2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045692 بازدید | 684478 پست
تولدت مباااااااااارک 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹💋💞💋💞💋💞

قررربونت برم پانیذ جونی 😍

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فاطمه جان خوبی عزیزم؟منم با دکتر فروتن مثبت شدم خیلی دکتر خوبیه حتما برو پیشش، من دو انتقال با دکتر ...

🥹🤍 ممنون عزیزدلم خدا حفظ کنه کوچولوتو...

انشالله سال جدید میرم دنبالش ♥️

من شک ندارم آخرین انتقالم مثبت شده بود ولی دفع شد

چون هم علایمم فرق داشت ، هم یه روز بیبی چکم پر رنگ تر شد ولی بعدش افت کرد

آزمایشمم منفی شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تولدت مبارک زیبارو 😍😍😍😍 به همه آرزوهای قشنگت برسی عزیزم 🌹🌹🌹🌹

مرررسی قشنگم ♥️😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تولدت مبارک دختر زیبای زمستون برات بهترین ها رو ارزو می کنم💞💞💞💞💞💞

مرسی عزیز دلم 😍🫀

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تفلدددددت مباااارک عزیزززززم😍😍😍😍❤️❤️❤️الهی سال بعد تولدتو سه تایی یا چهارتایی جشن بگیرین😍😍

مرررررررررررسی خاله جووووونم😍🫂🫀

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببخشید پیام هام زیاد شد تو تاپیک 🙃🤍

گفتم اگه تک به تک جواب ندم بی احترامیه

ممنون از همگی🥰❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام بچه ها من امروز دو هفته اس سقط کردم دو سه روزه پاهام شدیدا خارش داره و گوشمم کمی صدا میده خیلی نگرانم میگم نکنه بخاطر قطع پردنیزولون و سرم آی وی آی جی این مشکل برام پیش اومده بچه ها کسی با قطع سرم و پردنیرولون مشکلی داشته؟سه ماه پردنی خوردم سه دوره هم سرم زدم نتیجه که نگرفتم ی دردی هم ب دردام اضافه شد خدایا خودت بهمون رحم کن 

الهی و ربی من لی غیرک

سلام به همگی.دوستان من ذخیرم دو دهم هستش.قبلا آندومتریوز شدید داشتم لاپرا کردم .مشکل انعقادی هم دارم یعنی فاکتورام ناقصن.دوماه پیش پانکچر شدم ۴تا تخمک داشتم که دوتاش آزاد شده بود که از دوتا باقی مونده یه جنین ab برام تشکیل شد .گفتن دوتا پریود بعدی بیا پیش دکتر.بنظرتون باز منو پانکچر میکنه؟؟؟؟رویان میرم بیمار دکتر انبارلویی هستم

برا من موعدم یکشنبه دوشنبه بود دردهام دیروز خیلی بود فعلا که بخیر گذشته توکل بر خدا ازمایش منم برا ر ...

اینک موعدت گذشته و نشدی خوبه، من قبلا آی یو آی کردم با اینک پروژسترون مصرف میکردم ولی بازم پریودیم اومد با حالت لکه بینی زیاد. دردها طبیعیه. خدا از دهنت بشنوه😙

سلام به همگی.دوستان من ذخیرم دو دهم هستش.قبلا آندومتریوز شدید داشتم لاپرا کردم .مشکل انعقادی هم دارم ...

سلام عزیزم من شنیدم وقتی جنینت یکی باشه مجدد تخمک کشی میکنن حداقل دوتا داشته باشی برای انتقال خصوصا اینک گریدش ab هست. بازم ببین نظر دکترت چیه ، البته خدا بخواد با همینم میشه مامان شی، هر چی خیره❤️

سلام دوستان عزیزم،یه سوال دارم من دو هفته پیش هیستروسکوپی شدم تقریبا یه روز بعد از هیستروسکوپی پهلوی ...

من از وقتی استرادیول و پردنیزون میخورم خیلی نفخ میکنم احتمالا برااین داروهاس

مرسی عزیز دلم 😍🫀

منم ازت ممنونم😍 نمبدونم چرا تو پست هایی که اسامی چله رو نوشتی نمیشه پاسخ داد ازت ممنونم بابت دل قشنگت و دعاهای زیبات از خدا میخوام با بهترین ها سوپرایز وشادت کنه❤❤❤❤

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  
اینک موعدت گذشته و نشدی خوبه، من قبلا آی یو آی کردم با اینک پروژسترون مصرف میکردم ولی بازم پریودیم ا ...

فدای تو من اما گاها پیش اومده چند روز دیرتر هم شدم امروز که روز ۱۱ انتقالم بود بی بی چکم منفی شد کمی بهم ریختم و ناامید شدم😓با اینکه تجربه اش رو دارم بی بی تا روز ۱۲ منفی بود بعداز روز ۱۴ مثبت نشون داد در iui، اما بازم نگرانم توکل بر خدا.دلم از این میگیره این همه دارو و امپول اینهمه تلاش وبدو بدو جای امپولهایی که درد می کنه هر سمتی میچرخم برا خواب دردی میپیچه و ممکنه منفی شه هر سری که منفی میشه زخمی هست به روح و روان و جسممون ان شالله تمام اینها پیش خدا ثوابی باشن و ثمره های زیبایی ببینم توکل بر خودش که غیر از خودش دادرسی نداریم🥺🥺❤❤❤❤

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو