2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
سلام عزیزم خوبی برای موهام دکتر پوست نوشته بود بعد تو سونو چکاب که برای شکمم نوشت که از کیست هم ممکن ...

Mamnun fatemeh jun 😙😙😙😙😙

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
وای اصلا دوست ندارم به این مورد فکرکنم به دکترم هم گفتم موارد شوهرم رو گفت انقدر تو خودت و شوهرت دن ...

فقط تواین مورد هنگم دکترمردان ابن سینا چه کارست واقعا نقشش اونجا چیه برایه ما که هیچچچچچ نقشی نداشت تو این چند سال

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مردا همینن شوهرمنم زیاد قبول نمیکنه ولی شکر خدا دی اف ایش نرمال بود ۱۱ حداقل خیالم راحت شد با ...

خب خداروشکر که دی اف آی خوب بوده

تو رو خدا دیگه پیگیر نباش و بسپار به خدای مهربون.

اون بخواد هیچ چیز مانع نمیشه ولی وقتی نخواد هم هر چقدر همه چیز خوب باشه بازم نمیشه

سلام خوبین من نذر کردم ب ا چهل شهید سوره واقعه بخو نم اگه شهید خاصز تو نظرتونه بنویسین بخونم

سلام عزیزم خدا خیرت بده ان شاالله دعاشون شامل حالت بشه و بارداری راحتی داشته باشی و نی نی رو بغل بگیری😍😍

اگه خواستی چند تا تو ذهنم هست میگم:

شهید نوید صفری

شهید سجاد زبرجدی

شهید حسین اجاقی

شهید امیر حسین پور

شهید آرمان علی وردی

شهید روح الله عجمیان

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون از همه که تبریک گفتین من سومین باره انتقال دادم دوتا جنین چهار روزه  من مشکل ایمنی داشتم ...

عزیزم مبارکت باشه خدارو هزار بار شکر انشالله که به سلامتی دوران بارداری رو سپری کنی و به سلامت بغلش کنی

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
سلام عزیزم خدا خیرت بده ان شاالله دعاشون شامل حالت بشه و بارداری راحتی داشته باشی و نی نی رو بغل بگی ...

فاطمه جانم چه خبر از خودت چیکار کردی الان تو چه مرحله ای هستی؟

میخواستی بری پانکچر دوباره؟ یا جنین داری هنوز؟

بچه ها من روزای سختی رو دارم میگذرونم خیلی محتاج دعاهاتون هستم اگه میشه برام دعا کنید

انتقال آخرین بسته جنینم همش عقب افتاد آخرش مصادف شد با این روزای سخت

امیدم به خدا و دعاست که بالاخره با مثبت شدن آرامش بهم برگرده

اشکم که دم مشکه همش گریم میگیره 

سلام عزیزم خدا خیرت بده ان شاالله دعاشون شامل حالت بشه و بارداری راحتی داشته باشی و نی نی رو بغل بگی ...

مرسی عزیزم حتما میخونم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
بچه ها من روزای سختی رو دارم میگذرونم خیلی محتاج دعاهاتون هستم اگه میشه برام دعا کنید انتقال آخرین ...

عزیزم دلم روشنه که بهترین ها برات اتفاق میافته انشاالله 😍🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
فقط تواین مورد هنگم دکترمردان ابن سینا چه کارست واقعا نقشش اونجا چیه برایه ما که هیچچچچچ نقشی نداشت ...

سلام پروانه خوبی عزیزم سلامتی چه خبرا 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام خانما روزتون بخیر من بشدت جا آمپولام درد میکنه هم خیلی آروم میزنم هم هواسم هست همش ی جا نزنم ...

سلام دوست عزيز، اميد وارم نتيجه بگيرين با اين انتقال، استرس رو از خودتون دور كنيد، درد پرژسترون طبيعي هست، ولي  نه خيلي و مال من ميرفتم  بيرون ميزدم ، خوني نديدم ، بنظرم اين همه زحمت كشيدين، امپول ها رو برين بيرون بزنيد اگه خيلي تخصص ندارن همسرتون. در كل مسير Ivf درست هست كه مسير استرس زايي هست، ولي با كنترل كردنش كمتر اذيت ميشين ❤️❤️

وای اصلا دوست ندارم به این مورد فکرکنم به دکترم هم گفتم موارد شوهرم رو گفت انقدر تو خودت و شوهرت دن ...

خوبه والا 

نمیدونم چرا اقایون در این موارد فقط میتونن توانایی شون رو با گزینه های دیگه ثابت کنند😵‍💫😄🤕 

ان شا الله به زودی دلت شاد میشه عزیزم

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام خوبین من نذر کردم ب ا چهل شهید سوره واقعه بخو نم اگه شهید خاصز تو نظرتونه بنویسین بخونم

شهید علی اکبر فانی

شهید مرتضی فرج زاده

شهید عباس نوری

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست