2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046037 بازدید | 684498 پست
@داداشمممم     سلام سارای عزیزم خوبی؟ حالت بهتره

سلام عزیز دلم قربونت برم شکر میگذره به سختی 

دیشب از ساعت ۱۲ شب تا ۶ صبح فقط گریه کردمو قرآن خوندمو با خدا حرف زدم فقط دلم گرفته بود ناشکری نمیکنم من روزی که خدا معجزشو بعد ۱۲ سال گذاشت توی دلم گفتم هر اتفاقی بی افته قبول میکنم و میسپارم به خودش اما دله دیگه 😭😭

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیز دلم قربونت برم شکر میگذره به سختی  دیشب از ساعت ۱۲ شب تا ۶ صبح فقط گریه کردمو قرآن خ ...

ای خدا 😭

معجزه بارداریت یادم رفته بود😭

چقدر اون آدم بیرحم بود و چه بد تنهات گذاشت

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
ای خدا 😭 معجزه بارداریت یادم رفته بود😭 چقدر اون آدم بیرحم بود و چه بد تنهات گذاشت

مهتاب 😭😭😭😭😭😭😭😭

گاهی دلم میخواد صداش کنم بیاد زندگیمو ببینه بهش بگم نامرد فقط یه مرد کم داره این زندگی 😭😭😭😭

دلم میخواد برم اینقد بزنمش 😭😭😭😭

اما...

سلام عزیز دلم قربونت برم شکر میگذره به سختی  دیشب از ساعت ۱۲ شب تا ۶ صبح فقط گریه کردمو قرآن خ ...

الهییی قربوووون دلت برم عزیزم😭🥺🥺😭😭😭

الهی خییییلی زود همچین حالت خوب بشه که این روزا فقط بشه ی خاطره تلخ کوچک

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الهییی قربوووون دلت برم عزیزم😭🥺🥺😭😭😭 الهی خییییلی زود همچین حالت خوب بشه که این روزا فقط بشه ی ...

وای خواهرم انشالله فقط با امید زندم 😭😭😭

الهی آمین رفیق روزای سخت 

سلام دوستان و خواهرای عزیز  میشه ازتون یه راهنمایی بخوام اگر کسی بخواد با آی وی اف تعیین جنسیت کنه کدوم مرکز بهتره به مریض واقعا دل میسوزنن و زودتر جواب میگیره ابن سینا یا مام یا عرفان خواهش میکنم خواهانه کمکم کنید؟

وای خواهرم انشالله فقط با امید زندم 😭😭😭 الهی آمین رفیق روزای سخت 

😭😭😭 این جمله توصیف حال و روز هممونه، فقط با امید زنده ایم 😭😭❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها من امروز سرم اینترالیپید زدم. شدیداااا بدن درد دارم . کسی داشته سابقشو؟ خیلیم خواب آلو شدم از بعدش. ولی بدبختی صبح امتحان دارم هیچیم نخوندم😫

چون جواب ازمایشمم نرمال نبود دکتر تاکرولیموس نوشت برام. 

منم یادم رفت بپرسم که پردنیزولون هم دارم هر دو رو باید بخورم یا قطع باید بشه یکی. ممنون میشم اگه کسی می‌دونه راهنمایی کنه.

دکتر زنانم خبر ندارم نگرانم بفهمه دعوا کنه ک سر خود رفتم ی دکتر ایمونولوژی دیگه🥴

ال دی بخور رفع میشه .من خودم خوردم قبلدانتقال که اگه رفتم نگن کیست داری

ممنونم عزیزم من نمیدونستم نخوردم 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
به نی نی یار بگو کاربریت رو تعلیق کنه  بعد یه کاربری دیگه بساز

اصلا بخدا بلد نیستم چ جوری باید بگم حالم انقدر بده دست و پام یخ یخه 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
سلام عزیزم من شما رو یادم نمیاد از کاربرای قدیمی هستید؟ سارا جون رو میشناسید؟ بعد از سقط شون   ...

سلام گلم ممنون ،اره بعد اینکه انتقالم منفی شد دیگه نیومدم زیاد هم نمیومدم ، آره همیشه پیگیرش بودم گفت میخوام جدا بشم ، عزیزم خیلی متاسفم انشااله هر جا هست خوش و سلامت باشه و بهترین ها نصیبش بشه

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
پروانه خوب بلده تفسیر کنه کمکت میکنه  منم یه نگاهی میندازم

باشه ممنون عزیزم

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋