2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046063 بازدید | 684498 پست
نمیدونم خداکی جورمیکنه برام. من درگیرجابجایی خونمون هستیم. خدابخاد برامون وجابجابشیم میرم دکتر. الان ...

منم یبار رفتم برا انتقال افتاد تو جا به جایی خونه کنسلش کردم داروهامو خریدم الان یه سال تو یخچاله

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من انتقالم چهارشنبه اس تعیین جنسیتم و جنسیت رو تو اتاق عمل میگن دعا کنین داشته باشم.بچه ها نو ...

به سلامتی. ببخشیدچقدرهزینه تعیین جنسیت میشه؟ منم میخام انجام بدم. اگرسردمزاجی. سردیجات راحذف کن. 

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

منم یبار رفتم برا انتقال افتاد تو جا به جایی خونه کنسلش کردم داروهامو خریدم الان یه سال تو یخچاله

مواظب باش تاریخ انقضاشون نگذره. ماخونمون آرامش نداره همسایه هررزوجنگ ودعوا رآه میندازه 

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

اینم بعده عمله ک دکتره بهم گفت بنظر من ادامه نده طبیعی باردار میشی ولی من اصرار کردم چون چندسال صبر ...

مرسی عزیزم. خب پس خیلی هم معجزه نشده. شرایط شوهرت اوکی بوده. 

خدا برات حفظشون کنه. آزمایش شوهر من خیلی افتضاحه. امیدی نیست

یه صلوات مهمونم کنید
مرسی عزیزم. خب پس خیلی هم معجزه نشده. شرایط شوهرت اوکی بوده.  خدا برات حفظشون کنه. آزمایش شوهر ...

خواهش میکنم عزیزم درهر صورت واسه منی ک ۸ساله منتظر بودم   معجزست 

بنظر من ناامید نباش تو همین تاپیک خانم‌هایی بودن ک دکتر پیشنهاد جنین اهدایی داده بود در این حد وضعیتشون بد بود و چندین بارهم انتقال داده بودن با جنین خودشون 

ولی طبیعی باردار شدن هیچ کاری پیش خدا نشد نداره 

خودت و شوهرتو تقویت کن اصلاح سبک انجام بده ورزش کن 

اگه میری تو سیکل ک ایشالا بگیره واست اگرم نه پس خودت بزن ب بیخیالی و هر ماه بفکر پریود نشدن و روزای تخمک گذاریو و ….نباش این چیزا باعث میشن استرس بگیری 

من خودم فقط چند ماه کامل بیخیال این موضوع شدم خداروشکر نتیجه هم گرفتم  

بازم اگه کمکی از دستم برمیاد در خدمتم هر سوالی داشتی با کمال میل جواب میدم 

خواهش میکنم عزیزم درهر صورت واسه منی ک ۸ساله منتظر بودم   معجزست  بنظر من ناامید نبا ...

مرسی مهربونم

خداروشکر که جواب گرفتی

واسه منم دعا کن راهی برام پیدا شه

یه صلوات مهمونم کنید

ای جووووونم چقد دلم برا همه تنگ شده

سلامت باشه همیشه (اینو برای پیام تبریک @فردایی_روشن     گفته)

سلام منم ب تک تک شون می رسوندی و عذرخواهی کن ک نتونستم این مدت بهشون سر بزنم ولی خدا میدونه چقد ب یادشون یودم

و اینکه توی اتاق عمل خیلی خیلی براشون دعا کردم ک روزیه تک تک شون مادر شدن باشه❤️

این پیامو poweroflove فرستاده برام،براتون فرستادم

ای جووووونم چقد دلم برا همه تنگ شده سلامت باشه همیشه (اینو برای پیام تبریک @فردایی_روشن   ...

عزیزم قربونش الهی همیشه شاد وخندون باشند

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔