2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046035 بازدید | 684498 پست
تنها راهش همینه خواهر رفع میشه

پروانه جون کجایی 

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@نسل  @نسل نسل@ عزیزم تک نمیشی🥲 تولدت کلییییییییی مبارک باشه😍🫂🤍 انشالله به ارزو های قشنگ ...

فدات بشم من ممنونم ببخشید من این چند روز نبودم تولدت مجدد مبارک باشه و سالی پر برکت پیش روت باشه انشاالله

خانما به نظرتون من با این شرایط ال دی بخورم یانه من امپولمو دوزشو اشتباه زدم به جای ۵ واحد۵۰ واحد زدم دوروز نصفی این کارو کردم رفتم گفتن سه تا فولیکول رشد کرده امه هر کدوم یه سایز مختلف کلا امپول رو قطع کردن پانکچر افتاد سیکل بعد پریود حالا من میترسم کیست بشه اینا و آزاد نشه ال دی بخورم یا نه به نظرتون ال دی بخورم رفع میشه یا نخورم کلا قاطی کردم 🤣🤣🤣🤔🤔🤔

خدایااااااا 💔💔💔💔💔 😭😭😭😭😭

سارای قشنگم نمیخوام کلیشه ای صحبت کنم 

حسو حالتو کاملا درک میکنم ...

اما بخدا اون مرد لیاقت یه قطره اشک تورو نداره مردی که ندید ، و پا گذاشت رو همه ی عشق ، و زندگی قشنگتون ، پا گذاشت رو سختی هایی که بخاطر اون تحمل کردی پا گذاشت....

تو فدا کار ترین زنی هستی که تا الان دیدم 

همیشه به یادت هستم مهربونم ، و از خدا میخوام به قلب مهربونت نگاه کنه و ارامش بده به قلب و روحت

اما خودتم بخواه ! 

تمام تمرکزت رو نزار برای اتفاقی که افتاده و تموم شده

در عوضش سعی کن قشنگی های زندگی رو ببینی..

می‌دونم دلت با اون آدمه... 

از خدا میخوام معجزه بشه و بهت رجوع کنه 

انشالله سرش به سنگ بخوره

ولی خودتو فراموش نکن!!

امیدوارم زندگی جدیدی که پیش رو داری سرشار از دل خوش و شادی از ته دل باشه

برای خودت وقت بزار ، غمزده نباش 🫀

ببخشید پر حرفی کردم چون دوستت دارم نمیخوام ناراحتی تو ببینم

انشالله بیاد روزی که پیام های خوشحالی تو برامون به اشتراک بزاری

بهترین ها سهم قلب قشنگت مهربونم

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام فاطمه جان تولدت مبارک باشه منم ۲۵ سالم شد شماهم متولد ۷۷ باید باشی هم سنیم بااختلاف یکروز شما ب ...

😍😍🫀🫀

عه چقدر قشنگ شد

اره گلم ۷۷ هستم

ممنون عزیز دلم همچنین شما

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام فاطمه جون تولدت مبارک عزیزم من از چله عقب افتادم یه چند روزی خوندم و هنوز ثبت نکردم یه چند رو ...

فداتشم عشقم 😍🫀

چنتا مونده بگو منم بخونم عزیزم🥹

مرسی که انقد مهربونی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برا منم بخونی

اره عزیز دلم اسم شمارو نوشتم😍🫀

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم ازت ممنونم😍 نمبدونم چرا تو پست هایی که اسامی چله رو نوشتی نمیشه پاسخ داد ازت ممنونم بابت دل قشن ...

🥹😘😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سارای قشنگم نمیخوام کلیشه ای صحبت کنم  حسو حالتو کاملا درک میکنم ... اما بخدا اون مرد لیاقت ی ...

آخ فدات شم خواهر کوچیکه 

مرسی که برام اینهمه وقت میذاری خوشحال میشم. 

فاطمه برگرده خدا هم بیاد دیگه نمیخوامش الان پیام میده گاهی دریغ از اینکه بخوام جوابی بدم بهش حتی لایق جواب یه پیام هم نیست. اون برای من مرده دیگه فقط نباید این کارو با من میکرد. من از خدا حقمو توی همین دنیا میخوام. 

خیلی حال روحیم نسبت به قبل بهتره و تمام تلاشمو میکنم خیلی زود سرپا بشم گرچه همین الانم یکی منو بیرون ببینه باورش نمیشه که من چه داغی دیدم چون سعی میکنم ظاهرمو بیش دیگران داغون نشون ندم اون روزم میرسه که هم دلم هم ظاهرم شاده.

چشم عزیز من ❤❤

منتظر خبرای خوب دوستای عزیزم هستم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ای بابا خب چرا چندجا نرفتی سونو.یه خانونه مرکز بود گفت گفتن پولیپ داری رفتم سونو.ولی یه متخصص   ...

دکتر بعد از هیستروسکوپی دومم گفت دوتا پولیپ تو دیواره رحم بود که بیرون نزده بود هنوز که بشه برداشت دوتا سیکل بعد برو سونوهیسترو شد که اگر بود برداریم سونوهیسترو یه جور سونو با آبه که خیلی دقیقه،رفتم سونوگرافی یه جای خوب که قبلا عکس رنگیمم اونجا گرفته بودم فکر نمیکردم اینجوری بشه🤦🏼‍♀️

بعد سونو که آبو کشیدن گفت عفونت داره.اخه در تعجبم من مترونیدازول خوردم ده روز و آزیترو ۵روز.باوحود ا ...

وقتی تو پروسه آی وی اف میریم یه چیزایی تو رحممون اتفاق میفته که تا به حال ندیده بودیم همشونم عوارض داروهای هورمونی و دستکاری رحمه☹️

فداتشم عشقم 😍🫀 چنتا مونده بگو منم بخونم عزیزم🥹 مرسی که انقد مهربونی  

خودم میخونم فاطمه 

قربونت برم

باید لیستمو ببینم الان دقیق نمیدونم 

اگر زیاد بود ازت کمک میگیرم

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
فدای تو من اما گاها پیش اومده چند روز دیرتر هم شدم امروز که روز ۱۱ انتقالم بود بی بی چکم منفی شد کمی ...

وای کاش بی بی نمیزدی ، کل این دوهفته و اینک مثه آبکشم سوراخ شدیم یه طرف این بی بی چک منفی لعنتی یه طرف، خوندم یه دوستانی بودن که بی بی شون حتی روز ۱۳ منفی بوده ولی باردار بودن، دیگه نزن مستقیم برو آزمایش، منم خیلی وسوسه میشم بی بی بزنم ولی چون خونمون پله داره نتونستم برم تهیه کنم همسرمم نمیگیره چون میدونه چقدر عذاب میکشم بعدش، شنبه خوش خبر بیای😍