2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044108 بازدید | 684359 پست
سلام عزیزم. مگه انتقال چندمت بود؟ من انتقال اول فقط آمپول پروژسترون داشتم که با همونم مثبت شدم ولی ...

انتقال دوم. رحمم خوب بود جنین ها هم ظاهرا کیفیت خوب و بلاست هم شدن البته وضعیت اسپرم بد بود و مورفو صفر.

خیلی ممنون از جوابتون خیالم راحت شد. درست میگید اگر منفی بشه هم بخاطر دارو نیست بخاطر وضعیت اسپرمه. بازم ممنون.

😭😭😭 پانیذ خواب دیدم  نمیدونم بد بود یا خوب

چه خوابی فاطمه جان ؟

اگر صلاح میدونی تعریف کن 

در ضمن همیشه از خواب که بیدار میشی خوابی که دیدی بگو ان شاءالله تعبیر خوابم خیر هست 

ان شاءالله خیر تعبیر بشه 

شیر اب باز کردی صورتتو بشوری بگو ان شاءالله خوابم به خیر تعبیر بشه 

و اگر خواب بدی بود صدقه هم بده .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون که جواب دادین ولی ظاهرا اونا هم مشکل نداشتن مخصوصا انوکسا و دوفاستون رو برای همه داده بودن پزش ...

انوکسا تا جایی که میدونم برای کسانی هست که غلظت خون زیادی دارند و برای اینکه خونشون رقیق بشه انوکسا نیدن 

خوب شاید شما غلظت خون ندارید 

دوفاستون هم یادم هست یک زمانی خون ریزی داشتم بخاطر پولیپ، به من داده بودند 

شاید شما پولیپ ندارید 

پیاده روی اربعین رفتم التماس کردم نشد حرم آقا امام رضا رفتم ضجه زدم نشد تا اینکه دی ماه پزشکم گفت ...

خوشحال شدم ، تبریک میگم 💓💓💓💓💓

ان شاءالله فردایی روشن و بقیه دوستان هم ذوق مثبت شدن بی بی چک و لحظات بارداری رو درک کنند. 

دخترا من بعد خوابی ک دیدم خوابم نبرد... وقتی دلم میگیره میرم سراغ عکسای کوچیکیم انگار دارم به عکسا ...

فاطمه جان ماشاالله چقدر خوشگل و ناز بودی و هستی همچنان 

گاهی یک سری مسائل پیش میاد که کم کم علاقه و حرمت از بین میره 

و اگر بزرگتر عاقلی هم نباشه ، زودتر این مسله دامن زده میشه 

انوکسا تا جایی که میدونم برای کسانی هست که غلظت خون زیادی دارند و برای اینکه خونشون رقیق بشه انوکسا ...

نه عزیزم هیچ کدوم رو ندارم. ممنون که جواب دادین نگرانیم کم شد اینجا مطرح کردم. امیدوارم همگی به خواسته هاتون برسین❤️

عزیزم برو دکتر سر خود نخور اما اینم بدون نیاز باشه حتی آنتی بیوتیکم میتونی به تجویز دکترت بخوری....& ...

ممنون گلم رفتم دکتر ، سلفه هم میکردی چند ماهت بود من فقط از سلفه ها میترسم جفتم پایینه بچه نیفته

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
عزیزم من اون زمان که ذات الریه کردم یادمه با دکتر زنانم برا داروهام مشورت کردم اونم گفت به جای دیفین ...

میپرسم پروسبان ببینم دارن میخرم جاش، دیفن از دیشب فقط قرقره کردم  

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
عه تو انومالی رفتی،تو همه روخوردیکه چه نترسی من چرا ترسوعم      

اره خاهر بهم متخصص داد نترس عزیزم توکل به خدا کن و به حرف دکترت گوش کن همین

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
دقیقا عوارض عفونت بدتر از داروئه..... 

اره عزیزم و متاسفانه خیلیا برا اینکه از قدیم تو مغز میکردم زن باردار حتی مسکن هم نمیخوره دکتر نمیرن و کارشون به درازا میکشه خدایی نکرده باعث پاره شدن کیسه آب میشع دکترم همینو بهم گفت که دیگه مقاومت نکردم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

سلام بچه ها.

توروخدا برام دعا کنید.من مثل شلنگ آب داره ازم خون و لخته میره...خیلی حالم بده.دعا کنین بچم طوریش نشه😥😥😥😥😭😭😭😭

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
عزیزم انگار هوس ماهیتابه آنا رو کردی؟؟؟؟؟  دیگه روز هفت بی بی زدن رکورد زدی مادرررررررر؟!!!!!! ...

😅😅😅اخه عجولم انتظارم خیلی سخته خدایی 

خدایا هزاران بار شکرت بعد از 8سال تاریخ 1403/6/13آزمایشم مثبت شدانشاالله که صحیح و سالم بغلش بگیرم 😍♥

سلام بچه ها. توروخدا برام دعا کنید.من مثل شلنگ آب داره ازم خون و لخته میره...خیلی حالم بده.دعا کنین ...

سلام عزیزم استراحت کن و ب دکترت زنگ بزن شیاف یا آمپول پروژسترون مصرف کن ایشالا ک نی نیت چیزیش نمیشه به امید خدا

خدایا هزاران بار شکرت بعد از 8سال تاریخ 1403/6/13آزمایشم مثبت شدانشاالله که صحیح و سالم بغلش بگیرم 😍♥

سلام بچه ها. توروخدا برام دعا کنید.من مثل شلنگ آب داره ازم خون و لخته میره...خیلی حالم بده.دعا کنین ...

عزیز الان بهتری؟

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍