2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045144 بازدید | 684431 پست
والا من شکمی هفته ۱۸ انجام دادم ۵۰ بود.. دکتر دوباره هم برام سونو طول سرویکس نوشته.فردا برم انجام ب ...

پنجاه چون  خوب بوده  دوباره شکمی داده حتما 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
سلام بچه ها خدای مهربون رو شاهد میگیرم وقتی چشمم به گنبد امام‌رضا خورد و اشکهام جاری شد وقتی ضریح ر ...

😭😭😭😭❤️❤️❤️😍😍

قربوووون محبتت مهتاب جون ❤️

زیارت قبول عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه‌ها ویتامین دی تو بارداری خوردنش مجاز نیست ؟ تو یه تایپیک خوندم دکترش بهش گفته بود نخور ماههای اول 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
سلام بچه ها خدای مهربون رو شاهد میگیرم وقتی چشمم به گنبد امام‌رضا خورد و اشکهام جاری شد وقتی ضریح ر ...

سلام مهربان جان،امام رضا همیشه پشت و پناهت باشه ،خیلی ازت ممنونیم مارو فراموش نمیکنی دوست جااااااانم

سلام من امروز درد شکم و درد کمر دارم لباس زیرمم هرروز  دوبار عوض میکنم ولی باز کثیف میشه ممکنه عفونت باشه؟

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
خداروشکر عزیزم اتفاقا سعی کردم این انتقال از قبلش ریلکس باشم،حتی باید سرم آی وی آی جی میزدم هرچی رفت ...

زمانیکه دمتر پیشنهاد سرم داد.گفت برو اگه پیدا کردی خبرمون کن..روز بعدش پیدا کردیم ولی خیلی اذیت شدیم..

دیگه بعدش ب اون اذیتی نبود چون دیگه سپردیم ب معاونت غذا و دارو.زود برامون پیدا میکردن و معرفیمون میکردن ب دارخونه ها..

سلام من امروز درد شکم و درد کمر دارم لباس زیرمم هرروز  دوبار عوض میکنم ولی باز کثیف میشه ممکنه ...

اگه سبزه عفونته..خودم عفونت گرفته بودم ترشحم از زرد ب سبز تبدیل شد.دکتر پماد کلوترمازول ۲ درصد نوشت ب مدت ۵ روز استفاده کردم خوب شدم

عزیزم امیدوارم امام رضا خودش حافظ شما و خونوادتون باشه و آدمهایی مثل شما با این قلب مهربون تو این دنیا بیشتر بشن که دلیل قشنگی دنیا وجود آدمای خوبه

زیارتت قبول انشالله با دعاهات امام رضا یه نگاه به دل شکسته ی ماهم بکنه که خیلی بهش امید داریم

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن

سلام عزیزم زیارت قبول

امیدوارم منم جزو دعاتون بوده باشم

الان یهو دلم ترکید و چشمام پراز اشک شد

انشاالله به حق این روزای عزیز دامن هممون با هدیه های کوچولو خدا سبز بشه 

سلام عزیزم زیارت قبول امیدوارم منم جزو دعاتون بوده باشم الان یهو دلم ترکید و چشمام پراز اشک شد ان ...

به مادرم دکتر ها آن زمان گقتند
که بچه تو به قطع و یقین نمیماند
و در جواب همه مادرم فقط میگفت
محب فاطمه بارش زمین نمیماند
◆ ━━━━❪❫━━━━ ◆
و مادر از همه جا دل برید و رفت حرم
سلامتی مرا خواست از امام رضا
هنوز بر سر ماندن نماندنم شک بود
گذاشت نام مرا مادرم غلام رضا
◆ ━━━━❪❫━━━━ ◆
با نگاهت حتی سنگم بها میگیره
لطفت آقا خشت خامو طلا میگیره