2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۵ هفته بودم رفتم سونو واژینال گفت من چیزی نمیبینم نه ساک بارداری ن چیزی گفت هنوز بارداری رخ نداده ...

چرا نزاشتی8هفته بشی بعد بری 

زود رفتی .منم میخاستم زود برم خانومای اینجا گفتن زودبری چیزی دیده نمیشه استرس میگیری 

شما وایسا 8هفته برو انشالا دیده میشه 

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
👨‍👩‍👦
چرا نزاشتی8هفته بشی بعد بری زود رفتی .منم میخاستم زود برم خانومای اینجا گفتن زودبری چیزی دیده نمیشه ...

چون درد تخمدان داشتم گفتم شاید خارج رحمی باشه به خاطر همین زود رفتم گفت خارج رحمی نیست اما هنوز چیزی هم داخل رحمت نیست

چون درد تخمدان داشتم گفتم شاید خارج رحمی باشه به خاطر همین زود رفتم گفت خارج رحمی نیست اما هنوز چیزی ...

انشالا اینبار بردی معلوم میشه

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
👨‍👩‍👦

چه عجله ای اگر ازمایشت مثبته و مشکل لکه بینی ودرد نداری هفت هفته ونیم برو 

انشاءالله قلبش تشکیل شده باشه 

ون پنج هفته وچهارروز به علت لکه بینی رفتم گفت ساک تشکیل شده

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

ممکنه برا کسی دیر تر تشکیل و دیده بشه؟😭

ه عزیزم نگران نباش یه خانوم بود دو روز بعد از پریودی بی بی چک منفی شد هفته بعدش رفت بتا داد بتا پایین بود حدودا پنجاه رفت سون ساک ندیدن دکتر گفته بود باشه تازه داره جنین لاگزینی می‌کنه دو هفته دیگه بیا که رفت ساک دیدن 

ه عزیزم نگران نباش یه خانوم بود دو روز بعد از پریودی بی بی چک منفی شد هفته بعدش رفت بتا داد بتا پایی ...

از استرس هنوز به شوهرم نگفتم میترسم بهش بگم خوشحال بشه اما بارداری رخ نداده باشه بتامم روز ۸ تاخیری ۴۰۰۰۰ بود