2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044208 بازدید | 684364 پست
اغلب بچه به مادر میره😍نگران نباش  بنظرم تهران انجام بدید  مراکز ناباروری هستن کسانی که ...

😢 مرکز مام ، ابن سینا و... زنگ زدم گفتم اسپرم اهدایی با iui انجام نمیدیم

خب منم بخوام ivf کنم با اسپرم سعید میکنم ، انقد ک دارم اذیت میشم خب اونم نقش داشته باشه..

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

جویا بشید همون تهران اسپرم اهدایی هست  من عضور گروه های دکترای مرکز مام هستم خیلی ها با تخمک ا ...

همون دیگه باید یه مطب خصوصی پیدا کنم تا انجام بده

مراکز نمیکنن

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😢 مرکز مام ، ابن سینا و... زنگ زدم گفتم اسپرم اهدایی با iui انجام نمیدیم خب منم بخوام ivf کنم با ا ...

وقتی شوهرت اسپرم داده برا ای وی اف چرا اهدایی میخوای عزیزم اهدایی تبریرم انجام میدن ولی نامه دادگاه مشاوره و پزکشکی قانونی روانپشزک باید بری دوندگی داده

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
چند هفته ای جاری منم ۲۲ یا ۲۳ هفتشه الان میخواد بره😑ولی میگن ۱۷ و۱۸ خوبه

اوه چهه دیر من کمترم دکتر گفته جفتت،پایینه نگرانم 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
من از همون اولش درد پریودی گرفتم بود تا چندماه

خدا حفظ کنه کوچولوتونو 

امروز ۹ انتقالم باز کمی دیدم توکل بر خدا 

بیبی چک بزارم ؟ 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
ببخشید میپرسم، اسپرم اهدایی از لحاظ شرعی مشکلی نداره؟

ببخشید من جواب میدم.خیر هیچ ایرادی نداره. هر چند در مواردی که آقایون مشکل دارند جنین اهدایی پیشنهاد شده اکثرا،  ولی سختی خودشو داره اولا نامه از دادگاه نیازه، تایم طولانی باید تو لیست انتظار باشن ( از دوستان خودم ۳سال منتظر بود از طریق ای وی اف جنین اهدایی گرفت و منفی هم شد بنده خدا در نهایت از طریق پرورشگاه اقدام کرد که اونم هنوز نوبتش نشده) به جز اون بحث وراثت مطرحه حتی شنیدم تو قسمت توضیحات شناسنامه درج میشه (مطمئن نیستم)

در ایران هم دولت مجوزش رو صادر کرده. اولا که بحث درمانی مطرحه ( وقتی حتی دونر و دریافت کننده اصلا همو نمی بینن واقعا دلیل منطقی هم برای فکر کردن به بحث شرع وجود نداره) و دوما بحران جمعیت داریم از هر طریقی که بشه به یک زوج نابارور کمک کرد باید انجام داد. مهم ترین مساله اینه که با اسپرم اهدایی فرزند متولد شده شبیه یکی از والدین هست و کسی متوجه اون نمیشه. پس کسایی که کیس iui با اسپرم اهدایی هستد خیالشون از هر جهت راحت باشه. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

نه سرخود که نمیدم میبرم دکتر بره چون استفراغ هاش زیاد شده باشه حتما میگم بهت ولی فکر کنم باید همین د ...

مرسی قشنگم خدا کنه تاثیر داشته باشه،منم فردا زنگ میزنم نوبت میگیرم اگه چیز جدیدی فهمیدم بهت میگم

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
خونریزی با لک هم داری؟

نه اصلا لک و خونریزی نداشتم خداروشکر ولی درد خیلی دارم اصلا ول کنم نیس

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭