2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
استرادیول رو فک کنم با شروع سیکل انتقال تجویز میکنن درسته؟! به من هنوز نداده دکترم . ببخشی ...

آره عزیزم استرادیول رو روز اول تا سوم پریود که رفتیم شروع می کنن.

نه بابا چ حرفیه هر سوالی داشتی حتما بپرس همه بچه ها هر کی بدونه جواب میده. همه ما این روزا رو گذروندیم. من بعد ۳ تا انتقال هنوزم خیلی وقتا سوال پیش میاد برام

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اینو بخون إلهی شکر که ناامیدی جاش داد به امید روشنی الان تو دلته شکر خدا 

ااره عزیزم چه یادآوری خوبی کردی واقعا هنوزم باورم نمیشع خدا هر چه زودتر دامن شما و همه منتظرا رو سبز کنه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایجونم بسلامتی انشاالله دوتاش بگیره برای سه تا ارزو نمیکنم چون ریسکش بالاس هم من هم گندم جان سه قلو ...

آمين 🥹🌹

نه برگه فريز نداده بود مركز 

مگه جنين ٣ روزه معمولا گريدش چطوره؟

محتاج به دعا عزیزم إلهی با بتای توپ دلت شاد بشه 🤲🤲😘

آترین جان ذکر یا جواد الائمه بگو و صلوات حضرت زهرا.نذر ۷یاسین هدیه به ام البنین که ان شا الله حاجترواشدی ۷تا دیگ بخون.

برامن سه روزه فریز شدن ۸سلولی و ۷سلولی داشتم توشون با گرید های آ ب و سی

خدا برات حفظشون کنه 

والا ب من گفتن هم جنین هم وضعیت خودم کلا خوبه 

ان شاءالله هممون نتیجه زحماتمون رو ببینیم و لطف و رحمت خدا شامل حالمون بشه الهی آمین❤️

عزیزم ببخشید من ریپلای کردم. قبلا صحبت کردیم پیش نقشینه می رفتی درسته؟ من ۳بار پیشش انتقال دادم که ...

سلام.اخه شهرک سلامت همون مرکز مشتاقه که رفته اونجا.دوبار مرکز مشتاق انتقال دادم نشده.مرکز میلاد دکترای خوبش کیان؟

روز سوم، نهم، دوازدهم پانکچرم روز ۱۴ انتقالم روز  ۱۷

سلام عزیزم انشاالله که حالت خوب باشه،عزیزم ببخشید من دارم آمپول میزنم واسه تخمک کشی،دیروز رفتم مطب زدم ولی امروز شوهرم زدم توی بازو،زیرجلدی بود ولی خون اومد،میخواستم ببینم یعنی اشتباه تزریق کردم؟شما خودت میزدی؟

واقعیتش اطلاعات زیادی راجبش ندارم. فقط تو نت نظر خیلیا رو خونده بودم ک نوشته بودن دو هفته بعد آمپول ...

الهییی. عزیزم پس مشخص نمیکنه کی بعدش پریود میشیم انشالله که مشکلی تو سیکلت ایجاد نکنه 

سلام بچها من دکتر گفته استرادیول 2میلی هر 8ساعت ی دونه بخورم  حالا شوهرم یک میلی خریده بنظرتون ...

بچها کسی نیست جواب منو بده الانم مسافرتم نمیتونم دو میلی بخرم چیکار کنم 🥺

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️