2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046028 بازدید | 684497 پست

دکتر ایمونولوژی چکار کرده برای شپاها وچقدر طول کشید هزینه ازمایشات که مینویسه چنده

من بعد سه انتفال منفی یا شرایط عالی دکتر تازه نامه داده که برم ایمونولوژی اونوقت نوبت ندارن تا یک ماه ومعلوم نیس سایتشون باز میشه یا نه چون فقط نوبت اینترنتی میدن

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
@گندمک11     @elahe_الهه     دعای عهد به نیت شما عزیزان خوانده شد❤ ...

سلام عشقم خیلی خیلیییییییی آز لطفت ممنونم مهتاب قشنگم

إلهی نور این دعا مهتاب شبای تارت باش

التماس دعا ی فراوون عزیز دلم ♥️😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه عجیب🤔 من فکر کنم برعکس باشم... یعنی رحمم سرد باشه. چون میل جنسیمم خیلی کمه. تقریبا صفره.اکثرا ک ...

سلام عزیزم خوبی؟نساجون میگم این دو سری که آی وی اف کردی میتونی بگی چندبار و چه روزایی سونو رفتی و چه روزایی پانکچر شدی؟روند کاری نقشینه رو به طور کلی میخوام بدونم، یه مسافرت پیش  اومده میخوام ببینم جور درمیاد یانه،اسفندهم ده روز اولش امتحان دارم،فکر کنم نقشینه چهارده به اون طرفم دیگه سیکل شروع نکنه،البته من بدون انتقالم فعلا

منم تعیین جنسیتی هستم. هزینه تعیین جنسیت چنده میدونید؟ اره حتمابریدپاکسازی. إن شالله هرچی خیره براتو ...

والا من برا سال گذشته بود تقریبا یه پنجاه میلیون شد الان خیلی هزینه ها گرون شده انتقال قبلیم هزینش شش تا بود الان گفته ده تا یه دونه جنیین دارم با دوتا که جنسیتشون مشخص نیست خواستم برم باز تخمک کشی با این هزینه ها گفتم برم همین یه دونه را انتقال بدم 

سلام عزیزم خوبی؟نساجون میگم این دو سری که آی وی اف کردی میتونی بگی چندبار و چه روزایی سونو رفتی و چه ...

سلام عزیزم. قربونت.😘 تو هم خوب باشی ایشالا.

من روز سوم پریود رفتم سونو. دارو داد برای پانکچر. تا قبل از عمل کلا سه بار سونو شدم. بعد از تخمک کشی سه روز استراحت بود خود بیمارستان دارو دادن. و در نهایت انتقال که سونو نداشت. تعداد دفعات سونو بستگی به وضعیت خودت داره که تخمدان ها چطور پاسخ بدن به دارهای تحریکی و هورمونی و همینطور این موضوع که ضخامت رحمت چطور پیش میره. بودن کسایی که بیشترم سونو شدن.

این برای سیکلی بود که جنین فِرش انتقال دادم

سیکل بعدش که فریز داشتم فقط دو بار سونو شدم. یک بار روز سوم ک یک بارم روز دهم که دید ضخامت اوکیه و نامه داد برای پذیرش بیمارستان.

آخر سال فکر کنم از روز ۱۷ اسفند به بعد کلا هیچ سیکلی رو شروع نکنه.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

اره بخدا..بخدا یکی از فامیلامون ریسک متوسط بود ایقد ترسوندنش.رفت ازمایش سلفری داد مشکلی نداشت.یکی دی ...

اره منم دکترم فقط یه جارو قبول داره آدم مجبوره بره وگرنه قبول نداره که مجبوریم به حرفشون گوش بدیم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

من زمزمه میکنم نامت را.. تو آرام کن قلبم را..🌱 یالله..🕊❤️ 

خـ♡ــدا از غـصه‌هات بـزرگتره..

زیارت امین الله ✨ انشالله حاجتروایی همگی

اسم هر عزیزی نبست بگه وارد کنم😍🫀

۱- نسل🧡

۲- @مهتاب444    

۲- @alaae    

۳- @الا11543    

۴- @س1367 

۵- @مامانو_سوفی    

۶- haniiijoooon

۷- خدایاتومیدانی

۸- سحربانوو۷۷

۹- مهربون۲۱

۱۰- نیاز۶۹۷۳

۱۱- پروانه۲۱

۱۲- سارایییی

۱۳- ماهیا

۱۴- ssseffat

۱۵- داداشممم

۱۶- favali

۱۷- یامنان

۱۸- _بهاره_

۲۰- houra1400

۲۰- آناشید۹۹

۲۱- آیدا۱۲۸ 

۲۲- نهال۶۴۶۷ 

۲۳- نگار۸۰

۲۴- nooshabehjoon

۲۵- نهالیم

۲۶- رادیس۱۲

۲۷- گندمک۱۱

۲۸- shiva_ab

۲۹- rose710

۳۰- zhiyan74

۳۱- ارکیدهابی

۳۲- طوطططیا

۳۳- atrin_arsen_atrina

۳۴- joooodi

۳۵- mehremah

۳۶- zohrehjafari

۳۷- اهسته

۳۸- marshmaloo

۳۹- گل_نقره

۴۰- avaaajon

✨وَلَا تَهِنُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ إِنْ کُنْتُمْ مُؤْمِنِینَ✨

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من زمزمه میکنم نامت را.. تو آرام کن قلبم را..🌱 یالله..🕊❤️  خـ♡ــدا از غـصه‌هات بـزرگتره.. ...

من زمزمه میکنم نامت را.. تو آرام کن قلبم را..🌱 یالله..🕊❤️ 

خـ♡ــدا از غـصه‌هات بـزرگتره..

زیارت امین الله ✨ انشالله حاجتروایی همگی

اسم هر عزیزی نبست بگه وارد کنم😍🫀

#روزهفتم

۱- نسل🧡

۲- مهتاب۴۴۴ 🧡

۲- alaae🧡

۳- الا11543 🧡

۴- س۱۳۶۷ 🧡

۵- مامانو_سوفی🧡

۶- @haniiijoooon    

۷- @خدایاتومیدانی    

۸- سحربانوو۷۷

۹- مهربون۲۱

۱۰- نیاز۶۹۷۳

۱۱- پروانه۲۱

۱۲- سارایییی

۱۳- ماهیا

۱۴- ssseffat

۱۵- داداشممم

۱۶- favali

۱۷- یامنان

۱۸- _بهاره_

۲۰- houra1400

۲۰- آناشید۹۹

۲۱- آیدا۱۲۸ 

۲۲- نهال۶۴۶۷ 

۲۳- نگار۸۰

۲۴- nooshabehjoon

۲۵- نهالیم

۲۶- رادیس۱۲

۲۷- گندمک۱۱

۲۸- shiva_ab

۲۹- rose710

۳۰- zhiyan74

۳۱- ارکیدهابی

۳۲- طوطططیا

۳۳- atrin_arsen_atrina

۳۴- joooodi

۳۵- mehremah

۳۶- zohrehjafari

۳۷- اهسته

۳۸- marshmaloo

۳۹- گل_نقره

۴۰- avaaajon

✨وَلَا تَهِنُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ إِنْ کُنْتُمْ مُؤْمِنِینَ✨

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بنظر شما که پیش هم اولیا پناه بودید هم فشارکی کدوم بهتره؟؟؟ 

من واسه تخمک کشی رفتم پیش کلانتر بعدخودش فقط رو عمل تخمک کشی کرد. برای سونو ها ویزیت هاپیش دهقانی واولیاپناه بودم. به خاطرتجویزاشتباه داروهم تخمک هافعال شدن وتبدیل به کیست شدن شکمم اندازه یه خانم باردار7ماهه شده بود نمیتونستم تکون بخورم. دمترکلانترهم گفت اصلانمتونی تخمک کشی کنی. کلی بهش اصرار والتماس کردم تاراضی شدعملم کنه. ازاون همه تخمک 5تاجنین تشکیل شد. سه ماه استراحت ودرد کشیدم. ورفتم واسه انتقال. اولیا پناه سه تاامپول قوی برای فعال کردن تخمک هابهم داد که دوباره هایپر شدم وتبدیل به کیست شدن وشکمم باد کرد. رفتم دکتراحمدی گفتم گفت اصلا آمپول تحریک تخمک لازم نبوده چرااینقدرتخمک بالغ شده هایپر شدی باگریه رفتم به اولیا پناه گفتم خیلی ریلکس گفت طوری نیست آمپول آزادسازی بزن وسه ماه دیگه صبرکن. ولی فشارکی همون اول که رفتم پیشش کارم را آه انداخت. این تجربه شخصی من بود. متوجه شدم که اینهاهیچی حالیشون نیست. من یه انتقال بااحمدی داشتم تندتند جنینهاراپرت میکردتورحم ومیرفت. ولی فشارکی باسونوبود انتقال دادنش. بازم هرجورخودت ن صلاح میدونید. 

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

بنظر شما که پیش هم اولیا پناه بودید هم فشارکی کدوم بهتره؟؟؟ 

من فقط نمیدونم جنین‌های که فریزن تو مرکز وجابجاشدن الان تکلیفشون چیه. وچجوری میارن شون بیمارستان دیگه برای انتقال

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

انشااله گریه خوشحالی برای خودت به زودی چشم بهش میگم تبریکتو عزیزم

🫂🥹♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزدلم، خیلی ممنونم از لطفت، نه متاسفانه خبری ندارم، چند وقته فرصت نکردم بیام سایت، شما در چه ...

قربونت برم عزیز 🩵

شکر خدا منم خوبم قشنگم

منتظر معجزه و خبر یه دوست عزیزم برای گرفتن نینی😍

اگه تا اخر سال خبری نشه ، سال جدید میرم مجدد برای درمان 🥲 مجدد پانچر و بعدش انتقال (دکتر فروتن میخوام برم)

1
5
10
15
20
25
30
35
40