2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045854 بازدید | 684486 پست
سلام دوستای نازم  من حالم چند روزیه خوب نیست من دیگه هیچ وقت اون سارا نمیشم 😭😭😭😭😭😭 برام ...

سلام عزیزم.میفهمم که دوران سختی داری و شوخی نیست بحث چندین سال زندگی اونم زندگی که همه جوره براش تلاش کردی تا حفظ بشه ‌و خداروشکر از این به بابت عذاب وجدان نداری

ولی برای سارای قبل شدن فقط اراده لازم داری

فقط ببخشید میپرسم از همسرتون هیچ خبری مبنی بر پشیمانی نشد؟

همون نشاسته گل منظورم بود ذرت نه،همون گل من قبلا انتقال داده بودم دوبار که منفی شدم،انشااله اینبار ...

توکل بخدا انشالله که همه چی برات خوب پیش بره عزیزم 

منم از اول شروع کردم 

برا ماها که جنین نمیشه خیلی پروسه سختیه از اول راه رفته رو باید بریم ولی انشاءالله که خیره و خیر برات پیش بیاد گلم 

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام فدات شم. من اصلا از خودم ناراحت نیستم اصلا ولی خواهری از آینده ای که هنوز نیومده نگرانم این دار ...

قربون دل پر دردت

انشاالله خدا خودش یه مرهم بذارا رو دلت که آب روی آتیشت باشه

چرا من هیچ قبل از انتقالام ازمایش پروژسترون ندادم..

مرکز قبلی منم نداشتم. ولی این مرکز هم انتقال قبلی هم این دفعه گرفتن. ظاهراً روال شون هست. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم خوبی روز انتقال تو سه روز از پرژسترون مصنوعی استفاده کردی پس مقایسه نکن با الان انشالله ...

سلام عزیزم آره راس میگی اینم هست. توکل ب خدا تا ببینیم فردا دکتر چی می گن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
Aهمون سه خطی واضح هست  من سیکل قبل ضخامتم به ۹ رسید ولی سه خطی نشد

آهان. نه نمی‌دونم هیچی اصلا در این مورد نگفت. 

سارای قشنگم الان باید به خودت کمک کنی و مسئولیت حالتو بپذیری چه جوری ؟؟؟مثلا الان هوا سرده ت ...

چقدر حرفات گرما بخش بود عزیزم. اسکرین میگیرم با اجازه ات. که هر وقت غصه گرفتم بخونمش🥺❤️❤️

سلام دوستم وقتی سیکل انتقال طبیعی باشه آزمایش پروژسترون میدی منم توی سیکل طبیعیم داشتم

حورا جون برا من تو سیکل غیر طبیعی هم بود.

راستی تو سیکل طبیعی چند بود آزمایشت . درسته که کم باشه بهتره؟

عزیز دلمی مهربون،فدات شم من

خدا نکنه عزیز دلم❤️❤️😘

سارا  جان باور کن هروقت پروفایلت رو میبینم غصه م میشه تو چهره قشنگت رنگ غم پیداست ولی چه میش ...

😭😭😭 عزیز دلمی 

الهی آمین الهی آمین خدایا کمکم کن.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام میدونم عزيزم موضوع شما رو و اینم میدونم تا کسی جای کسی نباشه کامل درد حس نمیکنه اینو گفتم که به ...

سلام گلم ممنون از همدردیتون. انشالله به زودی زود شما هم نتیجه بگیری و مشکلات هم کم بشه و همه دردایی که کشیدی کمرنگ بشه.

بله درسته همه زندگیا مشکل داره من حاضر بودم توی اون زندگی بودمو مشکلات هم باشه چی بگم لیاقت نداشت حلالش نمیکنم نه این دنیا نه اون دنیا. 

الهی آمین 

سارای قشنگم الان باید به خودت کمک کنی و مسئولیت حالتو بپذیری چه جوری ؟؟؟مثلا الان هوا سرده ت ...

عزیزم🥺🥺🥺🥺🥺😭😭😭😭

قشنگ گفتی منم با همین امیدا تا الان زنده موندم خدایا هیچ کس مثل من نشه 😭😭

همه تلاشمو میکنم میگما اما گاهی خالم خراب میشه بد میشه دلم معجزه میخواد.

الان خانم خونه خودمم و هیچ مشکل مالی اینا ندارم اصلا همه چی رو نو خریدم یه خونه خوشگل و گرم اما میدونی دوستم تک وتنهام همدمی ندارم یه یار که با هم چایی بخوریم غذا درست کنم با هم بخوریم نمیدونم چه جوری بگم خانواده هستن میاین منم میرم اما همیشگی که نیستن یه روزایی یه لحظه هایی آدم تنها میشه اونوقت حضور یه مرد واقعی لازمه. البته اگه یه فرزند خدا بهم داده بود اینقد تنها نبودم دلم به اون خوش بود. 

برام دعا کنید خوشبخت بشم 

همه حرفاتو انجام میدم و کمک خودم میکنم چشم

سلام عزیزم.میفهمم که دوران سختی داری و شوخی نیست بحث چندین سال زندگی اونم زندگی که همه جوره براش تلا ...

سلام عزیزم ممنونم از همدریتون.

آره واقعا سخته همه تلاشمو میکنم پاشم دوباره و بتونم بشم همون آدم سابق. 

پشیمونی که نمیدونم اما سراغ واینا میگیره ولی من به هیچ عنوان جوابشو نمیدم استغفرلا خدا هم بیاد پایین بگه این آدم پشیمونه من حتی یک ثانیه هم حاضر نیستم حتی نگاهش کنم چه برسه زندگی کنم. نامرد در برابرش شرف داره حلالش نمیکنم