2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو تاپیک درباره dfi کاربری تونو خیلی دیدم..چیشد اخرش؟ شما ک پیش  خیلی از ارولوژا رفتین چقد قبول ...

مبارک باشه عزیزم،بدون استرس ازبارداریت لذت ببر،دوست صمیمی خودم باdfi ۴۵وبعد ازدوبار انتقال منفی به لطف الهی طبیعی باردار شد والان پسرگلش بزرگ شده ودومین پسرش روهم بدون دردسر وخیلی راحت به دنیا آورده.فقط وفقط اون بالایی باید بخواد همین وبس🤲🤲🤲

من هنوز بعد ۱۱سال هرماه، باصد امیدو آرزو چشم انتظار هستم،برای من وهمه ی عزیزان منتظر دعا کن

اااای جااااانم ان شااالله که خیره❤️ ان شااالله خدا سه تا نی نی گل بذاره تو دلت😍❤️

فداتشم مهربون

سعید میگفت برای سال جدید نقشه نریز کاسبی امسال بد بود نمیشه رفت دکتر...

شاید خدا داره اوکی میکنه واسم😍

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

جل الخالق واقعا بعضی از خوابا خیلی عتیقه ن😂 خیره ان شاءالله 😃

😂😂😂

خیلی وقت بود خواب ندیده بودم...

خودمم .قتی بیدار شدم انقد گیج بودم که دنبال گالری گوشی بودم تا عکسو ببینم ... یهو دوزاریم افتاد ک خواب بوده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزم قربان شما،تا قبل از ماه رمضان بتونیم ختم کنیم عالی می شه😍

فرقی نداره خودت دوتا از جز هارو بگو بهم که بخونم عزیزم 🥹

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فاطمه جان نمیخواستم پیامم باعث ناراحتی کسی بشه، فقط نیاز دارم برام دعا کنید  از محبتت ممنون ...

عزیز دلم ناراحت این موضوع نباش 

درسته شماره ی اصلیم همینه ولی من با این شماره کار میکنم 

بابام تولیدی مبل داره من هم داخل اینستا هم دیوار با این شماره فعالیت میکنم میفروشم،

مشکلی با این موضوع ندارم که کسی مزاحم بشه فلان میشه

چون سعید رو این موضوع کاملا ابدیت شده🤪 خدارو شکر بهم هم شک نمیکنه کاملا از این موضوع اگاهه...

ناراحتی ما بخاطر ناراحتی خودته عزیز دلم ♥️ انشالله شادی سهم قلب قشنگت بشه

🥲🥲🥲 سعیدم همینطوریه ولی اون از فضولیشه این مدلیه بد دل نیست ولی شدیدا فضوله ، مثلا با کسی تلفنی حرف میزنم میگه چی گفت😐 گاهی عصبی میشم میگم اگ باتو کارداشت ک به تو زنگ میزد 

یا گاهی پیامو میخونه ... منم مهم هارو که نمیخوام ببینه رو حذف میکنم

البته خدارو شکر چند ماهی میشه گوشیمو دستش نگرفته برا فضولی🤪

عزیز دلم 🥹 از حکمت خدا ادم سر در نمیاره تحمل کن ، خدا پسر قشنگت رو برات حفظش کنه

گاهی ادم متوجه نمیشه خدا چیو میخواد به ادم نشون بده دلیلش چی میتونه باشه؟! منم به هر دری میزنم برای بچه نمیشه ، حتی ببخشید میگم خرید بچه ولی نشده انگار خدا راضی نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام  ان شاءالله  ممنون  مشهد هستم

😍😍😍

وای کجای مشهد ، میتونی یعنی حرم بیای؟

که هروقت اومدم قرار بزاریم ببینمت😍

من اهل روستاهای خراسان رضوی هستم ولی ساکن تهرانم

از روستا تا مشهد ۳ ساعت فاصله هست ..

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایشالا خدا یه سه قلو خوشگل و سالم بهت میده

🥹🥹🥹

از وقتی فهمیدم بخاطر شرایط مالی سال جدید نمیتونم برم دنبال سیکل درمان ، ناراحت بودم تاکه این خوابو دیدم

نمیدونم پیگیری کنم برا اسپرم اهدایی از طریق ای یو ای یا نه بعد ها پشیمون میشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام  ان شاءالله  ممنون  مشهد هستم

پانیذ جون اگه همسرت مشکل نداره و خودت وقتشو داری 

برو به تولیدی های اطراف خودت بگو که من فروشنده ام نمونه کار هارو با قیمت تولیدی بگیر تبلیغ کن بفروش و پورسانت بگیر 

من چندین ساله همین کارو کردم که رفته رفته شوهرم دید این کار بهتر از کارگریه از کار خودش استعفا داد و الان ۳ ساله تو این کاره..

بابامم از طریق فروش من کارگاه زد الان دوساله...

البته امسال کاسبی یکم خراب شده.

ولی من از کارگاه های نزدیک شهرم شروع کردم  ..

اگه کار با اینستا رو بلد باشی خیلی شغل خوبیه بهتر از کارمندیه..

پارسال که بازار خوب بود. شوهرم کلی درامد داشت و پس انداز کرد

ولی امسال اوضاع خرابه😬 

تو این زمینه هر کمکی ام خواستی در خدمتم

تو همین سایت به خیلیا این پیشنهاد رو دادم و الان موفقن🥹

اینم یه نمونه 🤪

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فاطمه جان نمیخواستم پیامم باعث ناراحتی کسی بشه، فقط نیاز دارم برام دعا کنید  از محبتت ممنون ...

اگه شرایطشو داری خودت کار در منزل بیار بافتنی یاد بگیر و پیج بزن یکم سرمایه جور کنی میتونی فروشگاه انلاین بزنی یا خیاطی یاد بگیر من ۶ ماه کلاس رفتم خیاطیم خوبه  برا خودمون میدوزم  میتونم برا بیرونم کار کنم ولی وقتشو ندارم خودم فرش میبافم درسته تنبلم و دوسال یبار تموم میکنم  ولی خیلی کمک میکنه  کم کم ۱۸۰ ملیون  با بالا میره فرشامون الان

تو این گرونی باید دست به دست داد دخل و خرج باهم نمیسازه

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
فداتشم مهربون سعید میگفت برای سال جدید نقشه نریز کاسبی امسال بد بود نمیشه رفت دکتر... شاید خدا دار ...

ان شاالله ان شااالله 😍😍

من امسال واقعا تو بدترین شرایط مالی رفتم انتقال. می‌خوام بگم خدا می‌رسونه واقعا❤️

ان شااالله خدا خودش همه چیزو جور می کنه براتون😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها بعد انتقال میشه سس مایونز خورد؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱