2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست
عزیزم برای زیفت شکم رو چقدر باز میکردن؟ چند تا جنین انتقال میدادن؟ فکر کنم الان دیگه زیفت انجام نمید ...

سلام 

برای زیفت س سوراخ 

مثل لاپراسکوپی 

نه دیگه الان انجام نمیدم 

همون دیگه... همه میفهمن انتقال دادم.. چون شوهرم فکر میکنه اون ۱۴ روز نباید از تخت بیام پایین ! به ...

سلام عزیزم کاش ب همسرت بگی ب کسی نگه 

هرچی کسی ندونه بهتره استرست کمتره من دوبار سقط کردم تو هر دوبارداریم زمانی خونواده شوهرم متوجه شدن که بستری شدم بیمارستان برا دومی ب خودم میگفتم کاش بهشون نمیگفتم هیچ کاری برا ادم نمیکنن پس لازم نیست کسی بدونه فقط میپرسن چی شد که اعصابتو خورد میکنن حالا هم هر وقت رفتم انتقال جز خودم و همسرم هیچکس نمیدونه اگر باردار شدم فقط ب خونواده خودم میگم 

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام فاطمه جان شک نکن تنها نیستی این سوالات ذهن منم هستش اون روز اونقد گریه کردم گفتم خدا چرا هیچ چی ...

منم از روزی ک اخراج شدم 😕 خونه نشینم از صبح تو اتاقمم تا شب دستو دلم به هیچ کاری نمیره

چند روزه قرص تيروئيدم تموم شده حوصلم نمیکشه برم بخرمش

خدا بزرگه بالاخره نتیجه میگیریم

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزم قربونت میگذره به امید خدا نه تست نمیزنم.امروز روز چندی ؟علایمات خوب عزیزم انشاالله که م ...

الهی آمین برای همه مون 

امروز تهران برف میاد خیلی دعا کردم واسه شما و همه منتظرا 🥹

امروز هشت و رفتم تو نه 

چون ۱۰ صبح ۴ بهمن انتقال داشتم 

سلام عزیزم کاش ب همسرت بگی ب کسی نگه  هرچی کسی ندونه بهتره استرست کمتره من دوبار سقط کردم تو ه ...

همون دیگه.. نمیتونم مدیریت کنم این موضوع رو 

چون دیدگاه همسرم از انتقال استراحت مطلقه 

مثلا می‌خوام برم آشپزخانه اب بخورم.. میگه انقد بلند نشو صدام کن برات بیارم 

وقتی میخواد بره بیرون ک مثلا تنهام کلی چیز میزاره رو پاتختی ک مبادا بلند بشم 

حالا شوهرم هیچی کلا فامیل دهن لغی دارم ، اگ مامانم بفهمه ب عمم میگه عمم ب اون اون به این خلاصه دست ب دست میشه

با مامانم تو یه ساختمونم امسال خدا بخیر کنه..

بعد ماهم رفتو امدمون زیاده دو روز نرم روز سوم متوجه میشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

الهی آمین برای همه مون  امروز تهران برف میاد خیلی دعا کردم واسه شما و همه منتظرا 🥹 امروز هشت ...

کجای تهرانی🥹 من عاشق برفم هنوز نیومده منطقه ما

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی آمین برای همه مون  امروز تهران برف میاد خیلی دعا کردم واسه شما و همه منتظرا 🥹 امروز هشت ...

اااا بسلامتی خوش بگذره بر نگشتی بندر یا تهران زندگی میکنی

ممنونم عزیزم اینجا هم تمام ابری خمیر بارون بوده

ولی بندر نه

انشاالله بسلامتی بغل میگیریشون 🤲

سلام عزیزم ،ب منم دوفاستون داد خوردم امروز دو روزه قطع کردم فعلا پریود نشدم  مهتاب جان مگه میش ...

دوفاستون خوبه ان شا الله با همون درست میشه

بله دکتر لواسانی  بهم مزو داد

سری اول دکتر طرازی دو ماه بهم دوفاستون داد

شما هم تا میشه زیر بار هیسترو مجدد نرو 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
اگه بشه حتما بپرس ممنون دا چاره یوخ گِچین دا ساوادسیز فاطمه منم دا😅😅😅

چ حرفیه عزیزم😅 زبون خودمون خیییلی هم سوادلیه😍😁 چشم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

خداروشکر دردم خیلی خوب شد و بی بی امروز خیلی خیلی کم رنگ بود فکر کنم داره میوفته 

دیگه فردا باید پرویید بشم

راستی بچه ها ار بین امار مثبت ها 

امار کدوم دکتر بیشتره… من با امیری بودم اصلا راضی میستم و میخوام عوضش کنم… ی نی چهارتایی دارم… میخوام انتقال بدم ی جای دیگه خواهشا تو این مدت که کنار هم بودید. کدوم دکتر رو پیشنهاد میکنید؟

همون دیگه... همه میفهمن انتقال دادم.. چون شوهرم فکر میکنه اون ۱۴ روز نباید از تخت بیام پایین ! به ...

فاطمه جان باهاش حرف بزن کامل شرایط روحی و احساست رو بگو بهش. بگو همین اذیت و حس منفی که بهت دست میده اثر بد داره تو انتقال این استرس ک همه فهمیدن حالا چی میشه جواب و...

حرف بزن که به هیشکی نگید این دفعه.

من تمام تلاشمو می کنم کسی نفهمه ولی نمی‌دونم چ حکمتیه هر بار ی اتفاقاتی میفته ک مجبور میشیم ب یکی دو نفر بگیم.انتقال آخرم ب هیشکی نگفتیم انقدددد راحت گذروندم نتیجه هم مثبت بود ولی خب...

. الان مادر شوهرم دوره ای خونه یکیمونه. مجبورم ب جاری یا خواهر شوهرم بگم زمان انتقال پیش اونا بمونه. ولی اصلاااااا دلم نمی‌خواد بدونه کسی🥺. متاسفانه این بحث مشکل ضخامت هم جوری پیش می‌ره ک مطمئن نیستم انتقال کی میشه اصلا کنسل میشه یا نه ک برنامه ریزی کنم قبلش خونه ما باشه که موقع انتقال بره جای دیگه.

. ازینورم بابام این چند روز قراره بیاد و آنژیو کنه. خیییییلی ذهنم مشغوله. ممنون میشم برام دعا کنین.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من زمزمه میکنم نامت را.. تو آرام کن قلبم را..🌱 یالله..🕊❤️  خـ♡ــدا از غـصه‌هات بـزرگتره.. ...

فاطمه جانم ممنونم ازت 

دقیقا روز انتقالم نوبت من شده برام دعا خوندی

چقدر حس خوب بهم دادی خدا دلت رو شاد کنه عزیز دلم

برام دعا کن دو هفته دیگه با بتای مثبت بیام بیشتر ازت تشکر کنم قربونتم برمممم

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن