

ما اول نسخه دکتر میبردیم.بعد بیمه تایید میکرد و کد رو ی برگه کوچیک میداد و‌میبردیم داروخونه..البته ه ...

ممنون عزیزدلم اسکرین گرفتم براش!انتقال داد دیروز منفی شد بدون سرم برای باره بعد میخاد بگیره

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
2810