2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046030 بازدید | 684497 پست

سلام به همگی 

1 سوال دارم از اونایی که امپول ای وی ای جی زدن

این امپول باید هر ماه زده بشه یا فقط قبل انتقال میزنن و تمام

چون واسه من 2 تا نوشته که قبل انتقالم بزنم

متاسفانه حلال احمر واسه 7 ماه دیگه گفته بهت میدم

من باید فردا بزنم ازاد بهم گفتم 12 ملیون

به نظرتون ارزش داره ازاد بگیرم 

چقدر رو مثبت شدن تاثیر داره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم کمی تحرکش پایینه شوهرت ولی برایه ای وی اف خوبه ومشکلی نداره حتما قبل تخمک کشی تقویتی بخور ...

چشم ممنون پروانه جون حتما عزیزم ، برا اقدام طبیعی چی امکانش هست؟ احتمال اینکه دختر بشه زیاده ؟ 

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
سلام به همگی  1 سوال دارم از اونایی که امپول ای وی ای جی زدن این امپول باید هر ماه زده بشه یا ...

قبل از انتقال زده میشه و اگه تست مثبت بشه دکتر دوباره برات مینویسه ک بری تهیه کنی..

معمولا هر ۲۸ روزی یبار میزنی.

من هر ۲۸ روز ۴ ویال میزدم..

موقع ک مثبت میشی با برگه ازمایش و همون ویالها و نامه دکتر میری بیمه تایید کنن..

منکه گفتن از هفته ۱۲ دیگه برات تایید نمیکنیم..گفتن برا همه تا هفته ۱۲ تایید میکنیم..

نمیدونم کسی بوده ک هفته های بالاتر هم تایید کرده باشه براشون!

سلام فاطمه جان من خیلی سال پیش تزریق کردم تا جایی که یادمه بیحالی و ضعف بعد تزریق وجود داره ولی برا ...

ممنونم که جواب دادی مهتاب جون❤️

نمی‌دونم چرا من اینجوری شدم . متاسفانه نتونستم صبح برم برا امتحان.

ترم آخرم بود ولی بخاطر این ی دونه ی ترم دیگه باید بخونم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها خواهش میکنم کسایی که سابقه تزریق اینترالیپید داشتن ی راهنمایی کنند. من از دیروز ک تزریق کردم ...

سلام عزیزم من چندبار تزریق کردم حتی توی حاملگی 

احتمالا شما زیاد تزریق کردی من صد سی سی از اینترالپید توی سیصد سی سی سرم نمکی می ریختم تزریق میکردم اصلا همچین مشکلی نداشتم

معاونت غذا و دارو برو‌اسم بنویس و اصرار کن بشون ک زودتر برات تهیه کنن..

والا اسم نوشتم تو علوم پزشکی 

تاییده دارو برام پرونده باز کردن

حواله هم زدن

ولی حلال احمر میگه اولویت با بیماران سراطانی و ام اس هست

تو هفت ماه دیگه گیرت میاد

من یکشنبه انتقال دومم هست

بهم گفتن دومرحله ای انجام بده ولی نمیدونم چجوریه

چون 5 تا جنین بیشتر ندارم

تو دومرحله ای نمیدونم از 5 تاش استفاده میکنن یا نه 

سلام عزیزم من چندبار تزریق کردم حتی توی حاملگی  احتمالا شما زیاد تزریق کردی من صد سی سی از این ...

سلام سحر جان خوبی عزیزم؟

نمی‌دونم والا. تو سرم سدیم کلراید دو تا سرنگ خالی کرد.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها امروز روز ۱۱ سیکلم بود . با دوز داروی بیشتر وضعیت ضخامت نسبت به انتقال قبلی بدتر شده بود. شده ۴😫 نمی‌دونم چرا اینجوری شده گفتم نکنه باز پولیپ دارم گف نه.

دکتر میگه احتمال داره گاهی از دارو ها هم باشه. گف استرادیول ترکیه ای پیدا کنم . البته من با استرادیول خارجی هم ضخامتم بالا نرفته قبلا.

دو تا آمپول نوشت. ی hcg و ی دونه Leupromer که نمی‌دونم چیه. گف اینارو بزنم بقیه داروهاهم قطع فقط ۱۵ روز روزی دو تا استرادیول بعد پریود بشم برم با هورمونهای خودم ینی سیکل طبیعی جلو بریم . 

در مورد اینکه رفتم پیش دکتر احمدیان هم دعوا کرد😅 گف دکتر زرنانی استاد همه ایناست. نمی‌دونم با این وجود سیکل بعد شروع شدنی برم باز سرم بزنم یا نه. 

چشم ممنون پروانه جون حتما عزیزم ، برا اقدام طبیعی چی امکانش هست؟ احتمال اینکه دختر بشه زیاده ؟ 

والله تحرک میگن تاثیر داره رو پسر شدن ولی احتمال طبیعیم هست خیلیا بودن بار دار شدن با تحرک کم انشالله خدا معجزشو بهت نشون بده

والا اسم نوشتم تو علوم پزشکی  تاییده دارو برام پرونده باز کردن حواله هم زدن ولی حلال احمر می ...

عزیزم ۵تا جنینت اول مثلا سه روزس دوتایا یکی بسته به نظر دکترت برات انتقال میدن وبعد میزارن ۵روزه بشه که بعضی جنینا متاسفانه اوت میشن واگر به ۵روزگی برسن بازم برات انتقال میدن ولی سیکل خوبیه اکثرا مثبت میشن

سلام 

وقت همگی بخیر 

من یکی از کاربرای قدیمی هستم ک الان اسمم عوض شده قبل مامانت طاها بودم

قبلا یکی بو ب نام ‘ آنا ‘ نمیدونم الانم هست یا 

اسم همه رو فراموش کردم

اما امیدوارم همه نینی ب بغل سالم و شاد باشن 

برای تمام منتظرا هم دعا میکنم  خداوند بهترینها رو قسمت بکنه الهی آمین  

منم ان شاءالله ۳۰ دی باید برم برای سونو آی وی اف 

ان شاءالله هر چی خدا صلاح میدونه بشه و زحمتم به هدر نره الهی آمین