2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044446 بازدید | 684389 پست

بچه ها منم مثل همتون توو همین راه بودم بارها ناامید و خسته شدم اما امیدتون به خدا باشه در کنار این راه حتما زندگی هم بکنین همه ی وقت و انرژی تونو صرف اینراه نکنین من تجربه خودمو خواهرانه بهتون میگم عمرمونه که داره میره من خودم اشتباه کردم هرکار میخواستم انجام بدم  این ناباروری جلوشو میگرفت مطمئن باشین نتیجه تلاشاتونو میبینین دوستتون دارم زیاد ایشالا همتون به زودیه زود مامان بشین 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عفونی  

امروز گفتی رفتم عمومی دارو نداد گفت برو پیش دکتر زنانت آخه عفونت نکرده فقط سرفه،میکنم الآنم از ترس بیدارم سلفه نکنم دعوام کرد گفت چرا دیفن هیدرامین خوردی یبار  ،پس تو کرونا چجوری دارو میدادن کپسول اکسیژن بزنم ؟نمیدونم چکار کنم 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
امروز گفتی رفتم عمومی دارو نداد گفت برو پیش دکتر زنانت آخه عفونت نکرده فقط سرفه،میکنم الآنم از ترس ب ...

ببین دکتر عمومی هیچی نمیدن نه برا اینکه ضرر داره برا اینکه براشون مسیولیت داره به منم ندادن اخه میترسم!دکتر متخصص عفونی باید بری اون بهت با توجه به سن بارداریت بهت دارو میده ببین سرفه یعنی عفونت !من بهم چرک خشکن شربت دیفن ساده و حتی اسپری و سیتریزین بهم داد با توجه به سن بارداریم!و بهم گفت کاره خوبی کردی دکتر اومدی چون عفونت تو بارداری اصلا چیز خوبی نیس چون من هی کی میموندم سرفه م بدتر میشد شما فک کنم خیلی کم سرما خوردیم ببین دکتر داخلی هم مشکلی نداره اگه عفونیگیرت نیومد ولی حتما برو به حرف بقیه هم گوش ندی دکتر نری چیه فلانه دکتر متخصصت هرچی گفت بخور و اصلا تو فک نباش شغلم و لیمو شیرینی خیلی خوبه زیاد بخور وسوپ داغ و آب سیب برا سرفه و ریه خوبه 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
خانما دعا کنید تو  بیمارستانم منتظر جواب تعین‌جنسیت و بعد انتقال

ان شاالله همه چیز اون طور که دوست داری و با بهترین نتیجه رقم بخوره.. امیدت به خدا. 😍

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

دوستان گلم امشب ۵ بسته نمک بگیرید به نیت حاجترواییتون

و روش به آیت الکرسی و ۳ صلوات بخونید

روز اخر ماه رمضان حاجتروا میشید و اگرم نشدین پخش کنید😁

میدونم بد توضیح دادم 😂

این نذر برای حضرت فاطمه س هست

انشالله حاجت روا بشید 🤍🕊️

@panizpaliz    

عزیز دلم انجام بده انشالله همونی بشه که میخوای 😍

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام فاطمه آره منم با نظر تو موافقم توی 80درصد اطرافیان وقتی مشکل از خانوم بوده زود نتیجه گرفتن

😍🤍

انشالله این معجزه ها بیشتر بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ایشالا تو سال جدید اتفاقای خیلی خوبی بدات میوفته مامان میشی مهربونم برا اسپرم باید از دکترت نامه بب ...

ممنون قشنگم🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه الزاما. فقط وضعیت دارویی برای بهبود وضعیت اسپرم،  سابقه ناباروری و کاشت جنین منفی و این چیزا ...

ممنون مهربونم 🫀

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسپرم خوب تمام ماجراست. مشکل زنانه راحت تر حل میشه‌.

🥲 از این موضوع هم شانس نیاوردیم...

ولی خب اینو میدونم اگ مشکل از من بود ، حتی اگه شوهرم تحمل می‌کرد اطرافیان راحتم نمیزاشتن و تا الان هوو داشتم🥲

این خانومان که تحمل میکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم زنگ بزن مطب دکترعنايت الله ایزدی تمام مراحل لازمو بهت میگن. يه سایت کامل هم دارن گوگل کن بخون ...

ممنون عزیز دلم♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راستش نمیدونم عزیزم بنظرم حضوری برو مراکز سوال کن  بله کار درستی میکنی  تا مادر شدن ادام ...

😍🤍

قربونت مهربون

1
5
10
15
20
25
30
35
40