2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045854 بازدید | 684486 پست
آوا۶۶آریا @آوا66آریا     barana372 @barana372      5golnargeS ...

ممنونم عزیزم انشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده🙏

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
دخترا یه راهنمایی میکنید منو لطفاً 🙃 زندایی من 2 تا پسر داره یکی 10 ساله یکی 3ساله حالا میخواد بر ...

من بیمارستان گاندی بیمار دکتر چوبساز بودم کارشون حرف نداره ولی متاسفانه دیشب بیمارستان اتیش گرف و جنینهام اونجا😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بیمارستان گاندی بیمار دکتر چوبساز بودم کارشون حرف نداره ولی متاسفانه دیشب بیمارستان اتیش گرف و جن ...

ان شا الله چیزی نشده باشه گلم .کاش یه پرس و جو کنی از این اضطراب بیایی بیرون 

سلام خانم های گل حرم اقا امام رضا ع به یادتون هستم  الهی همگی مشرف بشید همراه با کوچولوهاتون&n ...

زیارت قبول عزیزم،التماس دعا

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
همین الان بی بی زدم مثبت شد ولی لکم بیشتر شده😭😭😭😭

عزیزم شیافتو بیشتر کردی؟سعی کن بیشتر استراحت کنی،پله و توالت ایرانی نرو

و اینکه استرس بیشتر از لکه بینی خطر داره

به نی نی تو دلت استرس نده،بشین قران یا هر چیزی که فکر میکنی بخون تا دلت اروم شه،ما هم این روزا رو گذروندیم،مطمئن باش همونی میشه که خدا میخواد پس جلو جلو غصه نخور،تو الان مسئول یه نی نی خوشگل هستی ،فکرای قشنگ بکن و بابتش خداروشکر کن ،ناامیدی ناشکری هست

میدونم و درک میکنم چی میگذره بهت ،اما وقتی دل می‌بندی به خدا و توکل میکنی بهش دیگه شک نکن بهش😍🥰😘

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
همین الان بی بی زدم مثبت شد ولی لکم بیشتر شده😭😭😭😭

سلام عزیزم مبارکت باشه نگران نباش دوستم ماشالله با من انتقال داشت باری که مثبت شدم مثله پریودی ازش خون میرفت با استراحتو شیاف بعتر شد شیافتو یه دونه اضافه کردی ؟ استراحت مطلقم باش احتمالا هماتوم داری نگران نباش دختر

کلا جزو دستور دارویی مرکزم هست.الان استرادیول روزیرسه تا .آاس آ و انوکسا و فولیک میخورم ویتامین ای ه ...

سلام عزیزم روز چندمی فکر کنم ۹باشی الان بیبی نشون میده

وایی من به جای شما دل تو دلم نیست 

راستی استراحتت چه جوریه

قربونت بشم فاطمه خدا بازم نصیبم کرد این روزای نفس گیر برزخی رو درباره  خدا میدونه که الان دلم ...

آترین جان 

توکل بر خدا 

ب چیزای منفی فکر نکن 

تو تمام تلاشت رو کردی بقیه ش ب خداست 

همین  ۱۴ روز انتظار باعث میشه همه جور فکری ب سرت بزنه 

من خودم سر بچه ی اولم هیچ علامتی نداشتم و مثبت شد 

دومی باز بی علایم منفی شد و سومی فقط سر پاهام یخ می‌شد و کمی سینه هام حساس و مثبت شد 

ب علایم نیست عزیزم خودت ک ماشاءالله اطلاعاتت خیلی خیلی از ما بالاتره فقط توکل بر خدا کن حس و حالت رو ما همه درک می‌کنیم خداوند یار شما و ما همه باشه ان شاءالله بهترینها رو برامون رقم بزنه 

الهی آمین💜✨

من زمزمه میکنم نامت را.. تو آرام کن قلبم را..🌱 یالله..🕊❤️  خـ♡ــدا از غـصه‌هات بـزرگتره.. ...

ممنون فاطمه جون الهی حاجت روایی خودت عزیزم🤲😘

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

سلام خانما میشه لطفا دوستانی که جواب گرفتن بگید پیش کدوم دکتر رفتید؟ تهران میخوام باشه. من خودم دکتر لاهوتی، علیرضایی، کوهسار نبوی،صالحپور، معینی، شاهرخ تهرانی رو از اینترنت پیدا کردم ولی نمیدونم کدوماشون بهترن. خودم بعد چند وقت اقدام متاسفانه باردار نشدم تا اینکه ماه آذر دکتری که همیشه چکاپ میرفتم گفت برم آی یو آی کنه برام که رفتم و بعد با اینکه پریود شدم فکر نمیکرد حامله باشم رفته بودم برای سونو که ببینم وضعیت تخمدانم اینا چطوره چون خیلی قبل پریود دردش عجیب بود و اونجا فهمیدم حامله ام ولی خب بچه نموند و قلبش تشکیل نشد الانم یکشنبه باید برم کورتاژ کنم. دیگه میخوام برم زیر نظر یه متخصص نازایی برای آی وی اف اینا.  دکتر خوبی که جواب گرفتید ممنون میشم معرفی کنید.

خیلی روزای سختیه انشاالله میای خوشحالمون میکنی حاملگی بدووووون لک بینی و استرس میگذرونی

فدات خواهرم

نمیدونم خدا چرا با من اینکار می‌کنه.؟من سهم خودم از این زندگی کشیدم واقعاً دیگه بیشتر از این بی انصافی

امیدوارم هیچ زنی مثل من آزموده نشه خدایا

ناباروری چند ساله بخش کوچک دردیه که کشیدم 

فدات خواهرم نمیدونم خدا چرا با من اینکار می‌کنه.؟من سهم خودم از این زندگی کشیدم واقعاً دیگه بیشتر ا ...

عزیزم حق داری خیلی سخته 

شاید بگی من خودم بچه دارم و نمیتونم حس شما رو درک کنم 

اما منفی رو تجربه کردم 

میدونم خیلی سخته خیلی 

اما کار خدا هیچ وقت بی حکمت نیست و باید این رو قبول کنیم برای هر چیزی و از خدا طلب صبر و قدرت کنیم 

خودت رو بسپار ب خودش فکرای منفی نکن 

ان شاءالله که بشه قسمتت و از این راه سخت خلاص شی  

در هر صورت همیشه بگو الحمدالله الحمدالله 

هیچ وقت ناامید نباش 

من خودم اولین بار ک مثبت شدم دفعه ی دوم اصلا انتظار منفی بودن رو نداشتم داغووون شدم ،، ببین چ ناشکر بودم و ناشکری کردم 

برای بار سوم ک رفتم کلا سعی کردم خودم رو جمع و جور کنم 

ب شوهرم گفتم شد الحمدالله نشدم الحمدالله نباید گله کنیم 

فقط بهترینها رو طلب کنیم 

مثبت شدم یادمه سجده شکر بجا آوردم 

اومدم تهران برا سونو 

گفت یا مشخص نیست یا خارج از رحمیه و سونو رفت واسه ده روز بعد

گفتم خدایا فقط عاقبتم رو بخیر کن و تنم سالم باشه چون حوصله جراحی و خارج رحمی ب هیچ عنوان نداشتم 

استرس داشتم 

رفتم و قلب تشکیل شد الحمدالله 

سری سوم اگر از دکتر نمیخواستم یک انتقال رو انجام بده الان همین جنین رو هم نداشتم 

چون دکترم زیفت و آی وی اف رو با هم انجام میداد 

این شد ک یک بسته موند و شد این انتقال  

و ب شوهرم همون حرف های قبل رو زدم  ک در هر صورت باید شکر کنیم 

جواب منفی سخته و خدا قسمت کسی نکنه زحمت هیچکس ب هدر نره ان شاءالله آمین 

امااا باید صبر داشته باشیم و به خودش توکل کنیم چون راه دیگه ای ندارم 

اینو به شما و همه ی دوستان پیشنهاد میکنم 

سوره بقره بخوانید که حدیث ازش اومده خوندنش برکت و نخوندنش 

حسرته 

اسغفااار زیاد کنید آرامشبخشه 

دعای حضرت یونس رو بخوانید ،،، کلا تا فکرتون درگیر شد ذکر کنید حالا هر ذکری  

من خودم از ماه گذشته ختم قرآن برداشتم و الان روزانه میخونم

امروز تا قبل از غروب سوره کهف بخونید و قبل از غروب وقت دعاهستش و

دعااا کنید ،، و صلوات زیاد بفرستید 

من اگر قابل باشم همتون رو دعا میکنم 

من اینجوری خودم رو مشغول میکنم شما هم همینکار رو کنید تا فکرهای منفی ازتون دور بشه  

خوندن و عمل کردن ب اینا بی فایده نیست 

خداوند یار و یاورمون 

امیدوارم بهترین مصلحت رو برای تک تکمون رقم بزنه الهی آمین 

❤️✨❤️

کلا جزو دستور دارویی مرکزم هست.الان استرادیول روزیرسه تا .آاس آ و انوکسا و فولیک میخورم ویتامین ای ه ...

عزیزم داروهات مال منم همینه گرفتگی عضلات ران نشونه ی خوبیه سنگینی رحم هم بودنش خیلی‌ بهتره از نبودنش

دلم روشنه خدا جواب سختیاتو داده

خدا را قسم میدم هیچ زنی پا تو این راه نزاره و کسایکه تو این راه درمانن دلشون شاد کنه 🤲🤲🤲