2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
عزیزم.انشاالله خدا یه آرامش قلبی خوووب بهت بده. چرا خراب شد دفعه قبلی؟

سر اشتباه خودم به جای ۵ واحد ۵۰ واحد ۵ تا تزریق کردم البته تزریقاتی برام میزد ولی من آنقدر خودمو سرزنش کردم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم من فردا انتقالمه امشب کله پاچه گفتن بخور خوردم.برافرداهم حلیم صبحانه گفتن بخور.دیگ نمیدون ...

سلام خوب هستين 

ان شاءالله ك انتقالتون موفقيت آمير باشه 

كله پاچه با حليم براي چ گفتن بخوري ؟؟

سلام خوبم عزیزم نه گفتن لازم میست فعلا فقط ۴تا دکا دادن امپول دکا یائسگی موقت میاره باعث میشه کی ...

انشاالله که انتقالت مثبت بشه،من عمل کردم چون چسبندگیام خیلی زیاد شده بود و کیستم دو طرفه بود و یکیش خیلی بزرگ شده بود،منتظرم پریود شم برم تو سیکل انتقال،زولادکس زدم که پریود نشم بدون پریودی برام انتقال بدن ولی یکیشو که زدم عوارض داد دکترم گفت دومیو نزن دیگه،حالا نمیدونم از پردنیزولون یا از چیه هنوز پریود نشدم که برم سونو بشم و دارو بگیرم منتظرم🙂

سلام عزیزم ممنونم پنجشنبه میرم انتقال فقط امیدم ب خداست جنین شناس گف جنینات بلاست نمیشه ۳روزه انت ...

به سلامتی خواهر منو بی خبر نزاری مثله بعضی از دوستان توی خماریشون بمونم منتظر خبر خوبتم انشاالله دلمونو شاد کنی

سلام وشب بخیر خانما من چند بسته قرص استرادیول خارجی دارم تا برج10سال2025 تاریخ دارند برای ضخامت آندو ...

سلام عزیزم هزینه اش چنده و چند بسته دارین؟و مال کدوم کشوره؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سر اشتباه خودم به جای ۵ واحد ۵۰ واحد ۵ تا تزریق کردم البته تزریقاتی برام میزد ولی من آنقدر خودمو سرز ...

حتما یه خیریتی داشته عزیزم.خودتو اذیت نکن.انشاالله موفق میشی همین دفعه‌.

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...

سلام بچه ها ببخشید  سیکل انتقال من ک کنسل شد دکتر داروهامو قطع کرد غیر استرادیول ک تا ۱۵ روز ادامه بدم که بعد ۱۵ روز پریود بشم.و دو تا آمپول hcg و لوپرومر ک این دومی رو هنوز فرصت نشده بود بزنم. 

حالا از دیشب لک بینی دارم و دل درد هم گرفتم(ی هفته از قطع داروهای میگذره). الان نمی‌دونم ینی پریود شدم یا چی؟ دیروز روز ۱۸ سیکلم بود تازه. دکتر گفته بود پریود ک شدم برم دوباره. کسی سابقه داشته می‌تونه راهنماییم کنه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
@عبدالواحد ‍  rose_710@ @rose_710     امروز دعای عهد به نیت حاجت شما عزی ...

اسمم تگ نشده اتفاقی روی پیام ها رد می شدم که اسممو دیدم خیلی خوشحال شدم خدا خوشحالت کنه مهتاب مهربون 😘😘😘😘😘😘😘

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍