2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044716 بازدید | 684406 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب قرصی میدن ک چندتا ویتامین توش باشه.. فولیک اسید فقط فولیک اسید تنها داخلشه..

پس خوردن فولیک اسید تو سه ماهه دوم ضرر نداره؟ چون اون قرص آهن پس دادم بدون فولیک اسید شو خریدم گفتم شاید فولیک اسید از یه ماهی به بعد ضرر داره   دوباره بگیرم پس .ممنون عزیزم  

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
شلام عزيزم انشالله به خواستتون برسين، من تو تاپيك قبلي گفتم ١١ ميخوام بخونم ؟ به اسم من نوشتين ؟&nbs ...

اهان شما بودید بله عزیزم نوشتم اونجا😍

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  

سلام دوستان گلم برای سبز شدن دامن منتظران ختم قرآن داریم فقط چند جزء مانده حتی حزب هم خواستید بهم پیام بفرستید

🌼🌼🌼 جزء های باقیمانده :

۱۲
۱۳
۱۴
۱۵
۱۶
۱۷
۱۸
۱۹
۲۱
۲۳
۲۴

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  

من امروز صبح بازم خونریزی کردم 😭 ولی کم و بدون لخته بود سه روزه انوکسارو دوباره میزدم فک کنم از اون باشه قط کنم به نظرتون جمعه س دکترم نیس که زنگ بزنم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
قربووونت برم عزیزم ان شاالله با دعای شما😍😭😭❤️❤️

امروز بزن😈😈😈😈

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام  دوستان کسی زایمان زودرس داشته قبلا؟ که بارداری بعدیش طبیعی پیش رفته باشه؟

بله عزیزم من خیلیا رو دیدم!قبلاداشتین؟چند هفته بودین؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
من امروز صبح بازم خونریزی کردم 😭 ولی کم و بدون لخته بود سه روزه انوکسارو دوباره میزدم فک کنم از اون ...

به نظرم قطع کنی تا فردا بهتره فردا به دکترت میگی تو فک نباش خاهر گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه رو در بغل سنگ نگه میدارد

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
بله عزیزم من خیلیا رو دیدم!قبلاداشتین؟چند هفته بودین؟

اره عزیزم ۲۰ هفته دهانه رحمم باز شد با اینکه سرکلاژ هم بودم

البته سرکلاژ رو خیلی دیر انجام داد دکترم

وقتی سرویکس رسیده بود به ۱۴ تازه رفتم سرکلاژ که جواب نداد

اره عزیزم ۲۰ هفته دهانه رحمم باز شد با اینکه سرکلاژ هم بودم البته سرکلاژ رو خیلی دیر انجام داد دکتر ...

قرار نیس هر دفعه مثل هم باشع که تو فک نباش خاهر ۲۰هفته  ۱۴