2777
2789
عنوان

داداشم از روزیکه زن گرفت کلا خانوادمون فراموش کرد دخترش هم ول کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2145 بازدید | 80 پست
تو گمشو مریض خوشت میاد دوزاری رو اعصاب بقیه بری یکی لنگه داداش بی غیرتت هستی دیگه ذات داداشت مشکل دا ...

مگه چی گفته بنده خدا؟

داشتم امروز به این فکر میکردم دیکه بدتر از این نمیشه که دوست مشترکمون پیام داد راستی میدونستی نامزدت با دوست من رل زده؟درست وقتی مجبور شدین بخاطر خودتون موقتی جداشین ۵ روز بعد رل زده😊 اندکی قبل مهر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو عنوان بخون دوباره

خوندم گفتم مادرش وقتی ول کرد بچشو رفت خارج شما از زن دوم انتظار داری بچه رو نگه داره؟برادرت اگر تو زندگیش مردسالاری باشه بچشو میاره میگه باید نگه داری اما خب زن برادرت اذیت میکنه بچه رو یه کاری میکنه که بچه یا بیاد پیش شما یا بزرگ شد زود شوهر کنه بره از دستش خلاص بشه 

وقتی تو سایت عمومی تاپیک میزنی باید جنبه هر نظری رو داشته باشی. دلیل بی احترامیتون به همدیگه رو نمیفهمم😕

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐

واقعا آدم تعجب میکنه از شعور یسریا 

بابا از تاپیک و موضوعش خوشتون نمیاد نیاید توش خب 

اگر مرهم نیستین نمک رو زخم نشید توهین هم نکنید 

چرا ناراحت کردن آدما انقدر راحته براتون

یه بار جوون بودیم، نچسبید اونم...

خوندم گفتم مادرش وقتی ول کرد بچشو رفت خارج شما از زن دوم انتظار داری بچه رو نگه داره؟برادرت اگر تو ز ...

بابا من اصلا مهم نیست اون زنه بچه رو دوست داشت باشه من میگم چرا این داداشم اینجوری شده ما خودمون انقد غیرت داریم از 1سالگی بچه دستمونه هروز یا خونه منه بخدا یا خونه بابام ولی اون داداشم اندازه ارزن قائل نیست بیاد یک سر بزنه و به دخترش محبت بکنه حداقل ماهی یبار

وقتی تو سایت عمومی تاپیک میزنی باید جنبه هر نظری رو داشته باشی. دلیل بی احترامیتون به همدیگه رو نمیف ...

اول من شروع کردم یا اون اینجور آدم ها رو باید ادب کرد 

بابا این بنده خدا. به داداش خودش گفت نمیاد سراغش. چرا ریختین رو سرشکاری ب زن داداشش نداره

خب مگه زن میزاره؟مرد اگر مردسالاری داشته باشه همه چیزو به نفع خودش تموم میکنه ایشون زن ذلیله معلومه...

مادرش چی اصلا حال بچه رو می پرسه ؟ولی کلا کاربرادرت اشتباه کاش با مادرش تماس بگیرید بیاد بچه رو ببره ...

من حتی مادرش رو بیشتر از داداشم خیلی قبول دارم اون از راه دور گه گداری هواش رو داره 

بابا من اصلا مهم نیست اون زنه بچه رو دوست داشت باشه من میگم چرا این داداشم اینجوری شده ما خودمون انق ...

چی بگم...مادرش بود دنبال نفقش میرفت میگرفت نفقشو...که اونم تو خارجه به فکر بچش نیست...شما هر وقت که خرجی داشت فوری باید زنگ میزدی فلانی فلان قدر پول خوراکیش شد یا خرج مدرسش یا خرج لباس کیف کفش در راه خدا که بزرگ نمیکنین؟بچه یتیم نیست که پدر داره...