2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044696 بازدید | 684402 پست
مهتاب جون منکه اصلا ازمایش غربالگری ندادم واقعا خطاش بالاس 

غربالگری یعنی آنتی هم ندادی ؟ 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان شبتون بخیر، کسی بوده باامپول پرگووریس تخمک کشی کنه جدیدا  چطور بوده جوابدهیش؟ ممنون ...

عزیزم من چند سال پیش این امپول رو داشتم واحدی با سرنگ مخصوص میزدم به دور نافم

ولی چیز زیادی یادم نیست از اون دوران

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

قربونت برم عزیزم ایشالا این روزای سخت برای خودت ❤️  فعلا دارم دیوانه میشم 😂😂 کی این دو هفته ...

وای خدا از دهنت بشنوه😍

لحظه شماری میکنم برای سال جدید انشالله بتونم مجدد برم تو سیکل..

امشب روز 15.16 سیکل قائدگیم بود ، تا همین امروز صبح ترشح های تخم مرغی داشتم از 4 روز پیش شروع شد تقریباً تا امروز 

درد تخمدان هم داشتم

امشب بعد مدت ها اقدام طبیعی داشتم ، جلوگیری داریم

انشالله خدا بهم نگاه بندازه و طبیعی حامله بشم 🥹

نمیدونم زمان درستی رو انتخاب کردم برای اقدام یا نه زیاد اطلاع ندارم که چه زمانی تخمک آزاد میشه...

برام دعا کن عزیزم که انشالله بعد 10 سال شب عیدی خدا بهمون عیدی بده🙂😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

@مهتاب۴۴۴    

سلام عشق دلم ، فرشته‌ ی زمینی ، همدم تنهایی هام خوبی؟!

مهتاب جون داریم نزدیک میشیم به ماه مبارک رمضان بنظر شما چه دعایی برای این ماه عزیز خوبه و ثواب بیشتری داره که چله شو برگزار کنم؟!

میخوام چیزی باشه که انشالله هممون حاجتروا بشیم😍✨

1
5
10
15
20
25
30
35
40

@alaae    

سلام خاله ی مهربونم خوبی قشنگم

خاله جون نمیدونم چرا یهویی به دلم افتاد که انتقالت مثبت شده

انشالله حسم درست باشه😍

همین الان بعد این حسم برات فال‌ گرفتم 

ببینش😍 اخرش نوشته موفقیت نزدیکه به فال‌ نیک میگیرمش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای خدا از دهنت بشنوه😍 لحظه شماری میکنم برای سال جدید انشالله بتونم مجدد برم تو سیکل.. امشب روز 1 ...

الهی آمین عزیزم 

الهی که خدا بخواد و اصلا دیگه سیکل جدید نیازی نباشه 

عزیزم من چند سال پیش این امپول رو داشتم واحدی با سرنگ مخصوص میزدم به دور نافم ولی چیز زیادی یادم نی ...

ممنون عزیزم  ممکنه جدیدا دوستان مصرف کرده باسن میخوام نظرسون روبدونم ،من نظرم روپرگووریس بود دکترم گفت باسینال بروتوسیکل امامیترسم تخمکام پوچ یا نابالغ باشن باسینال

@alaae     سلام خاله ی مهربونم خوبی قشنگم خاله جون نمیدونم چرا یهویی به دلم افتاد که ان ...

الهی قربوووونت برم عزیز دل خاله😍😍🥺🥺😭😭 ان شااالله به دعای شما😘❤️❤️❤️

آخی این توصیفایی که اینجا کرده انگار دقیقا خودتو توصیف کرده😍😍😍😘😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون عزیزم  ممکنه جدیدا دوستان مصرف کرده باسن میخوام نظرسون روبدونم ،من نظرم روپرگووریس بود دک ...

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40