2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045077 بازدید | 684424 پست
من بار اخر سرم ای وی ای جی زدم ک مثبت شدم.. تا ماه چهارم

عه چه جوری پیدا کردی؟ من داروخونه ۱۳ آبان و ۲۹ فروردین و هلال احمر رفتم هیچکدوم نداشتن،تو اینترنت پیدا کردم آزاد ولی ترسیدم اعتماد کنم،دیگه مریضم که شدم قیدشو زدم☹️

زمانیکه دمتر پیشنهاد سرم داد.گفت برو اگه پیدا کردی خبرمون کن..روز بعدش پیدا کردیم ولی خیلی اذیت شدیم ...

الان دیدم که اینجا توضیح دادی که چه جوری گرفتی،من خیلی میترسم که سرم نزدم رو نتیجه تاثیر داشته باشه البته پردنیزولون خوردم ولی خب آی وی آی جی رو پیدا نکردم🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به مادرم دکتر ها آن زمان گقتند که بچه تو به قطع و یقین نمیماند و در جواب همه مادرم فقط میگفت محب فاط ...

😭😭😭😭یکی مرا برساند به صحن آزادی😭😭😍

زائری بارانی ام آقا پناهم میدهی؟

بی قرارم، خسته ام، تنها پناهم میدهی؟ 

گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگی ام

ضامن چشمان آهوها پناهم میدهی؟😍😭

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
😭😭😭😭یکی مرا برساند به صحن آزادی😭😭😍 زائری بارانی ام آقا پناهم میدهی؟ بی قرارم، خسته ام، ت ...

زائری بارانی ام آقا به دادم میرسی؟

بی قرارم، خسته ام، تنها به دادم می رسی؟ 

گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگی ام

ضامن چشمان آهوها به دادم می رسی ؟😍😭

قافیه شعرو تو پست قبلی اشتباه نوشتم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الان دیدم که اینجا توضیح دادی که چه جوری گرفتی،من خیلی میترسم که سرم نزدم رو نتیجه تاثیر داشته باشه ...

باید خیلی تلاش میکردی..باید اشنا پیدا کنی..

باید سمج بشی تو دارخونه ها.تا سراغی برات بگرفتن چون اینا گرون هستن باید معرف داشته باشی بیشتر وقتا..مثلا ما میرفتیم میدادن چون از قبل بشون زنگ میزدن ک فلان شخص میاد بش دارو بدین..

اگه بی هماهنگی میرفتیم میگفتن نداریم

خانما من گیج شدم بخاطر دوبار کورتاژ ضخامت رحمم بالا نمیره و تو سیکل انتقالم هی کنسل میشه یبارم به زور ۸ شد که انتقال دادم‌و منفی شد الانم باز ۵ روز به انتقال ضخامتم از ۸ اومد ۶ونیم کنسل شدحالا دکتر بهم گفت برو روز ۹ سیکلت یعنی دو روز بعد پاکی بیا تا بفرستمتprp 

یعنی میخواد سیکل طبیعی بدون دارو را شروع کنه؟؟؟

خوب الان نوشته بودن تو سیکل طبیعی لتدوزول اینا داشتن به من هییییچی نداد با توجه به این که من اصلا تو همین سیکلم‌که کنسل شد تخمک غالب اصلا نداشتم نظر شما چیه ؟؟؟

من روز ۲۳ سیکلم ترشحات کشدار رقیق که وقتی میشینم دستشویی ببخشید آویزون میشه له همراه ترشح سفید ابکی بی بو

حسم میگه شایدخدا خواسته باردارم ولی بی بی چک منفی منفیه

وای مطمینم این ترشحات ی چیزی هست😍

الان دیدم که اینجا توضیح دادی که چه جوری گرفتی،من خیلی میترسم که سرم نزدم رو نتیجه تاثیر داشته باشه ...

سلام عزیزم

نترس

به منم گفتن سرم بزنم

ولی گیرم نیومد 

حلال احمر هم بهم گفت 7 ماه دیگه نوبتت میشه

ولی خداروشکر انتقال انجام دادم و مثبت شدم

نگران نباش انشالله شما هم بدون سرم مثبت میشی

[QUOTE=329525704]زرد؟ روی دستتم زرد بهناز میاد؟ یا رو لباس زیرت زرد؟ چون رنگ زرد و سبز عفونت[/QUOTE لک قهوه ایم که تموم شد دو سه روز فقط صبح ها ترشح زرد داشتم الان ترشحم ندارم ولی لباسمو کع مثلا صبح میپوشم عصر رنگش عوض میشه

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
بچه‌ها ویتامین دی تو بارداری خوردنش مجاز نیست ؟ تو یه تایپیک خوندم دکترش بهش گفته بود نخور ماههای او ...

دوز ۱۰۰۰ روزانه مجازه

دکتر به من گفته بود ویتامین هایی که دوز بالا داره مثل D٥٠/٠٠٠ نخورم.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔