2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام زهرا جونم خوبی خواهر چه کارا کردی تو چه مرحله ای هستی نرفتی واسه انتقال

سلام عزیزم ممنونم

پنجشنبه میرم انتقال

فقط امیدم ب خداست

جنین شناس گف جنینات بلاست نمیشه ۳روزه انتقال میدن

ی سونو هم دیروز شدم گفتن اصلا از ضخامتت راضی نیستیم ۸ونیم بود گف شکلشو خوشم نیومد☹️بعد از رو شکم سونو کرد گف خوبه انتقال میدیم

روزی دوتا پروژسترون از دیروز میزنم ۱۶روزه استرادیول میخورم روزی ۳تا

پنجشنبه هم انتقاله

سلام من میخوام برم ای وی اف تعیین جنسیت ی دختر دارم بنظرتون برای بار اول انتقال به دکتر بگم جنین ۵ ر ...

سلام عزیزم به سلامتی باشه 

بستگی داره به خود جنین که جنین شناس صلاح بدونه به ۵روز برسه یانه

من هم جنین ۵روزه تعیین جنسیت دارم

هم ۴روزه

دوستان سلام کسی بوده با انتقال فرش مثبت بشه؟

من بار اول با فرش مثبت شدم

ولی نموند متاسفانه🥺

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام عزیزم به سلامتی باشه  بستگی داره به خود جنین که جنین شناس صلاح بدونه به ۵روز برسه یانه م ...

سلام عزیزم من فردا انتقالمه امشب کله پاچه گفتن بخور خوردم.برافرداهم حلیم صبحانه گفتن بخور.دیگ نمیدونم چیا لازم .البته فردابرم تازه مشخص میشه جنین پسر دارم یانه .برام دعا کن خیلی خستم

سلام دوستان ۶دی آی یو آی شدم  ۱۴رپز بعدش دقیقا ۲۰دی بیبی چک مثبت شده دیروز آز بتا م عددش ۲۷۴۴ ...

مبارک باشه عزیزم 

من ۱۳روز عقب انداخته بودم بتام ۲۴۳۲ بود ی دونه جنین تشکیل شده بود 

البته من طبیعی باردار شدم 

سلام به همه😘 دخترا راجب دارو امادگی رحم تبریزیان چیزی میدونید؟ من ی بسته دارم میگم شب قبل انتقال ...

عزیزم شب قبل از انتقال دکتر من حتی نمیذاره شیاف پروژسترون واژینال بذارم چون رحم باید تمیز باشه که کامل دید داشته باشن که جنینو کجا انتقال بدن به نظرم اینکارو نکن

سلام عزیزم خوبی؟ آندومتریوزتو چیکار کردی عمل کردی؟ 

سلام

خوبم عزیزم

نه گفتن لازم میست فعلا

فقط ۴تا دکا دادن

امپول دکا یائسگی موقت میاره باعث میشه کیستا یا از بین برن یا کوچیک بشن