2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043823 بازدید | 684348 پست
سلام عزیزان میخواستم یک سوالی در مورد تیروئید بپرسم اگه کسی میدونه میشه راهنماییم کنه؟ میخوا ...

استرس نداشته باش از استرس میاد 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استرس نداشته باش از استرس میاد 

ممنونم عزیزم

خود دکتر هم همین حرفو زد گفت استرس نداشته باش

برو پیاده روی و..

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
ممنونم عزیزم خود دکتر هم همین حرفو زد گفت استرس نداشته باش برو پیاده روی و..

واقعا همه این بیماریها از استرس ناراحتی میاد 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
رفتم سونا تخمدان چپ دو نا کیست داره  تا حالا نداشتم… تو سرویکس تجمع مایع

دارو داد بهت منم قبلا کیست داشتم انقد داروی شیمیایی و گیاهی خوردم اثر نکرد امسال تابستون سه ماه قرص دوزلست خوردم رفع شد کیست داشتنی دردای  پریودی وحشتناک میشن گرمی زیاد بخور اصلاح سبک داشته باس رحمت همیشه گرم باش

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام بچه ها قربووووووون محبتت همه تون برم😘😘😘❤️❤️❤️ مث همیشه منو شرمنده محبتتون کردین🥺 برام هیچی ...

متاسفم عزیزم انشاالله هر چی خیره واست پیش بیاد دیشب اومدم سایت فقط بخاطر خودت ولی دلم گرفت پیام نزاشتم 

هر کسی اطرافمون هست یه مشکل یا گرفتاری داره اینم مشکل زندگی ما هست و باید باهاش کنار بیایم تا بتونیم قوی تر ادامه بدیم 

منم این ماه نوبت دکتر دارم و آخرین باری هست که دیگه تلاشمو توی این راه میکنم اینم بخاطر آمپولی که زدم تا یائسه موقت باشم ببینم باید چیکار کنم  …هف سال از قشنگ ترین سال‌های زندگیم توی مسیر دکتر گذشت اونم راه دور ۱۴ ساعته و چقدر داروهایی خوردم که معلوم نیست در آینده چه عوارضی داشته باشه چه چیزایی دوس داشتم بخرم برای خودم ولی پولشو گذاشتم کنار واسه هزینه دکتر و رفت و آمد  و دیگه میخوام تمومش کنم و برگردم به زندگی تا پا دارم بگردم تا دندون دارم بخندم دیگه غصه و ناراحتی بسه 

فردا هم نوبت مشاوره دارم واسه فرزند غیر زیستی دیگه میخوام به جای غصه و گریه و مسیر دکتر ..مسیر زندگیمو تغییر بدم و جور دیگه ای مادر بشم 

همون طوری که من از خدا بچه میخوام اون بچه هم از خدا خانواده می‌خواد و حتما اولویت با اون طفل معصوم هست که صاحب خانواده بشه 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
متاسفم عزیزم انشاالله هر چی خیره واست پیش بیاد دیشب اومدم سایت فقط بخاطر خودت ولی دلم گرفت پیام نزاش ...

عزیزمم چی سعادتی بهتر از این  ،کاری که خدا رو خوشحال کنه بهترین کار دنیاست انشاالله موفق باشی فرشته کوچولوتم بیاد بغلت ،اصلا الان استرس نداری شاید همین انتقالت باردار بشی دوتاشون باهم بیان بغلت     

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
متاسفم عزیزم انشاالله هر چی خیره واست پیش بیاد دیشب اومدم سایت فقط بخاطر خودت ولی دلم گرفت پیام نزاش ...

آندومتریوز هستین ؟ آمپول یاسگی و زدین برا همونه ؟ یکی از اشناهامون آندومتریوز بود عمل کرد باردار شد 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
درخواست دوستیو قبول کن تا بت بگم چکار کنی.اگه حاضری بری اهواز

به خدا من اگه خودم بودم حتما میرفتم حتی تا تهران یه از خدا بیخبری گفته به خاهرم نگرد نیس اونم بیخیال شده !ولی اگه بدونه اهواز گیرش میاد و کجا داره حتما مبره میگیره

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

بازم خووون خیلی زیاد بود شو رت شلوارم یهو پرخون شد توروخدا دعا کنین بچه سالم باش  فردا صبح میرم سونو😭😭😭😭😭😭

سلام بچه ها من بازم بعد 3 هفته از صبح افتادم رو خونریزی شدید بازم مثل اون سری لخته بزرگ دفع کردم ول ...

رفتی دکتر منم خونریزی کردم اادم میمیرم از نگرانی😭😭😭😭

ایشالا که بچه سالمه یهویی شد کار سنگین نکردی استراحت مطلقی؟

نه اصلا کار نمیکنم همش خوابیدم

ساعت 8ونیم صبح 1 دفعه احساس خیسی کردم

تا رفتم سرویس دیدم وای کل پایین تنم خونیه

دوباره شستم اومدم خوابیدم ربع ساعت بعدش احساس کردم داره میاد تا رسیدم سرویس وسط راه کلی لخته ریخت رو زمین شانس اوردم تو سرویس بودم وگرنه همه جا کثیف میشد

رفتی دکتر منم خونریزی کردم اادم میمیرم از نگرانی😭😭😭😭

اره رفتم

گفت 1 کم خون پشت جنین هست که داره تخلیه میشه ولی دهانه رحمم 1 کم باز شده 

گفت تا خونریزی داری نمیتونم برات بدوزم 

قرار شد هفته دیگه برم بعد بفرستتم غربالگری و ببینم کی میتونه برام بدوزه 

دارو داد بهت منم قبلا کیست داشتم انقد داروی شیمیایی و گیاهی خوردم اثر نکرد امسال تابستون سه ماه قرص ...

ترشحم داشتی واسه کیست؟ خیلی وقت پاپ اسمیر ندادم میگم نکنه ترشح مال ی چیز دیگست؟ کیست پرویید را عقب میندازه؟

بازم خووون خیلی زیاد بود شو رت شلوارم یهو پرخون شد توروخدا دعا کنین بچه سالم باش  فردا صبح میرم ...

باجی اینقد استرس نده هماتومه باور کن

2810