2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043872 بازدید | 684348 پست
ایشالا که لک لانه گزینیه

یعنی ممکن هست ک نباشه هم 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینارو کاش شوهر منم بفهمه😰😂 هنوز کاری انجام ندادم و تو سیکل نرفتم به همه میگه از مامان من بگیر تا ...

عزیزدلم الان پیامتو خوندم  چقد منی فقط با این تفاوت من مادرم خیلی اذیت شد سر سقطم بنده خدا ی هفته نتونست از جاش بلند شه 😔

نمیدونم روزگار چ مشکلی باماداره ک اینقد سر لجه باهامون 

بعضی وقتا میگم چ گناهی مرتکب شدم ک ب همچین غمی گرفتار شدم 

خیلی سعی کردم قوی باشم ولی کم آوردم 

بعد چهلمم ک دورم خالی شد فهمیدم چ ضربه ای خوردمو چی بسرم اومده تا تنها میشم سریع اشکم در میاد احساس میکنم دارم افسرده میشم 😔😔

شهر غریبم ک هستم دیگه بدتر  کسیو ندارم برم خونش ی خورده دلم وا شه 

موهام دسته دسته میریزه اومدم بپرسم ببینم کسی تجربه ای داره 

پیام تورو دیدم خواهر قشنگم امید ب خدا باشه 

سعی کن ازین فاز غم در بیای به خودت امید بده 

انشالا خدا بهترینارو جلو راهت قرار بده 

اآره دقیقا همین علائم من شاید ببرم باز دکتر دارو بده امپرازول میدن 

اره منم شنیدم اما میگن به هیچ وجه این دارو  رو بدون تجویز پزشک ندین

حالا دوسی جون اگه بازم کاری یا دارویی دادی که اوکی شد وضعیت به منم بگو

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»

بچه سونو انومالی تا چند ماهگی وقت هست ، سه چهار روز دیر تر از گفته دکتر  آدم بره اشکال داره مثلا 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
بچه سونو انومالی تا چند ماهگی وقت هست ، سه چهار روز دیر تر از گفته دکتر  آدم بره اشکال داره مثل ...

چند هفته ای جاری منم ۲۲ یا ۲۳ هفتشه الان میخواد بره😑ولی میگن ۱۷ و۱۸ خوبه

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
اره منم شنیدم اما میگن به هیچ وجه این دارو  رو بدون تجویز پزشک ندین حالا دوسی جون اگه بازم کار ...

نه سرخود که نمیدم میبرم دکتر بره چون استفراغ هاش زیاد شده باشه حتما میگم بهت ولی فکر کنم باید همین دارو به توام بدن چون اسید معده به مری بچه آسیب میزنه

سلام آوا جان خوبی چخبر چیکار میکنی هنوزم لک داری یا قط شد

منم همش درد پریودی دارم و پادرد واقعا نمیدونم دبگه چیکار کنم ول کن نیس که

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
مبارکت باشه فکر کنم لانه گزینیه

توکل ب خدا 

سر هر علایم من میریزم بهم 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
من روز ۶ انتقال ایطرفا بود لک قهوه ای داخل ترشحم دیدم..و مثبت شدم.و باردارم..

الهی شکر مثبت شدید یادمه 

خدا حفظش کنه براتون 

من امروزم یکم قهوه ایی دارم 

میترسم برم سرویس 

درد یهو منو میگیره 

2810