2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046554 بازدید | 684527 پست
 دور از جونت عزیز دلم انشاالله.الهی همگیمون به حاجت قلبی برسیم 🤲🤲🤲🤲😘💗

انشالله عزیزم ما که همه ی تلاشمون رو میکنیم بقیه راه رو می‌سپاریم به خدا

برام دعا کن خواهر که خیلی محتاج دعام

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
ممنونم گلم ک جواب دادی❤️ آمپول نوروبیون هم همون کارو می‌کنه نه؟

آره نوروبیون همون گروه ویتامین b هست منم چون b12 به تنهایی درد داره نوروبیون هفته ای یه دونه میزنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان که به ایمونولوژیست معرفی شدن ازمایش های که براشون نوشتن هزینه اش چند شد اختلاف  با بیمه تکمیلی یا فقط تامین داشته یعنی ارزششو داره که با بیمه تکمیلی  یک کس دیگه بزنمش  اگر اطلاعاتی در این رابطه دارین ممنون میشم راهنمایی کنید

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
فاطمه جانم ممنونم ازت  دقیقا روز انتقالم نوبت من شده برام دعا خوندی چقدر حس خوب بهم دادی خدا ...

امروز انتقال دادی عزیزم؟ الهی ب حق حضرت زهرا س خوش خبر باشی😍😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
امروز انتقال دادی عزیزم؟ الهی ب حق حضرت زهرا س خوش خبر باشی😍😍😍

ممنونم عزیزم آره امروز انتقال دادم برام دعا کن فاطمه جان

امیدوارم انتقال خودت هم هرچی زودتر با بهترین شرایط انجام بشه

کلا دوتا جنین داشتم آخرین بسته بود که امروز انتقالشون دادم بقیش دیگه دست خداست

سلام عزیم منم بعداز یه انتقال افت بتا ضخامتم 15 بود یعنی بعداز خونریزی بالا موند دکتر گفت باید کورتا ...

سلام ببخشید یه سوال ،من اولین پری بعد از کورتاژ شروع شده الان روز دومم ولی دو روزه خونریزی شدی دارم یعنی ببخشید هم رونه هم گاهی با لخته این طبیعیه؟ خونریزی بعد از کورتاژم کاملا عادی بود مثل یه پری عادی ولی الان سنگینه  بین پاک شدن بعد کورتاژ و شروع این پری هم هیچ لک بینی نداشتم

الان درد پا ندارم فقط عضله های گردنم انگار که بد خوابیده باشم درد میکنه… وقتی بعضی وقتا تکون میدم مو ...

عزیزم کاش بری یه بتا بدی،خیالت راحت بشه

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
همون دیگه.. نمیتونم مدیریت کنم این موضوع رو  چون دیدگاه همسرم از انتقال استراحت مطلقه  م ...

عزیزم خدا مادر و همسرتو برات حفظ کنه 😍

ایشالا هر چی خیره برات پیش  بیاد 

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️
ممنونم عزیزم آره امروز انتقال دادم برام دعا کن فاطمه جان امیدوارم انتقال خودت هم هرچی زودتر با بهتر ...

ان شاالله همینا بمونن برات و بشن نور چشمت و مایه سربلندیت😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱