2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست

سلام به همه

من مدت طولانی نیومدن. 

امیدوارم همه خوب باشید و در راه مادر شدن تو این مدت موفقیت‌هایی حاصل شده باشه.

خودم متاسفانه به دلایلی شرایط اقدام نداشتم. انشاالله جور بشه که اقدام کنم. براتون از خدا بهترینها را میخوام

Salam fatemeh jan halet chetore Vitamin b Chand baraye zekhamat khube 

سلام عزیزم خوبی برای موهام دکتر پوست نوشته بود بعد تو سونو چکاب که برای شکمم نوشت که از کیست هم ممکنه باشه اونجا متوجه شدم چون ویتامین ب هم دکتر پوست برام تجویز کرده بود استفاده میکردم همون بیوتن حالا این نتیجه تحقیقات کوچلو من بود شاید دیگه قرصم تموم شده برم چکاب ضخامتم مثل همیشه روز چهارم پریودی ۱/۴باشه ایندفعه با مصرف قرص خوب بود اما تاکید میکنم که دکتر زنان نرفتم برای مشکل موهام رفته بودم به فاطمه گفتم از دکترش بپرسه ببینه تاثیر داره یا نه تو هم بپرس از دکترت

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم قربونت برم. نه هنوز نرفتم پیشش سیکل ک شروع شد میگم.  نه شکر خدا استرس ندارم فعلا.تو ...

انشاالله خوب خوب پیش بره برات قشنگ من😍😍😍🫂بازم یادت موند بپرس ما هم ببینیم نتیجه میده رفتیم تو سیکل استفاده کنیم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
با پیاده روی سریع ، dfi کم شد؟ چند شد؟

از ۳۰به ۱۴رسید اما چون بارداری صورت نگرفت و بدنم دیگه نمیکشید گفتم بازم همسرمو تقویت کنم اما ایشون دیگه رعایت نکردن باز ۴۰شده اما اگه همسرت هموناییکه میگم رعایت کنه عالی میشه مطمئن باش همسر من که دیگه کلا دلسرد شده 😅😅😅خودم افتادم دنبال مشکلات موهام که می‌ریزه بشدت اما حتما رعایت کنه انشاالله نتیجه خوبی بگیرین

سلام عزیزم خوبی؟ فقط پیاده روی رو رعایت کنه؟ 

سلام قشنگم تو خوبی والا جنین شناس گفت یخ رو بیضه بعد سالاد کاهو و کلم و انار و روغن زیتون و هویج و پیاده روی تو ساعت معین اینارو رعایت کنه و تخلیه یک روز در میان 

انشاالله خوب خوب پیش بره برات قشنگ من😍😍😍🫂بازم یادت موند بپرس ما هم ببینیم نتیجه میده رفتیم تو سی ...

❤️❤️❤️😘😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام قشنگم تو خوبی والا جنین شناس گفت یخ رو بیضه بعد سالاد کاهو و کلم و انار و روغن زیتون و هویج و پ ...

مرسی عزیزم

فقط اینکه به مدت چند روز؟

بعد منفی شدن میتونه به خاطر دی اف آی باشه؟ 

اگر این بار منفی بشه میخوام طبیعی اقدام کنیم 

مرسی عزیزم فقط اینکه به مدت چند روز؟ بعد منفی شدن میتونه به خاطر دی اف آی باشه؟   اگر ا ...

یکماه انجام دادیم همسر من چون همکاری نکرد یک روز قبل پانکچر تخلیه داشت و تو روز پانکچر عملا اصلا اسپرمی نداشت از بافت بیضه نمونه گرفتن همون تسه بعد نمی‌دونم ربطی داشت به ضعف جنین یا نه 

انشاالله شما نتیجه بگیرین یه امیدواری بشه برا همه مون😍🙏🙏