2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044425 بازدید | 684389 پست

وااای بچه ها ب اصرار همسرم ادامه دادم امروزم آزمایش دادم از ۰/۳ شده ۰/۶😂😂😂😂 خوبه؟ ادامه بدم؟🤣🤣🤣

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااای بچه ها ب اصرار همسرم ادامه دادم امروزم آزمایش دادم از ۰/۳ شده ۰/۶😂😂😂😂 خوبه؟ ادامه بدم؟🤣🤣 ...

فاطمه جان الان دیدم پیامتو به دکتر میگی نخند بهم من بدتر از همسرتم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
فاطمه جان الان دیدم پیامتو به دکتر میگی نخند بهم من بدتر از همسرتم

ب دکتر بگم مسخرم می‌کنه خب😂 با این وضع جلو برم فک کنم ی سال بعد ب رنج مثبت برسم😂

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
تغدیه معمولی دارم عزیزم.ولی سبزی و کاهو زیاد میخورم کنارش. گرمی هم نمی‌خورم. نشاسته هر روزی دوبار.شی ...

الهی ب سلامتی باشه 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
وااای بچه ها ب اصرار همسرم ادامه دادم امروزم آزمایش دادم از ۰/۳ شده ۰/۶😂😂😂😂 خوبه؟ ادامه بدم؟🤣🤣 ...

الهی ب زودی زود تیتر مثبت بتاتون ببینیم آلا جانم 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️

بچه ها من س بار ای وی اف ناموفق داشتم با اینکه دو تا جنین بلاست انتقال دادم چکار کنم ک مثبت بشم جنینم دیگ ندارم باید بعد عید شروع کنم بعضی ها میگن خونرسانی ب رحما خیلی ضعیفع چکار کنم 

سلام عزیزم چی شد خونریزیت قطع شد?

سلام لک بینی دارم و موقع دسشویی کمی خون میاد والا موندم از چیه میگه شاید پایین جفتت بوده برا هفته بعد غربالگری نوشت اون فک کنم دقیق بگه 

خودت چطوری 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام لک بینی دارم و موقع دسشویی کمی خون میاد والا موندم از چیه میگه شاید پایین جفتت بوده برا هفته بع ...

منم همچنان موقع دستشویی خون میاد

بعضی وقتها کم بعضی وقتها زیاد

منم نمیدونم از چیه به من گفت 1 کم خون پشت جنین هست داره خارج میشه ولی نمیدونم این 1 کم چقدره که الان 1 ماه بیشتره داره میاد و تموم نمیشه

خسته شدم الان 1 ماه بیشتره همش دراز کشیدم

سلام لک بینی دارم و موقع دسشویی کمی خون میاد والا موندم از چیه میگه شاید پایین جفتت بوده برا هفته بع ...

الان دقیقا چند هفته هستی?

فکر کنم نزدیک همیم چون واسه منم هفته دیگه غربالگری نوشته

من با امروز شدم 9 هفته و 5 روز

سلام بچه ها.من رفتم‌دکتر براتعیین جنسیت گفت بیا ای یو ای کن.برا شوهرم دارو نوشت آرژی مکس موتیلیتی &n ...

Iui براى تعيين جنسيت خيلی ریسکیه.

چرا همون ivf ادامه نمیدی؟ شما که دوتا دختر داری و دیگه جنسیت برات مهمه ریسک نکن به نظرم خیلی درصدخطاش بالاس.

داروهایی که به همسرت داده برای تقویت اسپرم هستن.

دارویی که به خودت داده دوفامد پروژسترون خوراکیه 

اون یکی رو هم نمیشناسم.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

بچه ها خوبین؟

دم عیدی فاصله گرفته بودم از فکر بچه و ای وی اف و اینا

ولی یه اتفاق بامزه افتاد اومدم براتون تعریف کنم

از اقوام نزدیکم سال ۹۸ خدا یه پسر بهشون داد. درست اسفندماه بود. اون روزی که استوری تولد  بچه شو گذاشت همسر من رفته بود برای خودش ps4 بخره. قشنگ یادمه تا اومد داشت دستگاه رو نصب می کرد بهش خبر دادم فلانی بچه اش دنیا اومد. اون موقع خودمون تو اقدام نبودیم. از ۹۹ خواستیم که نشد. حالا امروز همون فامیلمون استوری تولد بچه دومشو گذاشت. بازم پسر دار شدن و مبارکشون. فکر می کنید شوهر من کجا بود؟ آفرین رفته بود ps5 بخره 🤣🤣 وای شوکه ام به خدا نمی دونم بخندم یا چی. تاریخ تکرار شده . اینم از پیشرفت ما واقعا🤦‍♀️ پس کی نوبت ما میشه نکنه واقعا بهر تماشای جهان آمده اییم🤦‍♀️

راستشو بگم دلم شکست و گریه کردم. اولا خوشحالم براشون ایشالا واقعا هر کس به هر آرزویی داره برسه. ولی این عادلانس برای یک عده اینقدر سریع و راحت اتفاق می افته؟ هر زمان که اراده کنن؟ یکی دوتا یکی هیچی.. دلم برای خودم میسوزه کل امسال و پارسال رو تو مطب دکتر بودم.تعداد امپولا و داروها از دستم در رفته. اونوقت خدا..

چی بگم.

💔 😭

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔