2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046095 بازدید | 684498 پست
وای من چقدر بدشانسم  امروز مرحله دوم انتقالم انجام دادم ولی از عصر گلوم شروع کرده به سوزش به ...

نترس عزیزم.هیچی نمیشه.توکل بخدا بکن.

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
پس فردا انتقاله گفتم فردا شب بزارم ولی میترسم خرابکاری بشه 😅

سلام عزیزم.بنظرم اصلا همچین ریسکی نکن.خدایی نکرده خرابکاری میشه بقولا.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم من فردا انتقالمه امشب کله پاچه گفتن بخور خوردم.برافرداهم حلیم صبحانه گفتن بخور.دیگ نمیدون ...

خود مرکز این چیزا رو گفته؟؟؟؟

بما که گفته بودن صبحانه نخورید فقط مایعات که مثانه پر باشه،شب قبلشم نزدیکی داشته باشید.

سلام عزیزم من فردا انتقالمه امشب کله پاچه گفتن بخور خوردم.برافرداهم حلیم صبحانه گفتن بخور.دیگ نمیدون ...

سلام عزیزم

نوش جونت.منم انتقال دوم اول رفتیم کله پزی صبحانه خوردیم بعد رفتیم انتقال

انشاالله بیشتر جنین هات پسر هستن و بار اول مثبت میشی

فقط به این فکر کن که خدا هست و کافی برای بنده ش اراده کنه

منم اگه اینبار منفی بشم میرم پیش زرنانی فاطمه جان همه از دانایی هیلی تعریف میکنن تا حالا رفتی پیشش ...

عزیزم شما روز چند انتقال هستی؟؟؟کی میری آزمایش انشاالله؟

سلام دوستان روزتون بخیر برام دعا کنین حالم خیلی بده من آدم خیلی عجولیم یه راهکار بدین این استرسی که از عجله برام به وجود میاد رفع بشه الان به شدت معطل پریودم تا دوباره برم سیکل پانکچرو شروع کنم اوندفعه که نشد با بی فکریم خراب شد ایندفعه خدا بخواد وبشه انشاالله 

اره بخدا..بخدا یکی از فامیلامون ریسک متوسط بود ایقد ترسوندنش.رفت ازمایش سلفری داد مشکلی نداشت.یکی دی ...

اره بابا خیلیا انجام میدن خیلی ها میسپارن دست خدا !منم شوهرم تا میرم دکتر میگه اصلا به حرفشون گوش نده یه عمر ما رو دووندن اینور اونور آخرم خدا طبیعی بهمون داد میگه میزارم بری دکتر فقط بخاطر راحت شدن خیاله خودت هست وگرنه خدا داده خودشم مواظبشه 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام دوستان روزتون بخیر برام دعا کنین حالم خیلی بده من آدم خیلی عجولیم یه راهکار بدین این استرسی که ...

عزیزم.انشاالله خدا یه آرامش قلبی خوووب بهت بده.

چرا خراب شد دفعه قبلی؟