2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044406 بازدید | 684385 پست
😭😭😭😭😭 دلم پر پر میزنه برا حرم بی بی😭😭😭  زیارات قبول عزیز دلم ❤️

قربونت برم عزیزکم 🤍

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم 🧿

انشالله خود بی‌بی دستتو بگیره و حاجتروات کنه🥹

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ای وای چقدر بد.ایشالا دیگه تکرار نمیشه. اون فرشته آسمونی شد و  در حقت دعا می کنه .  یکی د ...

اتفاقا منم به یادش بودم امشب و این مدت ...

خیلی تلخه انشالله خدا براش جبران کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بسپار ب خود خدا دکتر کجا میرید 

ابن سینا تهران میرم پیش دکتر طاهری

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

خدا بهتون ببخشه قرآن دعا نماز جدول حل کنید  فیلم سریال طنز ببینید  فیلم های کارتونی ب ...

انشالله دلت شاد بشه خدا نصیبت کنه مادر شدنو🙏🤲

خیلی خیلی سخته خدا برای هیچ کس نخواد. الهی آمین عزیزم الهی که یه بچه سالم قسمت همه چشم انتظارا بشه

سمین جون منم زایمان زودرس شدم تو ۲۴ هفته دوقلو بودن.برای شما دلیلش چی بود؟

من هیچوقت اون روزا رو یادم نمیره هنوزم وقتی بهش فک میکنم گریم میگیره .یادمه اون روزا از شدت غم و ناراحتی تو سرم میسوخت موهام رو میکشیدم داشتم دیوونه میشدم.میگفتم من دیگه خوب نمیشم احتمالا ببرم تیمارستان

خیلی سخته دیشب مهمونی دوست همسرم بودیم باهم ازدواج کردیم اون دوتا پسر داره یکیش 16 سالش یکیش9 سال اونوقت به من میگه تواین 20 سال اصلا باردارنشدی، برو دنبال خودت، نمیدونه چه پولهایی رو به باد دادم چه آمپول وهایپر وحشتناک و انتقال منفی، نکشیده نمی‌کشه تا بدونه چه حالیم 😢🥺😔😭🥺🥺🥺🥺

سمین جون منم زایمان زودرس شدم تو ۲۴ هفته دوقلو بودن.برای شما دلیلش چی بود؟ من هیچوقت اون روزا رو یا ...

فشارم یهو رفت بالا و دهانه رحم باز شد 

منم همین حال بودم عزیزم کامل درکت میکنم

چقدر ما شبیه همیم اینبار هم تو یه روز انتقال دادیم. درسته دیگه؟ هفتم بود انتقالت؟ ایشالا خدا بخواد و مثبت شه و بمونه برامون

انشالله دلت شاد بشه خدا نصیبت کنه مادر شدنو🙏🤲

فداتون بشم الهی هر کسی چشم انتظاره 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
متاسفم عزیزم انشاالله هر چی خیره واست پیش بیاد دیشب اومدم سایت فقط بخاطر خودت ولی دلم گرفت پیام نزاش ...

واقعا آفرین طوطیا

خدا بعت نگاه کرده و تونستی بهترین راه رو برای زندگیت انتخاب کنی

من خیلی وقته میخوام بیام اینجا بگم از لحظاتتون لذت ببرید بعدا که بچه دار شدین خودتونو سرزنش میکنید ولی خوب ترسیدم برداشت بد بشه یا فکر کنن درک نمیشن

باور کن اکثر کسایی که تو این راه بچه دار شدن میگن چقدر اشتباه کردیم زندگی رو بخاطر چی به خودمون زهر کردیم

کاش از لحظات زندگی استفاده میکردیم

امیدوارم برای تک تکتون بهترین ها رقم بخوره😍😍😍😍

ما یه گروه داریم اسمش مادران بخش اعصاب و روان🤣

روزی نیست که تو اون مادرا به خودشون فحش ندن و دور از جون غلط کردم نگن

درسته شوخی و از رو خستگی

ولی میگم خدایی در کنار درمان زندگی رو به خودتون زهر نکنید

کاری که من کردم پنج سال از بهترین سالهای عمرم رو به باد دادم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
اگ بدونی با چ شرایطی رفتم 🤭😁 سرماخوردم خیلی حالم بد بود ، شوهرم زنگ زد گفت بار دارم واسه قم میای؟ ...

چه خواسته تو رو بی بی 😍😍😍😍😍باور میکنی حاجت روا شدی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
چقدر حرفات رنگو بوی اشنا داره ... انگار من دارم مینویسم 💔 خودمو میگما!  حس میکنم کلا خدا دو ...

اینا برا هممون اشناس عزیزم هیچ وقت یادم نمیره خونه عمه شوهرم سفره داشتن بعد تموم شدن سفره رو که جم کردن اوردن آشغال سفره رو ریختن رو سر من که بلکه  اجاق کورم باز بشه انقد دلم شکست اون روز هیچ وقت فراموشم نشد و خیلیییی از این خاطره ها دارم💔💔

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
چه خواسته تو رو بی بی 😍😍😍😍😍باور میکنی حاجت روا شدی

🥺 فاطمه جون دل من دیگه طاقت این دلداری ها و امید های واهی رو نداره...

چند ماه پیش بعد انتقال منفیم یه جوری رفتم حرم امام رضا که خودمم باورم نمیشد 

زار زار گریه میکردم...

با عموم از تهران حرکت میکنیم ب سمت شهرستانمون ، ما ۳ ساعت ‌با مشهد فاصله داریم 

یعنی اول مشهده بعد ماییم

ولی چون از اتوبان میریم به مسیر مشهد اصلا نمیخوریم 

اقا این عموی ما طفلکی چشاش خیلی ضعیفه ، سه تا خروجی داشت به سمت شهرستان ما ، هر ۳ تارو رد میکنه نمیبینه...

من تو حالو هوای خودم بودم از مسیر خسته بودم کلا

یهو گفت فاطمه.. رسیدیم مشهد 

یهو عموم زد زیر گریه زیر لب کلی با امام مهربونی صحبت کرد 

منم زار زار گریه کردم و دعا کردم برای خودم برای شماها

اصلا یه زیارت ناب بود چون قصد حرم رفتن نداشتیم

تاابد برام خاطره شد

😭 با هر خاطره ای که تعریف میکنم یادم میاد یکی از عزیزام نیست

من حالم خوب نیست میشه برام دعا کنید

دلم تنگه برای کسی که دیگه نیست.. دلم میخواد یه بار دیگه زنگ بزنم صدای قربون صدقه هاشو بشنوم 

عزیز جونم کاش صداتو ضبط میکردم برای چنین روزی😔🕊️

چه سال بدی بود برامون 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اینا برا هممون اشناس عزیزم هیچ وقت یادم نمیره خونه عمه شوهرم سفره داشتن بعد تموم شدن سفره رو که جم ک ...

😔 آخرین بار که این حرکتو رو من پیاده کردن میدونی کِی بود؟!

سوم پسر عموم ، همین امسال 

چون ناکام رفت براش همون تو خونه سفره انداختن ..

عمه ی من دوتا عروس داره ک جفتشون باردارن

یهو سفره رو اورد میخواست خالی کنه رو سرم منم دلم خون بود توپیدم به عمم که وقت گیر آوردی 🤧

بعدش سریع عذرخواهی کردم دست خودم نبود

از این سفره ها زیاد رو سرم خالی شده عزیزم درکت میکنم 🫂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فشارم یهو رفت بالا و دهانه رحم باز شد  منم همین حال بودم عزیزم کامل درکت میکنم چقدر ما شبیه ه ...

شما هم دفه قبل آی وی اف بودی؟

آره هفتم انتقال دادم.انشالله دوتامون شاد شیم