2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045691 بازدید | 684478 پست
عزیزم احتمال زیاد به خاطر موادی هست که حفت از خودش ترشح میکنه برای یکی حالت تهوع و بی اشتهایی هست ب ...

مرسی عزیزم که گفتی اره شایدم همین باشه

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
الهییی. عزیزم پس مشخص نمیکنه کی بعدش پریود میشیم انشالله که مشکلی تو سیکلت ایجاد نکنه

ممنونم عزیزم ❤️😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@سمی64     @نیاز6973     امروز صبح دعای عهد به نیت  حاجت شما خوا ...

ممنون خاهره قشنگم ایشالا حاجت روا بشی الهی😍😍😍😍😍

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
بچها کسی نیست جواب منو بده الانم مسافرتم نمیتونم دو میلی بخرم چیکار کنم 🥺

آره عزیزم مشکلی نیس

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بجه ها تو انتقال علایم از کی شروع میشه.من جز سنگینی زیر دل اونم بخاطر داروهاس و تغییر اشتهام اونم فک ...

عزیزم من اصلا هیچ علائمی نداشتم،بدنم هیچ تغییری نکرد

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
عزیزم منم علایمی ندارم امروز پایین کمرم سوزش داشت الان بهترم یزره درد پری خفیف هست.رفتم صحفهای برج ...

ای جونم،الهی به حق همین شب عزیز خدا دامنتو سبز کنه،الهی همونی که میخوای صلاح خدا باشه😍

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
من امروز ك اومدم خونه خونابه ديدم دوباره خوابيدم بلند شدم بيشتر بود  اين طبيعيه ؟يعني براي اين ...

عزیزم من هر دوبار آخری داشتم هم اونبار که سه تاش گرفت

و الان که روز 4انتقالم بخاطر اسپکلوم و لوله ی کاتر که وارد واژینال و رحم شده 

ااره عزیزم چه یادآوری خوبی کردی واقعا هنوزم باورم نمیشع خدا هر چه زودتر دامن شما و همه منتظرا رو سبز ...

قربونت برم عزیزم إلهی بسلامتی جیگر گوشه ت بغل بگیری

انشاالله عزیزم التماس و دعا فراوان دارم ازت مامان خانمی 

سلام بچها من دکتر گفته استرادیول 2میلی هر 8ساعت ی دونه بخورم  حالا شوهرم یک میلی خریده بنظرتون ...

سلام عزیزم

توی سیکل انتقال دکتر بهم گفت اگه داروخانه به جای استرادیول  ۲ میلی ، ۱ میلی داد دو تا ۱ میلی با هم بخور

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام رادیس جونم شما خوبین ممنونم عزیزم ♥️ الهی حاجت روایی همگی 🤲😘

مرسی عزیزم 😍...الهی آمین 🤲🤲😍🌷

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام.اخه شهرک سلامت همون مرکز مشتاقه که رفته اونجا.دوبار مرکز مشتاق انتقال دادم نشده.مرکز میلاد دکتر ...

همون نقشینه و تهرانی هستن.

ولی دستگاهاشون بهتر از بهشتیه

در کل رسیدگی بهتری دارن.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔