2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045686 بازدید | 684477 پست
آترین جان ذکر یا جواد الائمه بگو و صلوات حضرت زهرا.نذر ۷یاسین هدیه به ام البنین که ان شا الله حاجترو ...

ایدا جونم درست نفهمیدم چنتا ذکر ؟و صلوات حضرت زهرا ؟

7سوره یاسین بخونم 7گروه بزارم بعد بخونم ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم انشاالله که حالت خوب باشه،عزیزم ببخشید من دارم آمپول میزنم واسه تخمک کشی،دیروز رفتم مطب ز ...

سلام عزیزم. قربونت خداروشکر خوبم. درمانو رها کردم الانم تقریبا ۴ روزه پریودم عقب افتاده برای اولین بار تو عمرم جرات بی بی چک و آزمایشم ندارم🤦‍♀️

پس به سلامتی سیکل رو شروع کردی.ایشالا عالی پیش بره و بار اول جواب بگیری. 

من سینال رو خودم میزدم خیلی راحت بود خون نیومد هیچ وقت ولی ایرادیم نداره دفعات اول، بعدش دستت راه میفته. Hmg هم دو تا پودر و یک آب داشتم که تقریبا همزمان با سینال توی کلینیک میزدم. یه امپول توبازویی دیگه هم هست فکر کنم ستروتایده اونو حتما تو کلینیک بزن دردشم خیلی بده. ایشالا موفق باشی عزیزم😘

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

ای جونم،الهی به حق همین شب عزیز خدا دامنتو سبز کنه،الهی همونی که میخوای صلاح خدا باشه😍

قربونت بشم إلهی بسلامتی جوجه خوشگلمون بغل بگیری با دلخوش بزرگش کنی.انشالله عزیز دلم

میبین دوباره روزای برزخی 14روز 

آخ از روز آزمایش که نه شبش صبح و نه صبح ساعتاش میگذره

ممنونم از دعای قشنگت خواهر قشنگم 😘

سلام عزیزم. قربونت خداروشکر خوبم. درمانو رها کردم الانم تقریبا ۴ روزه پریودم عقب افتاده برای اولین ب ...

واییییییی عزیز دلم إلهی خدا معجزه‌ای به بزرگی خودش نصیبت کرده باشه و همین روزا خبر توپش بترکه تو گروه نسا جان 

قربونت بشم إلهی بسلامتی جوجه خوشگلمون بغل بگیری با دلخوش بزرگش کنی.انشالله عزیز دلم میبین دوباره رو ...

فدات شم اترین مهربونم،خاله مهربون

اره واقعا ۱۴ روز برزخی،دلتو مثل همیشه بده به اون بالایی،من میدونم جواب انتظار صبور و رنجی که کشیدی رو خدا میده،درست همون جایی که بریدی ،میسازه برات 😍

منو نی نی هر روز واسه خاله اترین مهربون دعا میکنیم🥰😘

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
بچه ها کسی تو تبریز دکتری میشناسه که فقط زایمان قبول کنه دکتر خودم خیلی دستمزد میخواد میخوام عوض کنم ...

سلام عزیزم؛خوبی عزیزم،دکتر بهت تاریخ داده؟اونجا چند میگیرن

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
ای جونم انشاالله نشونه ی خوبیه فسقلا مهمون 9ماه دل مامان شدن إلهی خدا جواب رفت امدای جاده ی طاقت فرس ...

ممنونم عزیز دلم بخدا اول از خدا برا منتظرا میخام هرچه زودتر بهشون اولاد سالم و صالح بده .توکل بخدا آترین جان تو خیلی ماهی برام دعا کن عشقم

عزیزم منم علایمی ندارم امروز پایین کمرم سوزش داشت الان بهترم یزره درد پری خفیف هست.رفتم صحفهای برج ...

عزیزم به خدا همیشه به یادتم هیچ وقت یادم نمیره پیاماتو میخوندم وخودم یادم میومد انشالله خدا دامنتو سبز کنه انشالله دست پرو بیاییو تاپیکو بترکونی گلم

تحرک۲۲ حجم اش چقدره؟ واس واریکوسل باید چ کرد؟ شما همسرتون چ داروهایی میخوره؟

حجم یکه واریکوسل سنو داد فهمیدیم با معاینه مشخص نمیشه معمولا گرید یک  والله اصلا چون دکتر متوجه مشکلاتش نشد اصلا دارو نداد بهش