2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
پس مشکلی نیست اگه لک باشه  هر وقت میبینم انگار جونم میخواد کنده بشه از ترس

فردا حتما ب دکترت بگو..منم خیلی ترسیدم.دوستان ارومم کردن..

دکتر برام شیاف و امپولو پروژسترون زیاد کرد و امپول انوکسا قطع کرد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم تا میبینم میترسم ولی به شوهرم چیزی نگفتم هنوز هیچی نشده همش میگه تکون نخور دستت رو شکمت نزار ...

بخدا خودمم ایقد مواظب بودم ک شکمم کوچکترین ضربه ای نخوره..

موقع سونو ان تی دکتر با دستگاه میزد تو شکمم ک جنین بیدار بشه و تکون بخوره ک بررسیش کنه..

بعد بشوهرم گفتم..

شوهرم گفت کافی بود دست من اشتباهی ب شکمت بخورد زمین و زمانو یکی میکردی ولی دکتر راحت ضربه میزد و کار نداشتی😄😄

چقدر جالب نشنیده بودم  خداروشکر براتون 🤲

منم دومرحله ای انجام داده بودم.ولی منفی شدم.چون از قبلش سرما خورده بودم یا سرفه های وحشتناک.ک فقط چندساعت راحت بودم ولی همش در حال سرفه بودم .حتی بعد از منفی شدن هم خوب نشدم تا یکماه

منم دومرحله ای انجام داده بودم.ولی منفی شدم.چون از قبلش سرما خورده بودم یا سرفه های وحشتناک.ک فقط چن ...

ماهور جان کوچولوت خوبه چقدر حرم اقا امام رضا ع ب یادتون  بودم  

تا الان واقعا نمیدونستم بپرسم از دکترم 

استرس این کیست ک خداکنه حل شده باشه و پله هامون بعد انتقال منو کشت 

منم دعا کنید 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
یبار شوهرم خواست ازمایش اسپرم بده.رفت تو توالت ازمایشگاه.ایقد خندیدم زد بیرون و رفت .منو هم با خودش ...

🤣🤣🤣

همسر منم دقیقا خجالت می کشه. حالا بر عکس اون می گه کاش امپولا مال من بود😄

واقعا پر سوژه خندس تو این جریان نمونه دادن...

عجب داستانایی داریم به خدا😬😬

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام عزیزم از پروانه ۲۱ خبر داری چی شد باردلرشد

سلام عزیزم خوبین؟ نه هنوز نرفته تو سیکل. الهی ک قبل اون خدا طبیعی کامل زری شو بده بهش😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فدات فاطمه جان آخه دلیلی نداره که درد سینه کم بشه خدا کنه امید شماها بدرقه ی راهم بشه خودم که بدجو ...

ان شاالله خیره قربووونت برم😘❤️ توکل ب خدا . اصلا از امید الکی دادن خوشم نمیاد آدم خدای نکرده بعدا میخوره تو ذوقش. فقط میگم الان خیلی زوده برا ناامیدی مخصوصا به خاطر علایم.

من کلا تو هیچ کدوم چندان درد سینه نداشتم اونی هم ک بود میدونستم اثر داروهاست. ولی بار آخری دقیقا دلدردای پریودی مو داشتم و هر لحظه فکر میکردم تموم شد. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم خوبین؟ نه هنوز نرفته تو سیکل. الهی ک قبل اون خدا طبیعی کامل زری شو بده بهش😍

وای این چرا کاکل زری شده کامل زری😅 از دست این کیبرد گوشی😬😬

مگه الان دوستمون نکفت من یروز قبلش درد سینه م قطع شدولی مثبت شده.. بد بدلت راه نده

سلام ماهور جون

چی بگم.اخه شاید برای اوا پیش نیومده باشه قبلاً ولی من بدنمو کاملآ میشناسم.وگرنه من امروز یازده انتقالم زوده برای نا امید شدن.

کاش خدا ضایع م کنه 🤲 😭😭

بخدا که دارم دیوانه میشم نه جون جنگیدن دارم نه دل تسلیم شدن.هرچه میدوعم دور دورتر میشه.

عقلم میگه تسلیم شو بسته دیگه ولی دلم تشنه وپر اشتیاق

بدنبال بچه...خدایا تا کجا جوونی ازم گرفتی 

ان شاالله خیره قربووونت برم😘❤️ توکل ب خدا . اصلا از امید الکی دادن خوشم نمیاد آدم خدای نکرده بعدا م ...

فدات بشم عزیزم 😘♥️

اگه همین درد سینه لعنتی نیومده بود یا کم نشده بود برای من همه چیز قابل قبول بود کل سایت هم گشتم بین ۱۰۰نفر سه نفر باردار بودن با این نشونه.

فکر میکنی من جزء اون دوسه نفر خوش شانسم ؟

😭😭😭😭😭😭😭

ماهور جان کوچولوت خوبه چقدر حرم اقا امام رضا ع ب یادتون  بودم   تا الان واقعا نمیدون ...

قربونت عزیزم..هنوز تکون خوردنشو متوجه نمیشم ک ببینم چطوره😄

تا دوهفته دیگه برم انومالی..

عزیزم انشاالله خدا اون چیزی ک خودت میخوای برات پیش بره..

چون ارزوی خوب داری چون درخواست خوبی از خدا داری

فدات بشم عزیزم 😘♥️ اگه همین درد سینه لعنتی نیومده بود یا کم نشده بود برای من همه چیز قابل قبول بود ...

انشاالله ک خوش شانسی عزیزم..اکثرا ناامید میشن ولی یهو ذوق کل وجودشونو میگیره و با آز مثبت سوپرایز میشن