2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044206 بازدید | 684364 پست
فاطمه جان واسه بهزیستی اقدام کن بهر از اینه از کسی بگیری و بشناسین همو  واسه مدرک تحصیلی هم یه ...

به امید خدا من این iui  رو انجام بدم اگه باردار شدم ک هیچ

اگه نشدم میرم دنبالش

برای خرید دیپلم جایی رو نمیشناسم ک معتبر باشه

یه جارو هم از تلگرام پیدا کردم خیلی هزینه میگیره آخرشم نمیدونم قانونی ثبت میکنه یا ن

اینجا باید بگم لعنت ب سعید که من تا دوم دبیرستان خوندم یکسال مونده بود به دیپلم دیگه نزاشت برم 

مدیر مدرسم زنگ میزد التماس میکرد ک خرم بیا بخون پشیمون میشیا منم با گریه میگفتم نمیتونم

بنده خدا حتی باهام راه اومد گفت سر کلاسا نیا فقط برای امتحان دی خرداد بیا  اسون میگیرم قبول شی

ولی بازم نزاشت برم 🥲

الان خودش خودشو لعنتی میده 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من فدات شم فاطمه مهربونم،قربون قلب مهربونت عزیز دلم ایشالا خونه شما هم بزودی زود غرق شادی بشه خواهر ...

خدانکنه🥹🫂

همچنین جانِ دلم برات بهترین ها رو آرزو دارم

ممنون از دعای خیرت قشنگم 😍🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@مهتاب۴۴۴    

قند عسلم کجایی؟ 

انشالله سرگرم شادی های زندگی باشی دردت به جونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

@elahe_الهه    

عزیزم کجایی تو 🥲

همیشه به فکرتم .. چند بارم تکت کردم ولی ندیدی

الانم ک سایت اعلانات رو پاک کرده

گفتم مجدد تکت کنم شاید یه روزی بیای سایت

بچه ها نمی‌دونید الهه با کی غیر سایت ارتباط داشت؟ دلم میخواد از احوالش با خبر بشم 

باردار بود دیگه نیومد ، همزمان با سحر بانو زایمانش بود ( تقریباً)

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام دوستان خوبین دکتر بعد سه تا انتقال منو معرفی کردن ایمونولوژیست تاره جواب ازمایش در اومده که میگه ایمنی بدنم بالاست پردنیزیون۵ نصف قرص آس آ روزانه یکی وهیدورک یک قرص روزانه یک ماه قبل انتقال تجویز کرده  نظرتون چیه اونایی که ایمنی شون بالا بوده چی استفاده کردن که نتیجه گرفتن من تو این تاپیک حتی بیشتر از پزشک اعتماد دارم اینقدر کاسه کوزه شکستن سرمون که از همه چی خبر دارین اگه کسی از دوستان راهنمایی داره لطفا اشتراک بزاره ممنونم

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
سلام دوستان خوبین دکتر بعد سه تا انتقال منو معرفی کردن ایمونولوژیست تاره جواب ازمایش در اومده که میگ ...

عزیزم داروهای درستی تجویز کرده و گاها سرم هم تجویز میشه که حتما براتون با توجه به آزمایش تون لازم نبوده

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام دوستان خوبین دکتر بعد سه تا انتقال منو معرفی کردن ایمونولوژیست تاره جواب ازمایش در اومده که میگ ...

عزیزم روز چند موعدت آزمایش ایمنی انجام دادین من یادم رفته واقعیتش که روز چندم رفتم می‌خوام تکرار کنم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
قشنگم ، بنظرت میشه من تلفنی به دکتر بگم اینارو برام بنویسه من انجام بدم جوابشون رو ببرم واسه دکتر تو ...

میتونی تو شهر خودت همین ماه ازمایشات وپاپ اسمیر همچنین عکس رو اماده کنی با اینا بری پیش دکتر اصفهان

ای یو ای جلو میوفته

یا مثلا میشه جواب این عکسو آزمایش اینارو واتساپ کنم براشون وقتی اوکی بود یه جای دیگه برم سونو جواب ...

نمیدونم فکر نمیکنم قبول کنن باید خود دکتر سونو کنه وداروهاتو طبق سونو تجویز میکنه 

هرچی خدا بخواد😍 از الان سعید داره بذر ناامیدی میکاره تو دلم میگه اگ اینم نشد چی،   غرغ ...

اغلب بچه به مادر میره😍نگران نباش 

بنظرم تهران انجام بدید 

مراکز ناباروری هستن کسانی که واسطه میشن واسپرم یا تخمک اهدایی جور میکنن 

😁😁😁 دیگه به یکبار امتحانش می ارزه... یه چیزی ؛ iui هم مثل ivf بارداری سخت و پر مراقبتی میخواد؟ ...

بعد از تزریق بهم گفتن ۱هفته استراحت داشته باشم چیزای سنگین بلند نکنم پله بالا پایین نرم زیاد پیاده روی نکنم  بعد از دوهفته برم ازمایش 

شیاف پروژسترون هم دادن 

ای وی اف سخت تره 

سلام عزیزم با ذره ذره وجودم حرفات رو درک کردم و اشک ریختم،منم یه روزایی حال الان تو رو داشتم،سر انتق ...

خدا رو هزاران بار شکر که جواب گرفتی.

میدونم خدا کارش درسته اما نمی دونم چرا لطفش شامل حالم نمیشه. دو سال تمام رفتم و اومدم.. نیاز نیس از سختی راه بگم چون همه می دونیم... زندگی من طوریه که یه بچه می تونه نجاتم بده از خراب شدنش... فقط یه بچه سالم با هر جنسیتی. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

اینارو کاش شوهر منم بفهمه😰😂 هنوز کاری انجام ندادم و تو سیکل نرفتم به همه میگه از مامان من بگیر تا ...

جویا بشید همون تهران اسپرم اهدایی هست 

من عضور گروه های دکترای مرکز مام هستم خیلی ها با تخمک اهدایی باردارن الان 

قطعا اسپرم هم اهدا میشه برید بپرسید الکی واسه رفتن به اصفهان اذیت نکنید خودتونو

اینارو کاش شوهر منم بفهمه😰😂 هنوز کاری انجام ندادم و تو سیکل نرفتم به همه میگه از مامان من بگیر تا ...

شرمنده ی چی اخه دختر این تاپیک پس برای چیه. اگه اینجا هم نتونیم حرف بزنیم که دیوانه میشیم... بیرون ازینجا شاید کسی که مشکل نداره بهمون بخنده یا درکمون نکنه. ولی اینجا باردارو غیر باردار همه این تجربیاتو داریم...

نمی دونم واقعا.. من خودم اعتقاد دارم کسی ندونه بهتره به خاطر حرف ها، پی گیری ها و توصیه های نابه جا.. و همینطور اگه منفی شد پشت سر نگن حتی بچه هم کاشت و نشد،.. بارِ این جملات منفی بمونه برای آدم، ولی گاهی هم حس می کنم شاید اگر مادر و مادرشوهرم رو در جریان میذاشتیم اینقدر بهمون گیر نمی دادن که بذارن پای تنبلی و بی خیالی..نمی دونم شاید بهتر بود ولی همسر من کلا مخالفه و اینو یک ضعف می دونه. و اعتمادی به خانواده خودش لااقل نداره، روز اول ازدواج بهم گفت اگه زیر این سقف همدیگرو کشتیم کسی نباید بفهمه هیچ چیز چه خوب چه بد از در این خونه بیرون نمیره... و منم احترام گذاشتم و قبول کردم. بااین که میدونم گاهی اگر کسی باشه معتمد که بشه باهاش درد و دل کرد کمی از غم ادم کم می کنه. اینه که منم به اینجا پناه میارم😥

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔