2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045844 بازدید | 684485 پست
عزیزم به امید خدا نتیجه میگیری  الان چیکار میکنید ؟

الان هیچی دارم میرم برای پانکچر سوم و انتقال چهارم در نهایت!! بیمارستانم عوض کردیم بیشتر به خاطر شازده🤣

از رو نمیرم باز میخوام ivf كنم

اميدبه خدا ایشالا هر کس تو این مسیر میره دست خالی برنگرده. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا تو بیمارستان خیلی عادیه همه همینکارو می کنن  من سری اول مردم و زنده شدم تا رفت خونه و اوم ...

خودش بنده خدا حرفی نداره،با همه چی کنار میاد ولی خودم یکم شک دارم اینکه از نظر شرعی درست باشه خودش تنها نمونه بده یا نه،واسه همین با هزار خجالت باهاش رفتم 

خداروشکر نتیجه داد؟ همسرم راضی نشد بگیریم 

نه هنوز😁

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خداروشکر الهی ب سلامتی کوچولوتونو بغلتون بگیرید 

قربونت برم عزیزم،ایشالا شما هم به خواسته قلبیتون برسید😘

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
خودش بنده خدا حرفی نداره،با همه چی کنار میاد ولی خودم یکم شک دارم اینکه از نظر شرعی درست باشه خودش ت ...

لحاظ شرعیش اوکیه جنبه درمانی داره.

به قصد لذت نیس ک🤣. ولی اگه راحته بروباش. همسر من خونه هم نمی ذاره بمونم کنارش چه برسه به اتاق نمونه گیری  بیمارستان 🙄

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

اخه من سه تا انتقال ناموفق تو بهشتی داشتم. دیگه کلا گفتم فضا رو عوض کنم. از طرفی به میلاد نزدیک هست ...

یه دفعه ما رفتیم دکتر یه خانم ازراه دور اومده بود منشی میگفت باید شوهرت بیاد نمونه بده اون میگفت کار داره نمیتونه.هی منشی توضیح داد خانم حرف خودشو زد

آخرکار منشی گفت میخوای خودم به جاش نمونه بدم🤣🤣🤣

مبارکا باشه😍 دیگه استرس هیچی نداشته نباش.. منم اخرین حنینامو ک انتقال دادم ایقد بیخیال و ریلکس بود ...

ممنونم انشالله فردا عصر برم مطب دکتر هم داروهام بنویسه هم ببینم سونو انجام میدن یا زوده هنوز 

دلم میخواد بدونم چند تا از جنین ها گرفته

دختر از تو بعیده . اذیت نکن خودتو اینجوری. من ۳ بار انتقال دادم عین هر سه علایمم با هم متفاوت بود. آ ...

فدات فاطمه جان آخه دلیلی نداره که درد سینه کم بشه

خدا کنه امید شماها بدرقه ی راهم بشه

خودم که بدجور بریدم 😘😭