2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684481 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله با سینال و مکمل ها و سرد نگه داشتن و تخلیه مکرر

سینال اف و اچ سی جی و مکمل وضعو بدتر کرد،یخ هم دوماه دادم بذاره بدتر شد، دکتر همه رو قطع کرد، همون تخلیه مکرر رو دوماهه داریم انجام میدیم ببینم نتیجه چی میشه

سینال اف و اچ سی جی و مکمل وضعو بدتر کرد،یخ هم دوماه دادم بذاره بدتر شد، دکتر همه رو قطع کرد، همون ت ...

ما همه اینها رو داشتیم بجز hcg

هر دو آزمایش تو یک آزمایشگاه بود؟تعداد روزی که تخلیه نداشتن قبل آزمایش تو هر دو آزمایش یکی بود؟

منم دارو عفونت ادراری خوردم..همزمان پماد کلوتریمازل ۲ درصد برا واژینال استفاده کردم.. دکتر گفت ی هف ...

اره منم قدامیه تا هفته ۲۵جا داره تکون رو متوجه شد!منم ترشح سبز رودستمال داشتم عفونتم خوب شد خداروشکر ولی دو روزه به شدت کمر درد دارم دکترمم نیستش ساق پاهامم به شدت دردمیکنه نمیدونم مال چیه خیلی استرس دارم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
رابطه یک روز درمیون واقعا سخته! این چه مشکلی بود ک گرفتارش شدیم

آره منم خودم کلافه میشدم میگفتم تخلیه خودت داشته باش 😅😅

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

دخترا سلن پلاس هم برای آقایون خوبه هم برای خانوما ؟؟

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اره منم قدامیه تا هفته ۲۵جا داره تکون رو متوجه شد!منم ترشح سبز رودستمال داشتم عفونتم خوب شد خداروشکر ...

بارداری و چطوری حساب میکنین من ۲۸ آذرشروع اخرین پریودم بود ۱۶ دی انتقالم جنینام ۴روزه بودن

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
اره منم قدامیه تا هفته ۲۵جا داره تکون رو متوجه شد!منم ترشح سبز رودستمال داشتم عفونتم خوب شد خداروشکر ...

عزیزم احتمال زیاد به خاطر موادی هست که حفت از خودش ترشح میکنه

برای یکی حالت تهوع و بی اشتهایی هست برای یکی کمردرد و اینا

سلام خانما روزتون بخیر

من بشدت جا آمپولام درد میکنه

هم خیلی آروم میزنم هم هواسم هست همش ی جا نزنم

هر یکساعتم کیسه نمک میزارم رو بخاری میزارم روشون

ولی واقعا دردش امونمو بریده دیشب ۳ صبح از درد زیاد با گریه پاشدم چون روش خوابیده بودم

از روز انتقالم بشدت عصبی شدم و حرص میخورم

اصلا امید به مثبت شدن ندارم چون از پنجشنبه یکسره کارایه سبکمو کردم تا رسیدم دوش دو دقیقه ای گرفتم

حرص و دادوبیداد کردم

خیلی اعصابمخورده

برای آمپولا راهی دارین بگین

و اینکه بعد تزریق برای شماهم خون زیاد میاد؟من میگم شاید همسرم درست نمیزنه خون میاد و اینقدر درد دارم

سلام عزیزم خوبی چخبر انتقال ندادی ؟

سلام آترین جانم خوبی؟

نه هنوز الان پریود شدم رفتم داروهامو گرفتم هفته دیگه برم برای سونوی ضخامت اندومتر ببینم خدا چی میخواد برامون

خودت چیکار کردی عزیزم؟ کی میری انتقال؟

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
دکتر اطرج به ما گفت رابطه ی مستقیم با منفی شدنو وسقط داره خیلی مهمه

وای اصلا دوست ندارم به این مورد فکرکنم

به دکترم هم گفتم موارد شوهرم رو گفت انقدر تو خودت و شوهرت دنبال چیزی نگرد

شاید احتمال مثبت شدنش هست ولی خیلی کمه.

حالا مگه میشه به مردا ثابت کنی این چیزا رو. بگی بیا بریم از اول شروع کنیم

من دیگه حوصله ندارم همینم فقط به خاطر همسرم و بچه م انجام میدم

دکتر جلو خودش گفت با این وضع اسپرم تا دارونخوره طبیعی نمیشه.بازم قبول نداره میگه میخوای چندتا زن بگیرم ببینی همشون باردار میشن یا نه🤣

حالا یکی نیست بهش بگه میخوای بگیری برو بگیر چرا دنبال بهانه ای😅

وای اصلا دوست ندارم به این مورد فکرکنم به دکترم هم گفتم موارد شوهرم رو گفت انقدر تو خودت و شوهرت دن ...

عزیزم مردا همینن شوهرمنم زیاد قبول نمیکنه ولی شکر خدا دی اف ایش نرمال بود ۱۱ حداقل خیالم راحت شد با خیال راحت میرم انتقال اما بازم دکتر اطرج قبل اینکه بفهمه دی اف ایش مشکل نداره گفت میتونی جنیناتم انتقال بدی پس زیادم فکرشو نکن 

اما نمیدونم این واریکوسلو کجای دردام بزارم