2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
دوستان من دوبار با جزئیات نوشتم که چطور حاجت گرفتم و بچه دار شدم  الان یادم نمیاد چی شد ، ک ...

سلام عزیزم 

خدا گره از کارتون باز کنه

چه شهری هستین؟

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام عزیزم. الهی فک میکردم حل شده مشکل کارشون. الهی بحق امام جواد ع خیییلی زود این دغدغه تونم به بهت ...

بی بی میزنی مادر؟

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی درهای رحمت الهی همیشه به روی قلب مهربان شماباز باشه بانو جان🥰حاجت روابشید دوست عزیز.

تو تاپیک درباره dfi کاربری تونو خیلی دیدم..چیشد اخرش؟ شما ک پیش  خیلی از ارولوژا رفتین چقد قبولش داشتن؟ من با  دی اف ای بالا طبیعی باردار شدم، هفته ششمم... نمیدونم چی در انتظارمه دم عیدی

سلام من امروز روز دوازدهم انتقال هستم ، موعد پريوديم بود  بى بى منفى شد يعنى ديگه منفيه؟؟؟🥺 ...

متاسفانه برا من بی بی چک، منفی هاش همیشه درست بود ولی مثبت کاذب خیییلی داشتم. امیدوارم برا شما برعکسش باشه ان شاالله.

فقط به هییییچ وجه قبل آزمایش داروهاتو قطع نکن عزیزم . ان شاالله جواب آزمایشت ورق هارو برگردونه و شادی به همراه. داشته باشه😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم.آره الان مطب دکترم. من دوقلو داشتم متاسفانه یکیشون رشدش متوقف شده.ولی اونیکی خوب بود. ن ...

الهییییی عزیزم🥺 بازم هزارااااان بار شکر که اون یکی هست😍 ان شالله سر وقتش صحیح و سالم و با لب خندون بغلش بگیری😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
احساس پوچى ميكنم خيلى رعايت كردم ارتباط ميگرفتم با جنين هام ، همه داروها سروقت  يعنى من لايق م ...

نه دختر چ حرفیه؟ اصلا ربطی ب لیاقت و ... نداره قربونت برم. وگرنه کلی آدم خلافکار و... نباید پدر و مادر میشدن پس مسأله ی چیز دیگه ای ک فقط خدا می‌دونه و قطعااااا هر چی که برامون پیش بیاد خیر محضه. 

غصه نخور عزیزم توکل ب خدا ان شاالله نتیجه آزمایشتت متفاوت باشه

خانمای عزیز کسی بوده انتقال جنین فریزش با سیکل طبیعی بوده میشه منا راهنمایی کنید بگید چند سیکلتون ان ...

عزیزم من این دفعه سیکلم طبیعی بود ولی چون ضخامتم دیر بالا رفت روز ۲۵ سیکلم انتقال دادن. سیکلامم ۳۰ روزه اس. بستگی داره ب ضخامتت که کی انتقال بدن

بی بی میزنی مادر؟

وااای جمله ات دقیقا این شکلیم کرد🥺🥺😍😍

میزنم ولی دیر😅. آخه من سابقه ی بی بی چکیم خیییییلی خرابه. مثبت کاذب خییییییلی داشتم برا همین میترسم بزنم مثبت بشه هی دلشوره بگیرم تا روز آزمایش که واقعیه یا کاذبه . منفی بشه هم که کلا دل و دماغمو از دست میدم و باز زجرکش میشم تا ازمایش.

برا همین می‌ذارم برا روز آزمایش که اون چند ساعت تا جواب رو پدرم درنیاد و استرس زیادی نکشم.

خییییییلی محتاج دعاتونم. به دسته گلای خوشگلت😍 بگو دعا کنن برا خاله شون😘😍

عزیزم من این دفعه سیکلم طبیعی بود ولی چون ضخامتم دیر بالا رفت روز ۲۵ سیکلم انتقال دادن. سیکلامم ۳۰ ر ...

ممنون از اینکه جواب دادین عزیزم 

من هیچ اطلاعی ندارم و هرچی بوده تو این سایتا خوندم نوشتن امپول میزنن که تخمک ازاد شه همون موقع انتقال میدن پس اینجوری نیست 

و اینکه بهتون دارو هیچی ندادن برا تخمک مثل لتروزول؟

سلام دوستان گلم برای سبز شدن دامن منتظران ختم قرآن داریم فقط چند جزء مانده حتی حزب هم خواستید بهم پیام بفرستید

🌼🌼🌼 جزء های باقیمانده :
۹
۱٠
۱۲
۱۳
۱۴
۱۵
۱۶
۱۷
۱۸
۱۹
۲۱
۲۳
۲۴
۲۵
۲۶

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  
سلام دوستان گلم برای سبز شدن دامن منتظران ختم قرآن داریم فقط چند جزء مانده حتی حزب هم خواستید بهم پی ...

سلام عزیزم

قبول باشه مادر ، تا کی وقت داریم؟!

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

برا منم😅😅 شنبه هفته بعد ان شااالله ❤️

همین شنبه که میاد😍✨

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

یه خواب مسخره دیدم تعببیر داره یا ن🫢😂

خواب دیدم روی فرش اسپرم هست ولی بزرگ شدن اندازه ماهی رنگشون شفاف مثل اب بود ،حرکت میکردن

بعد تو عالم خواب میگفتم نمیشه یکی از این اسپرم هارو بزارم تو رحمم 🫢 

ازشونم با گوشی عکس گرفتم 

تعدادشون ۳ تا بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه خواب مسخره دیدم تعببیر داره یا ن🫢😂 خواب دیدم روی فرش اسپرم هست ولی بزرگ شدن اندازه ماهی رنگشون ...

حتی یکیش خیلی بزرگ بود مثلا از مچ تا آرنج اندازش بود

کپی ماهی شده بود ولی تو خواب میدونستم اسپرمه😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40