2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044187 بازدید | 684363 پست
ممنون دارم با خونه تکونی خودمو سرگرم میکنم ولی یهو تو اوج شلوقی دستم بکار نمیره میرم توفکر هزارتا فک ...

عزیزم بسپار ب خود خدا دکتر کجا میرید 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
سلام عزیزان .من امروز روز ۷ انتقالمه بیش از حد کلافه ام .حوصلم سر رفته تو خونه.پوسیدم بسکه تو خونه م ...

خدا بهتون ببخشه

قرآن دعا نماز

جدول حل کنید 

فیلم سریال طنز ببینید 

فیلم های کارتونی بزارید 

نقاشی های طرح دار بگیرید رنگ کنید 

کتاب 

خلاصه خودتونو سرگرم کنید 

منم روز ۴ انتقالم 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفم عزیزم انشاالله هر چی خیره واست پیش بیاد دیشب اومدم سایت فقط بخاطر خودت ولی دلم گرفت پیام نزاش ...

قربوون دلت برم عزیزم

چ عااالی😍 خیییلی کار خوبی می کنی. منم خیلی دلم پرپر می نه براش ولی همسرم قبول نمی کنه بریم دنبالش🥺

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بازم خووون خیلی زیاد بود شو رت شلوارم یهو پرخون شد توروخدا دعا کنین بچه سالم باش  فردا صبح میرم ...

قربووونت برم تورو خدا سعی کن آروم باشی عزیزم ان شاالله میری میبینی همه چی خوبه. برا آرامش دلت آیه الکرسی میخونم ❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزان .من امروز روز ۷ انتقالمه بیش از حد کلافه ام .حوصلم سر رفته تو خونه.پوسیدم بسکه تو خونه م ...

میفهمم عزیزم. فقط تلاش کن سرتون گرم کنی، کتاب بخون، فیلم ببین ، دعا و قرآن و...

ان شااالله هفته بعد خوش خبر بیای😍

خدارو شکر بچه سالم بود فردا باز بدم ببینم دکتر خودم چی میگه هماتومم نداشتم

الهی شکررررررر😍

سلام دوستانم @alaae   دوست صبورم به قول دوستان هیچی نمیتونم بگم فقط از ته دل از خدا برات خو ...

قربووونت برم عزیز دلم❤️😘😘 اگه چیزی هم هس از شماها یاد گرفتم منم عزیزم❤️

الهییی خیییلی زود خبر حاجت روایی خودتو بدی

و اینکه کاربری @poweroflove     سلام همتون رو رسوند گفت بگم دلم برا همتون تنگ شده ولی ن ...

اااای جاااانم دلم خدا حفظش کنه گل پسرشو😍😍

بهش بگو ما هم خییییلی دلتنگشیم. الهی همیشه حال دلش خوب باشه❤️

ما ترکا ی ضرب المثل داریم که «سلام یتیرن ساغ اولسون» ینی اون واسطه ای که سلام رو برا ما رسونده(اینجا ینی شما) سلامت باشه 🥰

قربووونت برم تورو خدا سعی کن آروم باشی عزیزم ان شاالله میری میبینی همه چی خوبه. برا آرامش دلت آیه ال ...

مرسی خواهر مهربونم  الان دارم میرم جهاد ببینم چی میگن اخه خون خیلی زیاد بود 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام بچه ها قربووووووون محبتت همه تون برم😘😘😘❤️❤️❤️ مث همیشه منو شرمنده محبتتون کردین🥺 برام هیچی ...

سلام عزیزم . خیلی ناراحت شدم ولی یقین دارم خدا جواب صبرهات رو جای که فکرش نمی کنی کامل میده اون روز نزدیکه فاطمه جونم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

سلام بچه ها.من رفتم‌دکتر براتعیین جنسیت گفت بیا ای یو ای کن.برا شوهرم دارو نوشت آرژی مکس موتیلیتی  و پودر اندروفرتی.نظرتون چیه برا داروهاش؟برلخودمم دارو نوشت چندمدل دوتاشو نمیشناسم یکی دوفامد یکی هم اوزیل .براچی خوبن.من گفتم اخر بهار قصد بارداری دارم الان لین دوفامد بخورم؟به خودم نگفت رژیم بگیرم نمیدونم الان چکار کنم؟ممنون میشم سوالامو ج بدین

خدا بهتون ببخشه قرآن دعا نماز جدول حل کنید  فیلم سریال طنز ببینید  فیلم های کارتونی ب ...

مشغول کتاب خوندن میشم بیشتر .نمیدونم اگه کتاب نبود این روزا رو چطور میشد سپری کرد.انشالله دلمون شاد شه دم عیدی

میفهمم عزیزم. فقط تلاش کن سرتون گرم کنی، کتاب بخون، فیلم ببین ، دعا و قرآن و... ان شااالله هفته بعد ...

انشالله عزیزم.از خدا میخوام تو هم هر چه زودتر به خواستت برسی .

مشغول کتاب خوندن میشم بیشتر .نمیدونم اگه کتاب نبود این روزا رو چطور میشد سپری کرد.انشالله دلمون شاد ...

استراحتتون تغذیه تون چ جوریه