2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046067 بازدید | 684498 پست
اتفاقا بهش فکر کردم یه جورایی گزینه آخره. ولی فعلا برای هر اقدامی چه سنتی چه مدرن خسته ام. راستش پیا ...

نساجون سلام،بهتری عزیزم،میگم من یه مدته خونریزیم کم شده،این سری که پریود شدم چهار روز فقط لک بود الان یه کوچولو بیشتر شده،به نظرت ربطی به ذخیره و یائسه شدن داره؟ذخیره م دوسال پیش که آزمایش دادم خوب بود ولی این سری انقد پریودیم کم و غیرطبیعی بود که ذهنم خیلی درگیر شده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا کاش معجزه ایی میشد! من نه خودم مشکل دارم نه همسرم! انتقال سومم که منفی شد رفت دوباره آزمایش دا ...

نساجون منکه خودم فولیکول غالب ندارم ولی یه بار که پیش طب سنتی اسلامی رفته بودم بهم گفت حرارت بدنت خیلی بالاست اسپرمو میسوزونه،نمیدونم درسته یا نه ولی شاید شماهم همچین دلیلی داشته باشین، رو طبع و مزاجت کار کن ببین چی میشه،اگرچه که من داروی گیاهی زیاد خوردم ولی فایده نداشت ولی خب برای همه یه طور نیست

نسا جان میشه پیاز درمانی رو به من هم توضیح بدی؟ چند سال پیش راجع بهش زیاد مطلب خونده بودم ولی الان ...

بله عزیزم حتما.

به این صورته که از روز ۵ تا ۲۰ پریود ( به مدت ۱۵ روز) دو عدد پیاز زرد رنگ متوسط رو قاچ می کنی و میریزی توی دو لیوان آبِ در حال جوش میذاری ۵ دقیقه بمونه. بعدش از صافی رد می کنی ولرم که شد ده دقیقه قبل نهار و شام میخوری.

فقط باید حواست باشه پرولاکتینت بالا نباشه. 

ممکنه دچار لکه بینی هم بشی.

بیشتر درموردش سرچ کن خودت عزیزم. 

چون پیاز طبع گرم داره رحم رو گرم می کنه و با لکه بینی و ترشحات بعدش رحم پاکسازی میشه. برای باروری هم خیلی ها جواب گرفتن دیگه بستگی به بدن فرد داره. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

نساجون سلام،بهتری عزیزم،میگم من یه مدته خونریزیم کم شده،این سری که پریود شدم چهار روز فقط لک بود الا ...

سلام عزیزم. قربونت می گذرونم چه کنم🥺 

عزیزم اگر قبلا ذخیره ات خوب بوده با توجه به این که تخمک کشی هم نکردی، به نظر نمیاد دچار یائسگی زودرس شده باشی خدایی نکرده. ممکنه تحت تاثیر استرس هورمونات به هم ریخته باشه. و یا دچار تنبلی شده باشی.گاها با تغییر فصل هم این مشکل پیش میاد.  ولی برای این که خیالت راحت بشه روز سوم پریود تست amh رو بده که عدد ذخیره واقعیت دستت بیاد. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

نساجون منکه خودم فولیکول غالب ندارم ولی یه بار که پیش طب سنتی اسلامی رفته بودم بهم گفت حرارت بدنت خی ...

چه عجیب🤔

من فکر کنم برعکس باشم... یعنی رحمم سرد باشه. چون میل جنسیمم خیلی کمه. تقریبا صفره.اکثرا کف پاهام سرده، خون ریزی کم پریودم جزء نشونه هاش هستا..تازه دارم یه سری چیزا رو رعایت می کنم. پیشبند بستن موقع ظرف شستن، جوراب پوشیدن، ماساژ رحم. من یه عادتی که داشتم موقع پریود هر روز و گاهی روزی دوبار حموم بودم خودمم میشستم مادرم همیشه می گفت نکن دهانه رحم بازه رحمت سرد می شه نازا میشی... اما خوب اعتقادی نداشتم. این سری رعایت کردم هرچند خیلی سخت بود ولی گفتم من که همه کار کردم این دیگه واقعا ضرری نداره انجام بدم ببینم چی میشه.

سلام بچه ها روز همتون مباااارک😍🥳💖 الهی سال آینده روز مادر مهمون یا نی نیا تو بغل مون باشن یا تو دل مون😍

بچه ها کی  سرم ivig  زده تا حالا؟ می‌دونین هزینه اش چنده؟ و اینکه درد اینا داره یا نه.

از هر داروخانه ای میشه پیداش کرد؟ 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
شکر خوبم عزیزم😘شک نکن علاوه بر برداشتن اون پولیپ رحمتو برسی کردن حتما برامن اینجوری بود دکتر گفت.

نمیدونم والله شاید بررسی کرده بودند

چند سال پیش در مورد بررسی رحم چیزی نمی فهمیدم که از دکتر بپرسم 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
ممنونم رز عزیز.ولی کسی تو این تاپیک پیدانشد این امپول داشته باشه ومن تو نت خوندم عوارض داره ترسیدم.د ...

عشقم من زدم عوارضی برام نداشت

من یکی خریدم روز انتقال به شکمم زدم تزریقش راحته من اگه دروغ نگم ۲۹۰ یا ۳۲۰ خریدم

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام بچه ها..دیروز سونو انتی دادم.گفت سونو خوبه..رفتم ازمایش غربالگری هم دادم تا جوابش بیاد.. دیروز ...

😍✨

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بازم اون خانم هایی که خودشون یه مشکل ناباروری دارن میتونن امیدوار باشن که طبیعی معجزه بشه و حامله شن ...

چقدر منی🫠

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روزتون مبارک بانوهای زیبا انشاالله  سال دیگه روز مادر همه بچه ها بغل تو تاپیک حاضر باشیم برای این آرزو قشنگ یک صلوات محمدی پسند بفرستین به نیت کل خانم های گروه انشاالله حاجت روایی همه