2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043749 بازدید | 684336 پست
سلام دوستان  انشاءالله بچه هایی ک وقت زایمان شونه بسلامتی زایمان کنندوبچه هایی ک باردارن بسلامت ...

عزیزم کلا همیشه روزی ۱ ویتامین ای ۴۰۰ بخور

از اول سیکل تا روز قبل از انتقال هم دو تا ویتامین ای ۴۰۰ بخور

خیلی شنیدم که مشکل رو حل کرده

البته امیدوارم به حرفم گوش بدین چون من بر اساس تجربه چند ساله ای که دارم و تحقیقات زیادی که به فارسی و بیشتر انگلیسی در هر موردی میکنم خیلی وقتها تجربیاتم رو میگم اما کسی گوش نمیکنه . 😄

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم کلا همیشه روزی ۱ ویتامین ای ۴۰۰ بخور از اول سیکل تا روز قبل از انتقال هم دو تا ویتامین ای ۴۰۰ ...

من فک کنم تا یکماه قبل انتقال ویتامین ای میخوردم..

دیگه دکتر تیروییدم گفت نخور..خودش تجویز کرده بود..میدونست ک میخوام بعد از تنظیم شدن تیروییدم وارد سیکل بشم

سلام عزیزم من از شانس بدم تاریخ غربالگریم افتاده تو تعطیلات عید همه جا تعطیل هستن تنها جایی که با ...

عزیزم.خیره انشاالله.درمانگاه امام رضا هم خوبه.انشاالله که بسلامت بگذره و نی نی رو به موقع و صحیح و سالم بغل کنی.

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
الان 11 هفته و پنج روزم انشالله خوب باشه احتیاج نباشه بدوزم

منکه معلوم نیست موقع سزارین دکترم حواسش کجا بوده سرکلاژمو باز نکرده.فکر کن من چهارسال سرکلاژ داشتم الکی،دکتر اسدی میگفت خیلی شانس آوردی که عفونت نکرده یا خون جمع نشده پشتش‌ رحمت پاره بشه...گفتم اینم شانس منه دیگه...

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
منکه معلوم نیست موقع سزارین دکترم حواسش کجا بوده سرکلاژمو باز نکرده.فکر کن من چهارسال سرکلاژ داشتم ا ...

عجب دکتری

کدوم دکتر بود

الان تنها نگرانیم همینه که سرکلاژ لازمه یا نه

اخه اکثر مواقع سمت چپ زیر دلم تیر میکشه 

میگم نکنه بخاطر باز شدن دهانه رحمم باشه

انشالله زودتر بشه پنجم و مشخص بشه تکلیفم 

سلام بر همگی دوستان ، لطفا در ایام روزه داری و موقع تحویل سال منو دعا کنید خیلی تو شرایط سختی هستم و محتاج دعای تک تکتون هستم ،، اگه بارداریم خوب پیش می‌رفت الان باید انومالی میرفتم ولی الان دارم فقط حرف میشنوم،التماس دعا

سلام بر همگی دوستان ، لطفا در ایام روزه داری و موقع تحویل سال منو دعا کنید خیلی تو شرایط سختی هستم و ...

سلام عزیزم

آخه چرا؟ مگه گناه تو چی بوده؟ مگه اصلا این اتفاق  تقصیر تو بوده؟ دلم گرفت با پیامت🥺

من که با بچه کوچیک خیلی توفیق عبادت ندارم ولی سر ربنای افطار و دعای سحر که از تلویزیون می شنوم همه ش یاد دوستای اینجام😭 خدا حاجت روایی و  اجابت دعای همه تونو خیلی خیلی نزدیک کنه بزودی نی نی هاتونو بغل کنین😭 که میفهمم چقدر این روزهای آخر سال و حتی موقع تحویل سال دلتون میگیره 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
@فردایی_روشن     فاطمه جان شماره م رو برات فرستادم  ایتا بهم پیام بده

مرسی قشنگ مادر♥️🫂🌱

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام به همه دوستای گلم  که از قدیم ندیما منو یادتون هست.

به لطف ومعجزه خدا من امسال طبیعی باردارشدم.

از موقع بارداری تازایمان همه شما رو یادکردم وبراتون دعا کروم که ان شاءالله  به زودی لذت این ماه های قشنگ بچشید وبعدش نی نی گلتون بیادبغلتون  

موقع سال تحویل پارسال اول خیلی هارو حلال کردم که واقعا ناراحتم کرده بودن وبهم آسیب رسوندن وبعدش هزخداخواستم سال تحویل امسال نی نی کنارمون باشه

خدا صدامون شنید وحاجتمو داد

من دوران بارداری سختی داشتم ولی هیچ وقت تسلیم نشدم 

وازخداخواستم کمکم کنه تا نی نی مون صحیح وسالم بدنیا بیاد

زایمان سختی داشتم اما به لطف خدا دخترم تو ۳۳ هفته بدنیا اومد و تو دستگاه بود والان اومدیم خونه.

دخترم خیلی کوچولو موچولو ولی نفسم بهش وصله 

من برای همه عزیزای چشم انتظار دعا میکنم تا خدا به زودی دامنشون سبز کنه  و اولاد سالم وصالح بهشون ببخشه.

پیشاپیش سال نو مبارک.آرزوی بهترین ها درسال جدید برای همتون دارم.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام به همه دوستای گلم  که از قدیم ندیما منو یادتون هست. به لطف ومعجزه خدا من امسال طبیعی بارد ...

سلام عزیز دلم

قدمش پر خیر و برکت باشه

ممنونم که ما رو در سختی و دلهره یاد کردی  و در شادی آخر شریک😭🤩

خدا جواب دل بزرگ و مهربونت رو داد

آخرین بار که منفی شدی برای دلداری دادن بهت جمله ای که گفتم رو خوب یادمه

یادمه بهت گفتم تو که مادر هستی ان شا الله مادر بودن رو به نوعی دیگه هم تجربه کنی🤩

خوشحالم که خدا در پاسخ به قلب بزرگت و برای شاد شدن دل پسرکوچولوهات که قدر دنیا دوستشون داری و شب و روز براشون مادری میکنی یه آبجی کوچولو هدیه داده

بازم همه مونو دعا کن خواهر بزرگوارم❤️💕🌹

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام عزیز دلم قدمش پر خیر و برکت باشه ممنونم که ما رو در سختی و دلهره یاد کردی  و در شادی آخر ...

عزیزززمی چشم لایق باشم دعاگوی همتون هستم

ازته دل دعا میکنم به زودی خدابه همه شما اولاد سالم وصالح بده.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام به همه دوستای گلم  که از قدیم ندیما منو یادتون هست. به لطف ومعجزه خدا من امسال طبیعی بارد ...

سلام عزیزم خدا رو شکر تبریک میگم خیلی برات خوشحال شدم.

کاری که شما کردی واقعا زیبا و فراموش نشدنیه. 

خدا گل پسرت و گل دختر کوچولو و گوگولیتو برات حفظ کنه انشالله. انشالله همه دوستام به هر چیزی که خیر و صلاحشوخه برسن و خوشحال باشن به حق این شبای عزیز.

❤❤❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
2810