2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
آخ فدات شم خواهر کوچیکه  مرسی که برام اینهمه وقت میذاری خوشحال میشم.  فاطمه برگرده خدا ه ...

چقدر خوشحال شدم 😍 افرین سارایی که من میشناسم همینه

اون تموم شد ... نمیدونم چند سال باهم بودین ولی فرض کن یه کابوس بود

مطمئن باش خدا پاداش دل مهربونت رو تو همین دنیا میده😍

اون روز مثل آینه برام روشنه✨

🥲 بهت غبطه میخورم ، کاش منم میتونستم زندگی خودمو داشته باشم ... از روی ناچاری به سعید رجوع کردم یک ماه دیگه مونده بود تا امضای اخر اما متاسفانه خانواده ی خوبی نداشتم انقد فشار روم اوردن که مجبور شدم سعیدو ترجیح بدم

البته خدارو صد هزار مرتبه شکر که سعید اون سعید قبلی نیست انگار با یه فرد جدیدی ازدواج کردم ولی خب گاهی وقتا رفتاراش یه جوری میشه که یاد گذشته میوفتم و ازش متنفر میشم ..

اما خودش سریع از دلم در میاره تا مبادا دل زده شم و رهاش کنم

ولی در کل زندگی مستقلی رو بیشتر دوست دارم😂

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خودم میخونم فاطمه  قربونت برم باید لیستمو ببینم الان دقیق نمیدونم  اگر زیاد بود ازت کمک ...

باشه قشنگم ♥️ حاجت روا بشی ✨🧿

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیزی که من متوجه شدم اوضاعش تقریبا خوبه  نه عالیه نه بحرانی بازم ببین پروانه یا بقیه دوستان چی ...

باشه ممنون عزیزم😘 ، منتظرم جواب بدن 

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
اصلا بخدا بلد نیستم چ جوری باید بگم حالم انقدر بده دست و پام یخ یخه 

کدوم تایپکته بگو برات گزارش بزنیم حذف کنن

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
وای کاش بی بی نمیزدی ، کل این دوهفته و اینک مثه آبکشم سوراخ شدیم یه طرف این بی بی چک منفی لعنتی یه ط ...

سلام دوستان که تازه آی وی اف کردین هزینه داروهای انتقال چقدره؟اونم به اندازه داروهای پانکچر هست؟

سلام دوستان که تازه آی وی اف کردین هزینه داروهای انتقال چقدره؟اونم به اندازه داروهای پانکچر هست؟

سلام عزیزم، داروهای پانکچر هزینش بیشتره، بعد انتقال پروژسترون داری فقط با داروی رقیق کننده خون که احتمالا قرص آسپرین بدن.

وای کاش بی بی نمیزدی ، کل این دوهفته و اینک مثه آبکشم سوراخ شدیم یه طرف این بی بی چک منفی لعنتی یه ط ...

اره واقعا کاش نمیزدم انقدر زده تو ذوقم اما دیگه تاشنبه منتظر می مونم.واقعا اون امپولها و دردشون و شیاف و سردرگمی ها و... کلافه کنندهست من شدیدا هم حالت تهوع گرفتم بخاطر امپوله اما تحمل می کنم ببینم چی میشه،دور نافمم شبها کشیدگی و درد دارم خلاصه بلایی نمونده سرمون نیاد😅کار خوبی میکنه همسرت داشته باشی وسوسه میشی😁

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  

سلام نه عزیزم داروهای پانکچر گرونتره داروهای انتقالم با بیمه تامین یک وخورده ای شد

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
چقدر خوشحال شدم 😍 افرین سارایی که من میشناسم همینه اون تموم شد ... نمیدونم چند سال باهم بودین ولی ...

فدات بشم من. 

۸ سال دوست بودیم ۱۲ سال زندگی خیلییه خدایی

بهترین کارو کردی برگشتی به آقا سعید زندگی پستی بلندی داره چون شرایط برگشت پیش خانواده رو هم نداشتی به نظرم کارت درست بوده خودتم سعی کن زندگیتو بسازی و با چیزای جزئی ناراحتی برای دوتاتون درست نکنی. اونم مرده فشار خیلی چیزا روشه قطعا دوست داره که از دلت در میاره. هیچ کس بی ایراد نیست. انشالله خدا بهتون فرزند سالم و صالح بده زندگیتون زیباتر بشه و امید بیاد توی زندگیتون. قربونت برم سنت کمه اما خیلی فهمیده هستی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه ها خواهش میکنم کسایی که سابقه تزریق اینترالیپید داشتن ی راهنمایی کنند. من از دیروز ک تزریق کردم حالم بده. همش بدن درد دارم و سرگیجه، دیشبم از تنگی نفس و سنگینی قفسه سینه و حس خفگی ک میداد نمی‌تونستم بخوابم. ممنون میشم بگید شما هم اینجوری بودید یا غیر طبیعیه حالم. اصلا توان هیچ کاری رو ندارم. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام گلم ممنون ،اره بعد اینکه انتقالم منفی شد دیگه نیومدم زیاد هم نمیومدم ، آره همیشه پیگیرش بودم گف ...

سلام عزیزم کمی تحرکش پایینه شوهرت ولی برایه ای وی اف خوبه ومشکلی نداره حتما قبل تخمک کشی تقویتی بخورید جفتتون که انشالله جنینای با کیفیت داشته باشید

بچه ها خواهش میکنم کسایی که سابقه تزریق اینترالیپید داشتن ی راهنمایی کنند. من از دیروز ک تزریق کردم ...

سلام فاطمه جان

من خیلی سال پیش تزریق کردم تا جایی که یادمه بیحالی و ضعف بعد تزریق وجود داره ولی برای من اونقدری نبود که الان از اذیتش چیزی یادم مونده باشه.

ان شا الله خیره

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست