2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044081 بازدید | 684359 پست
مرسی طوطیا جونم 😍 همچنین شاید نذرم اشتباهه🥲 از امام رضا خواستم برام اون نوزاده رو اوکی کنه ( یه خ ...

فاطمه جان واسه بهزیستی اقدام کن بهر از اینه از کسی بگیری و بشناسین همو 

واسه مدرک تحصیلی هم یه دیپلم بخر 

و وقتی شغل همسرتون آزاد هست فیش حقوقی نمیخواد

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها خوبین؟ چرا این بلاگرا اینجوری شدن، حالا همه تک تک لحظه های انتقالشونو و هفته های بعدشو ...

اين بلاگرا واقعا انقدری پول مفت زیر زبونشون مزه کرده که دیگه هیییچی براشون مهم نیست.... فقط دنبال یه راهی هستن ویو پیجشونو ببرن بالا... و جدیدا ivf ام بينشون ترند شده چون یه داستان ِ جدیده! و ملت همیشه در صحنه هم پی گییییر... طرف سقط کرده داره زار می زنه با اینحال دوربین بالا سرش داره ازش فیلم می گیره... که یه وقت فالوراش ریزش نکنه.‌

همین الیکا استراحت مطلق بود دراز کش تبلیغ میذاشت. دِ لامصب تو الان باید دور از استرس باشی.

اون روزی که قلب جنینش دیده شد از خوشحالی اشکم دراومد خدایی ولی کارشون درست نیست. اخه پول به چه قیمتی‌.... شاید خودشو ازین فضا دور می کرد بچش میموند.

مامان من توی دور ترین خوابهاشم ندیده من ۳بار ivf كردم. ينی روحشم خبر نداره از مسیری که رفتم. اینا همش استرس زاست.مدام باید گزارش بدی چی شد چی نشد.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام گلم خوبی قدم نو رسیدت مبارک انشاا که به سلامتی و دل خوش بزرگ کنی منم دخترم دنیا اومده اند سخته ...

عزیز دلم،مبارکت باشه فدات شم،اره ایشالا قسمت همه

خیلی تو فکرت بودم خداروشکر به سلامت گذروندی

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
به به ببین کی اومده 😍😍😍 جوووون دلم انشالله همیشه تو خونتون شادی باشه دلتون شاد و لبتون خندون باش ...

من فدات شم فاطمه مهربونم،قربون قلب مهربونت

عزیز دلم ایشالا خونه شما هم بزودی زود غرق شادی بشه خواهری عزیزم

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
اين بلاگرا واقعا انقدری پول مفت زیر زبونشون مزه کرده که دیگه هیییچی براشون مهم نیست.... فقط دنبال یه ...

آره واقعا، من ۵ ماهم بود بلاخره اجازه دادم مامانم به فامیل بگه

آخه چرا میای جلو دوربین میگی

بیا تو نی نی سایت درد دل کن فوقش 😊

امیدوارم هرکی تو این راهه نتیجه بگیره. کاش بدونن کارهای بزرگ رو بهتره تو سکوت انجام داد، شایدم من خیلی خرافاتی شدم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
آره واقعا، من ۵ ماهم بود بلاخره اجازه دادم مامانم به فامیل بگه آخه چرا میای جلو دوربین میگی بیا تو ...

منم موافقم باهاتون. بارداری با ivf كلا داستانش فرق داره خود دکترا هم می گن زود نگید. روز انتقال بهمون گفتن اگه آزمایش مثبت شد حتی به مادرتون نگید تا سونوی قلب.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

اين بلاگرا واقعا انقدری پول مفت زیر زبونشون مزه کرده که دیگه هیییچی براشون مهم نیست.... فقط دنبال یه ...

مادر منم نمیدونه دوبار پانکچر کردم کلا خانواده ها اطلاع ندارن 

هرچقدر اطرافیان کمتر بدونن ارامشم بیشتره

ای وای طفلک چی کشیده. بین دو تا خواهر سخته چقدر این موضوع. منم نشستم عین دیوونه ها حساب کردم اون روز ...

سلام عزیزم با ذره ذره وجودم حرفات رو درک کردم و اشک ریختم،منم یه روزایی حال الان تو رو داشتم،سر انتقال اولم که جواب آز منفی شد خواهرم خبر بارداریشو داد،تو انتقال دومم ک باز منفی شد جنش تعیین جنسیت گرفت اونا خبر نداشتن که من در چه حالم فقط از درون داغون بودم چ شبایی که با اشک خوابیدم و از خدا گلایه کردم ک پس کی نوبت من میشه کی میخوای بدی،انتقال سومم هیچ امیدی نداشتم گفتم اینبارم منفیه ولی خدا خواست و مثبت شد الان هفته ۲۴بارداریم، عزیز دلم شک نکن که خدا تلاش ادمو بی جواب نمیزاره خدا خیلی مهربونه

منم موافقم باهاتون. بارداری با ivf كلا داستانش فرق داره خود دکترا هم می گن زود نگید. روز انتقال بهمو ...

اینارو کاش شوهر منم بفهمه😰😂

هنوز کاری انجام ندادم و تو سیکل نرفتم به همه میگه از مامان من بگیر تا مامان خودش

بعد ماشاالله نخود تو دهن هر دو مامانا خیس نمیخوره که یهو میبینی کل طایفه با خبر شدن

این انتقال اخرم مثلاً خواستم کسی نفهمه ولی همه فهمیدن همــــــــــــــه....

اخرشم منفی شدم... دیگه فکر کن مادر بزرگ پدریم با اینکه بیمار بود اومد ملاقاتم 😁 برامم خوراکی خرید

یا بابام🥺

کاش من بتونم چیزی ننویسم با هر کامنتی که میزارم خودم بغض میکنم و اشک میریزم نمیدونم چم شده انگار دیگه فاطمه ی قبل نیستم ، دیگه موضوع برام بچه نیست که از این بابت غصه بخورم غم پنهان این خاطرهاس که اذیتم میکنه

مثلا همین بابام چیییییی بشه سر زده بیاد خونمون 

با اینکه هر روز همین محله ایه ک ما زندگی میکنیم ، چون کارش اینجاس باباش اینجاست...اما وقتی انتقال داده بودم هر روز میومد خونمون با یه عالمه خوراکی کنارم رو تخت دراز میکشید تا خوابم ببره 🥺

عکس تصویر زمینش رو نوزاد گذاشته بود یه نوزاد با لباس صورتی 😔 وقتی منفی شدم عکس تصویر زمینشم عوض شد...

الهی بمیرم که نمیتونم بابامو به ارزوش برسونم

شاید من ۵۰ درصد برای خودم که مادر بشم تلاش میکنم

۵۰ درصد دیگش بخاطر اطرافیانمه که بچمو ببینه 🥲

دارم از بغض خفه میشم 

روزی که میخواستم با سعید اشتی کنم و برگردم سر زندگیم بابام گفت بچه نداشتن اذیتت نمیکنه؟ اگه اذیتی بر نگرد🥲

ببخشید میدونم خیلی هاتون حوصله ی حرفای منو ندارین ، خودتون به درد من دوچارید دیگه حوصله ی شنیدن این حرفای تکراری رو ندارید اما من با همین کامنت گذاشتن یه کوچولو فقط یه کوچولو خودمو تخلیه میکنم

شرمندتونم😔🫂

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزم خوشحال میشم بتونم کمی کنم 😍 ۳ماه طول کشید تا وارد سیکل ای یو ای بشم چون هم پاپ اسمیر می ...

قشنگم ، بنظرت میشه من تلفنی به دکتر بگم اینارو برام بنویسه من انجام بدم جوابشون رو ببرم واسه دکتر تو اصفهان ؟ میگم اصفهان، چون تهران از طریق ای یو ای اسپرم اهدایی انجام نمیدن شایدم من جایی رو پیدا نکردم ولی چنتا مرکز زنگ زدم گفتن نه 

مرسی از وقتی که در اختیارم میزاری😘😘😘

همه رو شات میگیرم تا برای سال جدید فراموش نکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بعد از اینکه ازمایش وعکس رنگی رو دکتر چک کرد لوله ها باز بود وهمه چیز اوکی بود میگن که روز دوم پریود ...

یا مثلا میشه جواب این عکسو آزمایش اینارو واتساپ کنم براشون

وقتی اوکی بود یه جای دیگه برم سونو جواب سونو و سایز رو براشون واتساپ کنم در اخر همون روز ۱۳ برم برای iui ؟

من فقط مسیر برام مهمه ک دوره ... اینکه برای همسرم سخته بریم هتل 

اینجور که پیداس رفتو امد مثل مراحل ivf زیاده 

همسرم نمیتونه انقد از کارش بزنه

درسته کار دست خودشه ولی در قبال مشتری مسئولیم باید سفارششون سر موقع آماده و ارسال کنیم

راستی بیمه هم ندارم😁

ولی هزینه ی چندانی نداره... آخرین پانچرم، فقط هزینه ی یه امپولم شد ۸۵۰۰ بقیه چیزا بماند

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوستم چند روز پیش تو برنتنه تلویزیون یکی از حکیم خیر اندیش پرسید برای مشکل اسپرم همسرم چیکارکنم ایش ...

عزیزم تخم مرغ پر همین دستوری هست که نوشتی؟

شوهر من خیلی بد غذا و بد داروعه 

امتحان نکردم ولی فکر نکنم بخوره...

همینطوریشم من تنوع غذایی ندارم چون همسرم خیلی چیزارو نمیخوره🙃 از یه نظر راحتم بابت غذا درست کردن چون غذاهام کمه نمیگم چی درست کنم چی درست نکنم🤭

ممنون که گفتی شات میگیرم امتحان میکنم ببینم میخوره آقا یا ناز میکنه

من خودم انقد خوش خوراکم... هرچیزی بگی دوست دارم هر چیزی 😋🤤 شکمو ام کلا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله چرا مثبت نشی؟اگه اسپرم سالم باشه اکثرا خانمها مثبت میشن  مشکل اصلی بیشتر ماها اسپرم ضعیف ه ...

هرچی خدا بخواد😍

از الان سعید داره بذر ناامیدی میکاره تو دلم

میگه اگ اینم نشد چی، 

غرغر میکنه 🥲 میگه این همه سال هرچی تو گفتی بابت دکترا گفتم چشم بریم این دکتر ، اینکارو کنیم اونطوری کنیم و... اخرشم هیچی به هیچی پولمون جونمون رفت

یه چیز دیگه ام گف یادم رفت 🤦‍♀️😂 انقد حواس خوبی دارم

بعد من ناراحت شدم گفتم الان یه چیزی ام بدهکار شدم؟؟ تو اگ یدونه فقط یدونه از اون پروژسترون هارو ب خودت بزنی دیگه حتی اسم بچه رو نمیاوردی از طریق درمان

بعدش فوری اشتی کردیم 😁

منظورم امید نداره ، منو هم دو دل می‌کنه

برای همین پرسیدم مثبت میشم!! دلم میخواد ضایش کنم بگم دیدی شد ، دیدی ماهم بچه دار شدیم

الان یکی از دغدغه هام اینه اگ صاحب اسپرم اهدایی زشت باشه چی 🤦‍♀️ یا ژنش قوی تر باشه بچه شبیه من نشه چی 😂😂

ای خدا یاری ام کن تا خل نشدم

ای کاش کراهت نداشت من اسپرم داییمو می‌بردم برام iuiکنن لعنتی انقد ک خوشکله ( کلمه ای از شیطان 👺😈)

خول بازی منو ببخش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسپرم خیلی مهمه ها اما قبول کنیم ممکنه ایراد از تخمک خودمون هم باشه😅

😁😁😁

دیگه به یکبار امتحانش می ارزه...

یه چیزی ؛ iui هم مثل ivf بارداری سخت و پر مراقبتی میخواد؟

من چرا هیچی راجبش نمیدونم🤦‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810