2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043861 بازدید | 684348 پست
سلام خانم ها میشه به من کمک کنید لطفا من نوبت دوم ای وی اف با تخمک اهدایی باردار شدم الان شش هفته ه ...

خیلیا میگن تا هفته ۱۴  پانزده خیلی کمتر میشه من ۱۳ هفتم ولی هنوزم همینجوریم از یه طرفم که لک بینیم دو هفته شد و تمومی نداره 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
خیلیا میگن تا هفته ۱۴  پانزده خیلی کمتر میشه من ۱۳ هفتم ولی هنوزم همینجوریم از یه طرفم که لک بی ...

سلام عزیزم تو هم هنوز خوب نشدی

منم همچنان لک دارم 

تازه هر شبی که امپول پرولاتون میزنم صبحش اب خون میاد

به دکترمم که گفتم 1جوری به مسخره بهم میگه اگه تو میدونی نزن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانم ها میشه به من کمک کنید لطفا من نوبت دوم ای وی اف با تخمک اهدایی باردار شدم الان شش هفته ه ...

ای وای نکن اینکارو الان زوده برای قطع دارو

باید تا هفته ۹ بزنیا

خدای نکرده از بین میره بچه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
لک ک طبیعیه عزیزم،ان شا الله که نشونه لانه گزینیه داروهات رو سر وقت مصرف کن

خونریزیم خیلی زیاد شد. 😔 امروز شد دوروز خونریزی.

دیگه از امروز پروژسترونو استفاده نکردم.

توکل به خدا. چکار کنم کاری از دستم برنمیاد

کاربری دست یه نفره. من مسئول تمام حرفایی که میزنم هستم✋
براي لك بايد انوكساپارين و آس آ و رقيق كننده ها كلا قطع كنيد الان چه داروهايي ميخورد داروهاتون دكتر ...

انوکسا و آاس آ خیلی وقته قطع کردیم

استرادیول و استروژن و پردنیزولون هم چند روزه تعدادش کم کم داریم میکنیم تاقطع بشه

ممنون قشنگم🥹 اگه اسمو فامیلشو بهم بگن حتما یاداشت میکنم.. نه من با دکتر صحبت نکردم این خانمه گفت ...

اگر وزنت اوکی هست ، الکی سلامت بدنتو بهم نزن 

رژیم باید اصولی باشه اون هم وقتی قراره ivf کنی.

خداروشکر همسرت راضی هست. ز خدا بخواه هر طریقی دوست داده و خیر هست بهت نی نی بده سالم و صالح .

عشق و انید بیاره تو خونتون ان شاءالله. 

خونریزیم خیلی زیاد شد. 😔 امروز شد دوروز خونریزی. دیگه از امروز پروژسترونو استفاده نکردم. توکل به ...

کاش تا روز آزمایش قطع نمیکردی داروتو یا حداقل زودتر آزمایش میدادی اگه دو روز اینا به روز آزمایشت مونده بود.

خونریزیم خیلی زیاد شد. 😔 امروز شد دوروز خونریزی. دیگه از امروز پروژسترونو استفاده نکردم. توکل به ...

داروهات رو خواهش میکنم قطع نکن

حداقل بی بی چک تست کن بعد

چون خیلی ممکنه تو بارداری خونریزی پیش بیاد

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

عزیزم نباید داروت رو قطع میکنی،مخصوصا پروژسترون ،امروز آزمایش ندادی؟

2810