2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044079 بازدید | 684358 پست
قشنگم ، بنظرت میشه من تلفنی به دکتر بگم اینارو برام بنویسه من انجام بدم جوابشون رو ببرم واسه دکتر تو ...

عزیزم اسپرم اهدایی توی اصفهان دکتر عنایت الله ایزدی انجام میده. می تونی تمام مراحل قبلش رو تلفنی اوکی کنی و برای تزریق بیایی فقط. از کل ایران حتی تهران میان پیشش. 

من خودم بار اول پیش ایشون iui كردم، البته با اسپرم همسرم چون تا سرچ کردم برای اینکار به سایت ایشون رسیدم و بعد دیدم کارش بیشتر اهدایی هست. اونجا حتی بودن کسایی که اهدا کننده هم آورده بودن! اون زمان وقت دکتر رفتن نداشتم تلفنی گفتن چیا استفاده کنم بااین که اصفهانم. سرچ کن مطالب سایتش رو بخون و زنگ بزن برای مشاوره که چیکار باید بکنی. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

خدا رو هزاران بار شکر که جواب گرفتی. میدونم خدا کارش درسته اما نمی دونم چرا لطفش شامل حالم نمیشه. د ...

عزیزم خدا بزرگه انشاالله نگاه ویژه داشته باشه به زندگیت

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان خوبین دکتر بعد سه تا انتقال منو معرفی کردن ایمونولوژیست تاره جواب ازمایش در اومده که میگ ...

عزیزم منم این آزمایشاتو دادم. چون انتقال اول مثبت شده بودم و خود به خود بتام اومد پایین و از دستش دادم. رفتم دنبالش. دکتر ایمونولوژیست گفت مشکل داری، یه مقدار غلظت خون داشتم خیلی بالاتر از حد نرمال نبود، و تازه فهمیدم در معرض ابتلا به روماتیسمم. یه سری دارو بهم داد. قرص تاکرولیموس و ایورمکتین با یه قرص دیگه که یادم نیست. گفت از اول پریودی تا روز انتقال تاکرولیموس رو بخورم بعد قطع کنم و دو تای دیگه رو ادامه بدم. یه نامه هم به دکتر زنانم داد. خودش که ندید، نخوندش اصلا، ولی دستیارش گفت دکتر به این چیزا اعتقاد نداره و می گه منم الان برم این آزمایشاتو بدم یه چیزی توش درمیاد! و شما خودت هر طور صلاح می دونی میخوایی داروشو استفاده کن یا نکن. منم طبق دستور ایمونولوژیست برای انتقال دومم استفاده کردم که متاسفانه نتیجه نگرفتم. خود بیمارستان هم بعد انتقال دوم و سوم بهم آسپرین و پردنیزولون داده بودن که متاسفانه نتیجه نداشت.

ولی برای انتقال چهارم میرم پیش همون متخصص ایمنی که برام سرم ivig تجویز کنه چون دیدم خیلی ها بعد تزربقش مثبت شدن. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

عزیزم خدا بزرگه انشاالله نگاه ویژه داشته باشه به زندگیت

ممنونم عزیزم . ایشالا با دعا و انرژی مثبت شما دوستای گلم😍❤😍

هرچی خدا بخواد😍 از الان سعید داره بذر ناامیدی میکاره تو دلم میگه اگ اینم نشد چی،   غرغ ...

عزیزم الان پرسیدم میگن مرکز مام تهران اسپرم اهدایی داره 

بنظرم تهران کارتو انجام بدی بهتره

سلام دوستان خوبین دکتر بعد سه تا انتقال منو معرفی کردن ایمونولوژیست تاره جواب ازمایش در اومده که میگ ...

سلام عزیزم منم مشکل ایمنی داشتم لنفوسیت تراپی شدم سه بارزیر جلدی یه بار داخل رحم قرص پردنیزولون داشتم روزی دوتا  ۵ روز قبل انتقال تا ۱۵ روز بعدش قرص تاکریلاموس نوشت ولی پیدا نکردم 

بعضی از دکترا سرم ای وی جی مینویسن ولی دکتر من به لنفوسیت بیشتر اعتقاد داره و میگه اثر همین قرص تاکریلاموس از سرم بیشتره برا همین سرم ننوشت یبارم تو ۸ هفته تزریق لنفوسیت کرد یبارم بدا هفته ۱۵ نوبت نوشته برام

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
عزیزم تخم مرغ پر همین دستوری هست که نوشتی؟ شوهر من خیلی بد غذا و بد داروعه  امتحان نکردم ولی ...

بله عزیزم تخم مرغ پر رو همینه

برعکس همسرمن بسیار خوش خوراک و هرچیزی رو بگم خوبه برات میخوره.

بهش بگو اگر بچه میخوای باید تلاش کنی.

بگو دکتر به من گفته هیچ مشکلی نداری و اسپرم همسرت هست.

ببین شوهرمن دارو میخوره خوراکی هم رعایت میکنه ولی وقتی بگی اسپرمت خوب نیست و مشکل داری ناراحت میشه. ولی میدونم که از درون باور داره که داره انجام میده.

منم هربار میرم دکتر و میام کلی از وضعیت رحمم تعریف میکنم که دکتر گفت فلان. البته دکتر راضی هست

ولی به نظرم شده الکی از رحم و تخمکت تعریف کن و بگو دکتر راضی و تعجب میکنه چرا طبیعی باردار نمیشم.بگو گفته لابد اسپرم همسرت مشکل داره

قسم میخورم شما با یه اصلاح مزاج و غذا به راحتی باردار میشی

عزیزم منم این آزمایشاتو دادم. چون انتقال اول مثبت شده بودم و خود به خود بتام اومد پایین و از دستش دا ...

سلام عزیزم تاکرولیموس رو همیشه بعد انتقال قطع می کنن؟ ب من تازه سه روز ب انتقال نوشت و روزی ۳ تا داشتم تا آخر. نکنه اینم باعث منفی شدن باشه؟ آخه دکتر خودم خبر نداشت ایمونولوژیست نوشتش

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم تاکرولیموس رو همیشه بعد انتقال قطع می کنن؟ ب من تازه سه روز ب انتقال نوشت و روزی ۳ تا داش ...

برای منم سواله که چرا این قرص رو هر دکتری یه جور تجویز کرده🤔 ولی فکر نکنم مصرفش دلیل منفی شدن باشه برای شما. اتفاقا به نظرم منم باید بعد انتقال ادامه میدادم. چون این هم مثل پردنیزولون سرکوب کننده سیستم ایمنی هستش. قرص قوی ایه. یه بار سرچ کردم تو سایت یکی طبیعی باردار بودش ولی به خاطر ارتریت تا روز اخر تاکرولیموس داشت. 

احتمالا منفی شدن مال مشکلات رحم و یا ضعف خود جنین بوده که نتونسته لانه گزینی کنه.

عزیز دلم،مبارکت باشه فدات شم،اره ایشالا قسمت همه خیلی تو فکرت بودم خداروشکر به سلامت گذروندی

مرسی از احوالپرسیت انشالله به سلامت و راحتی بزرگ کنی کوچولوتو دختر من که رفلاکس داره خیلی سخت میگذرد 

الان دقیقا چند هفته هستی? فکر کنم نزدیک همیم چون واسه منم هفته دیگه غربالگری نوشته من با امروز شدم ...

سلام آوا جان خوبی چخبر چیکار میکنی هنوزم لک داری یا قط شد

سلام عزیزم منم مشکل ایمنی داشتم لنفوسیت تراپی شدم سه بارزیر جلدی یه بار داخل رحم قرص پردنیزولون داشت ...

پردینوزول قطع کردی  تو بارداری نمی‌دونستم لنفوسیت میکنن

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
پردینوزول قطع کردی  تو بارداری نمی‌دونستم لنفوسیت میکنن

دوتا داشتم هفته ۱۰ شد یکی الانم گفته ۵ تا یه روز در میون بخورم گفت نباید یهویی قط شه

2810