2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044584 بازدید | 684400 پست
الهی قربوووونت برم عزیز دل خاله😍😍🥺🥺😭😭 ان شااالله به دعای شما😘❤️❤️❤️ آخی این توصیفایی که اینج ...

وای خاله منو به فکر فرو بردی 🥲

جمله ی اخرش یعنی چی ، یعنی درست میشه نینی که کویین جان گفتن اوکی میشه؟ یا برای اسپرم اهدایی اقدام کنم؟

اخه جمله ی اخر یه مدلیه ... منم که این مدته به همین چیزا فکر میکنم مخصوصا نوزادی ک کویین جان گفتن 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

الهی قربوووونت برم عزیز دل خاله😍😍🥺🥺😭😭 ان شااالله به دعای شما😘❤️❤️❤️ آخی این توصیفایی که اینج ...

خرافاتی نیستما ولی شدیدا دنبال یه نشونه ام

این فالو به نیت سرپرستی نوزاد بیمارستان گرفتم 

نظرت چیه🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای خاله منو به فکر فرو بردی 🥲 جمله ی اخرش یعنی چی ، یعنی درست میشه نینی که کویین جان گفتن اوکی می ...

نه بابا خیلی ب این فکر نکن . این فالها تفریحی خوبن. نه برا تصمیم گیری. 

همه چیزو بسپار ب خدا و تلاشتو بکن. ان شاالله خودش بهترین ها رو تصیبت می کنه خیییلی زود .اینکه از کجا و چجوریش بسپار ب خودش. میرسونه از اون جایی که فکرشو نمی کنی😍«من یتق الله یجعل له مخرجا. و یرزقه من حیث با یحتسب»😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه بابا خیلی ب این فکر نکن . این فالها تفریحی خوبن . نه برا تصمیم گیری.  همه چیزو بسپار ب خد ...

🥲 اوهوم میدونم قند عسلم

میگم که شدیدا دنبال نشونه ام ، اخه دارم از این بی خبری اذیت میشم... 

به خودم قول داده بودم ، وقتی خود کویین جان نیست حرفی ازش نزنم اینجا که سوءتفاهم پیش نیاد 😁 ولی نتونستم بمونم سر قولم

انشالله شما با خبر خوشت خوشحالم کنی 😍😍😍

ساعت بشه ۱۲ ظهر برابر میشه با ۲۴ ساعت نخوابیدن من😵‍💫 امشبم مهمون دارم مطمئنن با این نخوابیدن کلی بی انرژی میشم... ماشاالله تعداد هم بالاس😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

[QdaUOTE=330141341]ممنون عزیزم  ممکنه جدیدا دوستان مصرف کرده باسن میخوام نظرسون روبدونم ،من نظرم روپرگووریس بود دک ...[/QUOTE]

Salam azizam khubi

Aval in ke Bebakhshid fingilish minevisam, gushim moshkel dare 

Man jadidan estefade kardam khub bud baram 

Gablan ba cinal tokhmakam puch budan 

Ba pergoveriss hadeagalesh in bud ke tokhmaka puch nabudan 

Avalin bare ke miri pankcher?chon age avalin bar bashe dr ham nemitune befahme Badanet be cinal khub javab mide ya ampule dg 

Chon badane harkas motafavete

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
[QdaUOTE=330141341]ممنون عزیزم  ممکنه جدیدا دوستان مصرف کرده باسن میخوام نظرسون روبدونم ،من نظر ...

عزیزم دفعه دوم میرم،دفعه اول سینال بود  من دلم میخواداینبار پرگووریس بزنم ک تخمک پوچ نداشته باشم شما چند تخمک وچند جنین داشتید؟ خداروشکر ک جواب خوبی داده ب بدنتون

سلام خانوما  کسی میدونه هچینگ چیه؟ پریروز که انتقالم بود دیدم تو برگه نوشته دوتا جنین بلاست-ه ...

هچینگ یعنی از لایه از پوسته دور جنین رو با لیرز میسوزنون.یا همون برش میدن ک جنین راحت از پوسته بیاد بیرون و لانه گزینی کنه

هچینگ یعنی از لایه از پوسته دور جنین رو با لیرز میسوزنون.یا همون برش میدن ک جنین راحت از پوسته بیاد ...

ممنون عزیزم 

دکترم قبلش چیزی بهم نگفته بود موقع انتقال هم نگفت خودم دیدم نوشته 

@alaae     سلام خاله ی مهربونم خوبی قشنگم خاله جون نمیدونم چرا یهویی به دلم افتاد که ان ...

ان شاءالله ك آلا جونمون مامان شده باشه ب حرمت اين ماه عزيز 

و ان شاءالله خودتم مامان بشي نيازي ب سيكل جديد نداشته باشي آمين 

من خيلي از اين فالا دوست دارم حس و حال خوبي بهم ميده 

از كجا ميزني ؟؟

ان شاءالله ك آلا جونمون مامان شده باشه ب حرمت اين ماه عزيز  و ان شاءالله خودتم مامان بشي نيازي ...

فدای مهربونیت قشنگِ من 🫀

همچنین شما 🤍✨

از گوگل عزیزم 😁 همین اولی رو میزنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هچینگ یعنی از لایه از پوسته دور جنین رو با لیرز میسوزنون.یا همون برش میدن ک جنین راحت از پوسته بیاد ...

عزیزم خاهرم رفت تاییده گرفت ولی سرم گیرش نمیاد😥!من رفتم سونو خداروشکر همچی اوکی بود 😊

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
اها عزیزم الان متوجه شدم منم اخری رو همینکارو کردم

اخری یعنی انومالیو ؟ 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
عزیزم دفعه دوم میرم،دفعه اول سینال بود  من دلم میخواداینبار پرگووریس بزنم ک تخمک پوچ نداشته باش ...

Khob hala ke gablan ba cinal rafti natije khub nabude, tasmimet doroste ke mikhay daru ro avaz koni 

Man zakhiram kame hamishe tokhmakam kam bude ama ba cinal ham Kamtar bud ham Kolan puch 

Baz ba pergovoriss tedad bishtar bud, puch ham nabud 

Ba cinal 3ta ya 2ta,hamasham puch 

Ba pergovoriss tedadesh farge an chenani nakard vali keyfiyate tokhmak farg kard 

Akhe man 7 bar pankcher shodam har kudumesh dastan dare 

Vali akhar sar khodam dr majbur kardam daru avaz kone vagarne etegad dasht daruha farg ba ham Nadaran

Dg chon majbur budam hame rahharo beram

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
🥲 اوهوم میدونم قند عسلم میگم که شدیدا دنبال نشونه ام ، اخه دارم از این بی خبری اذیت میشم...  ...

قربووون قند عسل خودم برم❤️❤️😘😘 از حرفم ناراحت نشدی خدای نکرده؟🥺 هدفم فقط این بود که ذهن و روحت رو مردد و درگیر این مسأله و فاال نکنی چون اینجوری آدم خیییلی اذیت میشه🥺 مطمئنا بهترین ها در انتظارته😍❤️

الهیییی چرا خب ؟  البته منم سابقه این کارو دارم حتی نزدیک ۴۸ ساعت😥فقط کاش مهمون نداشتی که بتونی استراحت کنی. 

حتی شده نیم ساعت سعی کن بخوابی. ان شااالله مهمونی هم بهت خوش میگذره و کیفت سر کوک میاد😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱