2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044000 بازدید | 684354 پست
مگه نشاسته برای تیروئیدبده؟

بله عزیزم میگن 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
من با ۶/۹ انتقال دادم، مثبت شد عزیزم بچه ام هم شکر خدا به سلامتی بدنیا اومد. خوبه ضخامتت

ای جانم

حالا دکتر من گفت شنبه دیکه مجدد بیا ولی اون موقع دیره من چهارشنبه میرم ببینم چی میگه اگه اوکی بود تاریخ انتقال بده بخدا دیروز داغون شدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها قربووووووون محبتت همه تون برم😘😘😘❤️❤️❤️ مث همیشه منو شرمنده محبتتون کردین🥺 برام هیچی ...

چقدر روح بزرگی داری

خدا هرچی بخواد برامون همون میشه. اینکه ضخامت چند باشه و چه دارویی بخوریم و اینا همه وسیله هستن فقط و فقط باید خدابخواد

هممون تلاش میکنیم چون خودش گفته ازتو حرکت ازمن برکت و برکت لزوما نتیجه مدنظر مانیست

مطمئنم یه روزی یه جایی خدا تمام این سختی هارو برای همه چشم انتظارا جبران میکنه

ای جانم حالا دکتر من گفت شنبه دیکه مجدد بیا ولی اون موقع دیره من چهارشنبه میرم ببینم چی میگه اگه او ...

نگران دیر شدنش نباش

من روز ۲۲ پریودی انتقال دادم دفعه پیش هم ۲۳ پریودی بود که مثبت شد

سلام بهارک جون خوبی عزیزم کوچولوت خوبه؟ دلم برات تنگ شده بود 😍😍😍

سلام عزیزم چطوری دخترای گلت چطورن لیامم خوبه تاتی تاتی میکنه حسابی شیطون شده خدا به داد تو برسه که دوتان🙃🙃🙃🙃

سلام عزیزم چطوری دخترای گلت چطورن لیامم خوبه تاتی تاتی میکنه حسابی شیطون شده خدا به داد تو برسه که د ...

خوبن خداروشکر یکیشون حساسیت به پروتیین گاوی داره شیرخشک رژیمی باید بخوره مزش بده نمیخوره پوست منو کنده😂 یکسره دارم باهاش کلنجار میرم

خوبن خداروشکر یکیشون حساسیت به پروتیین گاوی داره شیرخشک رژیمی باید بخوره مزش بده نمیخوره پوست منو کن ...

منم لیام اصلا غذا نمیخوره باور کن من و باباش خر و‌گاو و میمون و انواع حیوانت میشیم تا آقا رضایت بده دو تا قاشق بخوره 😂😂😂

سلام بچه ها

من بازم بعد 3 هفته از صبح افتادم رو خونریزی شدید بازم مثل اون سری لخته بزرگ دفع کردم ولی همچنان خونریزی دارم  دل و کمرم هم درد میکنه و بعضی وقتها میکشه تو رون پاهام

واسه عصر نوبت گرفتم برم دکتر

برام دعا کنید بچه ام سالم باشه 

انقدر خونریزی کردم حال ندارم از جام بلند بشم حتی

محتاج دعاتونم

سلام بچه ها من بازم بعد 3 هفته از صبح افتادم رو خونریزی شدید بازم مثل اون سری لخته بزرگ دفع کردم ول ...

ایشالا که بچه سالمه یهویی شد کار سنگین نکردی استراحت مطلقی؟

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
الان اره برا سومین بار انتقال دادم  مشکل ایمنی داشتم خودمم پشیمون شدم بعدا ولی دکتر گفت جنینای ...

خدا کوچولوتونو نگه داره 

من ب امضاتون گریه م میگیره هر 

سری میخونم 

خدا ب همه به منم ببخشه 

پنجشنبه انتقال دادم 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
سلام بچه ها من بازم بعد 3 هفته از صبح افتادم رو خونریزی شدید بازم مثل اون سری لخته بزرگ دفع کردم ول ...

عزیزم نگران نباش کوچولو سالمه انشالله من تا دوازده هفته همش خونریزی های شدید میکردم سونو اول هماتوم بود ولی بقیه سونوها سالم بود ولی من همچنان خونریزی میکرد دکتر میگفت بخاطر اختلال در هورمون هست دوازده هفته که شدم یک دفعه قطع شد ولی دیگه تا ۲۶ هفته انوکسا نزدم

ببین من چند وقت پیش ماه بعد از انتقال منفی، تقریبا دو ماه پریود نشدم. قبلا هیچوقت اینجوری نشده بودم. ...

رفتم دکتر سونا کرد گفت دو تا کیست تخمدان سمت چپ ایجاد شده و تجمع مایع در سرویکس

و باز هم علت ترشحات را نگفت 

فقط گفت تجمع مایع شاید خون اونجا جمع شده،… اینکه خون نیست همین ترشحاتم هست حیلی زیاده شفاف و تخم مرغی….

سلام عزیزان

میخواستم یک سوالی در مورد تیروئید بپرسم اگه کسی میدونه میشه راهنماییم کنه؟

میخواستم بپرسم برای این که پیشگیری کنم 

چیکارا باید بکنم نکنم اصلا رعایت کردنی هست؟

احتمال این که جلوتر تیروئید بگیرم هستش برای همین نگرانم

میشه راهنماییم کنین لطفا🥲

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
سلام بچه ها قربووووووون محبتت همه تون برم😘😘😘❤️❤️❤️ مث همیشه منو شرمنده محبتتون کردین🥺 برام هیچی ...

سلام عزیرم🥲 بازم ...... انشالله خدا به بزرگی قلبت نگاه کنه و روزیتو توی مادر شدن قرار بده

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
2810