2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044210 بازدید | 684364 پست

سلام دوست جونیا،امیدوارم حال همتون خوب باشه

گفتم یه پیام بذارم بگم با وجود همه بی خوابی ها و چالش های جدید منو نی نی کوچولو مدام به یادتون هستیم😍

وقتی بهش شیر میدم بیاد تک تکتون هستم

الهی تا سال دیگه این موقع درگیر شب بیداری های بعد زایمان کوچولوهاتون بشید🥰😍

شما هم منو دعا کنید از پس مسئولیت جدید به خوبی بر بیام،اخه یه کم دست تنهام🥺

نرسیدم پیامای تاپیک بخونم،امیدوارم مثبتی جدید داشته باشیم،باردارا هم عالی باشن

راستی کاربر حسرت زایمانش خوب بود ؟فکر کنم گفتش ۳ اسفند زایمان داره

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🥺 فاطمه جون دل من دیگه طاقت این دلداری ها و امید های واهی رو نداره... چند ماه پیش بعد انتقال منفیم ...

عزیزم شرمنده یاده خاطراتی افتادی که دلت و بدرد آورده برات از خدا آرامش دلتو می‌خوام عزیزم 

می‌دونی 

الان نزدیک سه ساله فاطمه می‌دونه من اومدم یه جایی که از خونه مادرم خواهرم همه دوره وسیله هم ندارم اتوبوسش هم به سختی میاد پیاده گاها تا جایی میرم و پنج شنبه ها از سکوت خونه قرار میکنم 

گوشام پر شده از بی صدایی خونه به همسرم گفتم عروس هلندی بگیر برام یا یه گربه کوچلو بیاریم از تو کوچه بزرگش کنم اونم میگه آپارتمانه نمیشه 

گاها میزنم به بی‌خیالی گاها گریه میکنم گاها خسته میشم گاها می‌خوام بزنم بیرون بگردم افسردگی گرفتم اینجا اوایل به همسایه مون میگفتم ن عین خیالم نیست اما الان میگم بهش امروز گریه کردم 

سخته 

چیکار میشه کرد باید صبر کرد فعلا هزینه درمان هم ندارم پس صبر میکنم خدا خودش میبینه 

خدا بیامرزه نازنین مادربزرگتو عزیزم براش فاتحه بخون بعد بگو به خدا بگه هوای دلتو داشته باشه انشاالله که بهترین ها رو برات خدا در نظر گرفته 

خواستم دلداری بدم خودم درد و دلام شروع شده

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اینا برا هممون اشناس عزیزم هیچ وقت یادم نمیره خونه عمه شوهرم سفره داشتن بعد تموم شدن سفره رو که جم ک ...

من چند بار انجام دادن برام اما سرررر شدم دیگه میگم بذار بریزن برا دعا کنن بذار بگن این دختر محتاج دعا هستش شاید نفس یکیشون حق بود

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم شرمنده یاده خاطراتی افتادی که دلت و بدرد آورده برات از خدا آرامش دلتو می‌خوام عزیزم  می‌ ...

قربونت برم عزیزکم ببخشید نمی‌خواستم ناراحتت کنم 

چیکار کنیم دیگه جز صبوری ...

می رود عُمر ولی خَنده به لب باید زیست : )!🔓'🌱️ 

یه جایی مولانا خیلی قشنگ میگه: چو خدا بُوَد پناهت،چه خطر بُوَد ز راهت...؟ ‌️ 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام دوست جونیا،امیدوارم حال همتون خوب باشه گفتم یه پیام بذارم بگم با وجود همه بی خوابی ها و چالش ه ...

سلام گلم خوبی قدم نو رسیدت مبارک انشاا که به سلامتی و دل خوش بزرگ کنی منم دخترم دنیا اومده اند سخته اوایل کلا نابودم 😅انشاا این سختی قسمت همه اعضای گروه 

بله دوبار ای یو ای شدم 

عزیزم ببخشید یادآوری میشه برات

ای یو ای چطوریه ( می‌دونم مراحل کلیش چیه) 

منظورم چند جلسه باید رفت دکتر 

یا مثلا چه آزمایش هایی لازمه

تقریباً داروهاش چطوری هست

هزینه یه بار انجامش چقدر میشه حدودی

سعید به اسپرم اهدایی راضیه ، احتمال داره سال جدید از طریق ای یو ای انجام بدم

فقط چون تهران نیست و اصفهان هست این رفتو امدش برام مهمه

کلا چون تاحالا ای یو ای نشدم هیچ تجربه ای ندارم

بعد بنظرت اگه با اسپرم کس دیگه ای باشه مثبت میشم؟! اخه دکترا نفهمیدن من مشکلی دارم یا ندارم میگن سالمی..

ولی خب من ۱۳ تا تخمک داشتم ۱۲ تاش جنین شد ولی از اون ۱۲ تا فقط تونستم ۳ تا انتقال بدم بقیش از بین رفت

حالا نمیدونم مشکل از تخمک منه یا اسپرم سعید اینو آزمایش نکردیم

مثلا از الان بنظرت چیا مصرف کنم که نتیجه ی مطلوب بگیرم؟

ببخشید سوالام زیاد شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام دوست جونیا،امیدوارم حال همتون خوب باشه گفتم یه پیام بذارم بگم با وجود همه بی خوابی ها و چالش ه ...

به به ببین کی اومده 😍😍😍

جوووون دلم انشالله همیشه تو خونتون شادی باشه دلتون شاد و لبتون خندون باشه همیشه عزیز دلم

قربونت برم که انقد مهربونی😘😘😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام گلم خوبی قدم نو رسیدت مبارک انشاا که به سلامتی و دل خوش بزرگ کنی منم دخترم دنیا اومده اند سخته ...

ای جوووووونم قدم نو رسیده مبارک قشنگم😍😍😍🤍🤍

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره

موفقیت های دخملی رو جشن بگیری عزیزدلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام بچه ها خوبین؟

چرا این بلاگرا اینجوری شدن، حالا همه تک تک لحظه های انتقالشونو و هفته های بعدشو استوری میکنن

من به مامانم هم اگر بتونم نمیگم، فقط بخاطر استرسی که بهم وارد میشه از دونستن دیگران

خوبه از تجربه هاشون بگن ولی اینهمه اطلاعات به غریبه ها بدی برای چی؟؟؟؟ 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم ببخشید یادآوری میشه برات ای یو ای چطوریه ( می‌دونم مراحل کلیش چیه)  منظورم چند جلسه بای ...

سلام عزیزم خوشحال میشم بتونم کمی کنم 😍

۳ماه طول کشید تا وارد سیکل ای یو ای بشم چون هم پاپ اسمیر میخواد دکتر هم ازمایشاتی ازت میگیره که کمی طول میکشه تا جوابشون بیاد واسه من دوهفته طول کشید .واینکه حتما حتما عکس رنگی میخواد عکسی که مدت زمانش زیر یک سال باشه .وقتی این کارارو انجام دادی یک ماه قبل از ای یو ای داروی تقویت تخمک میده دکتر به من ویتامین دی وای داد دکترم اما باقی دکترا پودر فمی بست یا اینو فولیک میدن.البته خودم سر خود از اصفهان اواهلپ شرکت پونیک دارو رو سفارش دادم واکسیر ژل رویال تخمکام هم هر سری خوب بودن خصوصا سری دوم که ۷تا شایدم بیشتر داشتم اما متاسفانه همسرم همچنان تحرکش به حدی که باید واسه ای یو ای برسه نرسیده بود وهمچنینdfiپایین اسپرمش زیاد تغییر نکرده بود هنوز بالا بود.

عزیزم ببخشید یادآوری میشه برات ای یو ای چطوریه ( می‌دونم مراحل کلیش چیه)  منظورم چند جلسه بای ...

بعد از اینکه ازمایش وعکس رنگی رو دکتر چک کرد لوله ها باز بود وهمه چیز اوکی بود میگن که روز دوم پریود مطب باش 

روز دوم میری دارو میگیری داروهای منhmg،سینال اف ،تاموکسیفن بود تا روز ۸دوباره باید بری سونو بدی که اگه لازم بود مجدد دارو بده وبعدش روز ۱۱مراجعه کنی واسه دونستن سایز فولیکول ها روز ۱۳ام یا ۱۴ام البته بستگی به سایز فولیکول هاتون داره،ای یو ای میشین .

هزینه هم داروها با بیمه زیاد نمیشه کل داروهام با بیمه یه تومن نشد 

هزینه ی ای یو ای هم ۲۵۰۰شد مرکز خصوصی رفتم.

اما خانمهایی که بیمه نداشتن میگفتن ۶یا۷تومنی هزینه کردن بستگی به داروها داره 

دوستم چند روز پیش تو برنتنه تلویزیون یکی از حکیم خیر اندیش پرسید برای مشکل اسپرم همسرم چیکارکنم

ایشون گفتن تخم مرغ پر رو بخورن هردو که شامل پیاز رو  در روغن زیتون سرخ میکنی بعد بهش خرما اضافه میکنی و تفت میدی آخرسر هم تخم مرغ میزنی. خیلی خوش مزه هست

دوم هم زن هم مرد نان با آردکامل بخورن

سوم آقا دوسین و زیتون رو باهم بخورن

بله چرا مثبت نشی؟اگه اسپرم سالم باشه اکثرا خانمها مثبت میشن 

مشکل اصلی بیشتر ماها اسپرم ضعیف هست

البته دکتر دومم که پیشش پانکچر شدم بهم گفت لوله ی راستم کمی گرفتگی داره از عکس متوجه شد