2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043958 بازدید | 684352 پست
سلام عزیزم استراحت کن و ب دکترت زنگ بزن شیاف یا آمپول پروژسترون مصرف کن ایشالا ک نی نیت چیزیش نمیشه ...

شیاف و امپول استفاده کردم.فعلا لخته ندارم اما خونریزی چرا.

فردا صبح باید برم درمانگاه که ویزیت بشم...دعا کنین چیزی نشه.

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
عزیز الان بهتری؟

فدات عزیزم.

رفتم سونو نی نی خوب بود.اما هماتوم پشت جفت دید،رفتم یه دکتر زنان کلی ترسوندم.گفت تهدید به سقط هستی،داری میری توی شوک،خطر مرگ داری.میخواست زنگ بزنه ۱۱۵،دیگه گفتم خودم میرم بیمارستان،رفتم اونجا معاینه شدم گفت تهدید. به سقطی اما الان خطر رفع شده برو فردا صبح زود بیا که استاد ویزیتت کنه،فعلا موندم تا فردا صبح.

خدا خودش بخیر بگذرونه،برام دعا کن عزیزم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شیاف و امپول استفاده کردم.فعلا لخته ندارم اما خونریزی چرا. فردا صبح باید برم درمانگاه که ویزیت بشم. ...

ایشالا ک چیزی نیست استرس نده به خودت... شمام برام دعا کن تستم مثبت بشه بعد 8سال انتظار🙏🥺🥺

خدایا هزاران بار شکرت بعد از 8سال تاریخ 1403/6/13آزمایشم مثبت شدانشاالله که صحیح و سالم بغلش بگیرم 😍♥

فدات عزیزم. رفتم سونو نی نی خوب بود.اما هماتوم پشت جفت دید،رفتم یه دکتر زنان کلی ترسوندم.گفت تهدید ...

منم هماتوم داشتم و تو هفته ۱۲خونریزی بدی کردم.شیافارو به موقع بذار و استراحت کن چیزی نمیشه انشالله 

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
سلام بچه ها. توروخدا برام دعا کنید.من مثل شلنگ آب داره ازم خون و لخته میره...خیلی حالم بده.دعا کنین ...

چند هفته ای دوتا امپول پروژسترون تو یه سرنگ بکش بزن استراحت کن انشاالله که چیزی نیست

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
ایشالا ک چیزی نیست استرس نده به خودت... شمام برام دعا کن تستم مثبت بشه بعد 8سال انتظار🙏🥺🥺

انشاالله حتما مثبت میشی عزیزم،خدا بزرگه🌺

منم هماتوم داشتم و تو هفته ۱۲خونریزی بدی کردم.شیافارو به موقع بذار و استراحت کن چیزی نمیشه انشالله&n ...

وای اگه بدونی،روی توالت فرنگی بودم یهو بلند شدم دیدم توالت غرق خونه،سریع رفتم سونو،شکممو فشار میداد سونو میکرد قشنگ حس میکردم لخته لخته داره میریزه،بعدش رفتم توی مطب دکتر،گفت برو اونجا شلوارتو دربیار میخوام پدتو ببینم،شلوارو کشیدم پایین مطب دکتر شد پر از خون.که گفت فورا باید بری بستری بشی،میخپاست زنگ بزنه ۱۱۵ گفتم نمیخوام.

اما رفتم بیمارستان معاینه کردن گفتن فعلا خطری نداره،بزو فردا صبح بیا.

پناه بر خدا،خیلی ترسیدم ولی هرچی نظر خدا باشه دیگه،خودش داده خودشم نگهش میداره انشاالله

چند هفته ای دوتا امپول پروژسترون تو یه سرنگ بکش بزن استراحت کن انشاالله که چیزی نیست

دوازده هفته و دوروز.

قبل از رفتن یه شیاف گذاشتم الانم که اومدم یکی دیگه،دوتا آمپولم زدم.دراز کشیدم...

دوازده هفته و دوروز. قبل از رفتن یه شیاف گذاشتم الانم که اومدم یکی دیگه،دوتا آمپولم زدم.دراز کشیدم. ...

منم دقیقا همین هفته بودم.اصلا نترس.احتمال ۹۰درصد نی نی پسره..کم کم خونریزیت قطع میشه.تازه من تا دوهفته بعدش لخته داشتم دیگم کم کم قطع شد 

منم دقیقا همین هفته بودم.اصلا نترس.احتمال ۹۰درصد نی نی پسره..کم کم خونریزیت قطع میشه.تازه من تا دوهف ...

خدا از دهنت بشنوه عزیزم.دم عیده دکترا هم نیستن اینچیزا پیش بیاد استرس آدمو میکشه.

انشاالله که طوری نیست.

خدا از دهنت بشنوه عزیزم.دم عیده دکترا هم نیستن اینچیزا پیش بیاد استرس آدمو میکشه. انشاالله که طوری ...

استراحت کن..پسر من الان کنارم خوابیده..من دوبار خونریزی داشتم تو بارداری خیلی روزای سختی بود.مادرم می‌گفت بارداری پسر همینطوریه

فدات عزیزم. رفتم سونو نی نی خوب بود.اما هماتوم پشت جفت دید،رفتم یه دکتر زنان کلی ترسوندم.گفت تهدید ...

چند ماهتع هماتوم اندازش چه قدره 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین

دوفاستون بخور روزی دوتا برا هماتوم

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
وای اگه بدونی،روی توالت فرنگی بودم یهو بلند شدم دیدم توالت غرق خونه،سریع رفتم سونو،شکممو فشار میداد ...

عزیرم زیاد دستکاری نکن خودتو معاینه نکن فقط استراحت کن اب زیاد بخور 

استراحت کن..پسر من الان کنارم خوابیده..من دوبار خونریزی داشتم تو بارداری خیلی روزای سختی بود.مادرم م ...

عزیزم خدا حفظش کنه.

هرروزش یه سال میگذره...توکل به خدا

2810