2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
من از وقتی استرادیول و پردنیزون میخورم خیلی نفخ میکنم احتمالا برااین داروهاس

منم خیلی نفخ دارم،خیلی اذیت میشم،ولی این درد سمت راست نگرانم کرده میترسم کیسه صفرایی چیزی باشه ولی سرچ که میکنم هیچ کدوم از علائمشو ندارم،اینکه دقیقا از بعد از هیستروسکوپی این دردو دارم خودم فکر میکنم عوارض عمل باشه،اینقدر این مدت یک ساله لاپاراسکوپی و هیستروسکوپی و سونوهیسترو و سونو و آزمایش و اینجور چیزارو پشت سر گذاشتم دیگه دوست ندارم برم سونو بدم برای درد پهلوم😩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی نفخ دارم،خیلی اذیت میشم،ولی این درد سمت راست نگرانم کرده میترسم کیسه صفرایی چیزی باشه ولی س ...

بنظرم یه پیامی بده به ماما یا دکترت ببین چی میگن .حالا یه مسکن بخور اذیت نشی فعلا.خیلی سخته بخدا من سیکلم درحال کنسله داغونم شما چی کشیدین

فدای تو من اما گاها پیش اومده چند روز دیرتر هم شدم امروز که روز ۱۱ انتقالم بود بی بی چکم منفی شد کمی ...

آخ نگو که دست رو دلم گذاشتی😢😢

جسمی و روحی داغونم

همسرم میگه فکرشو نکن ولی مگه میشه

دیشب خواب میدیدم یه بچه جایی دیدم برش داشتم که برای خودم بشه😢

سلام عزیزم  دکتر مددی و رستمی یک مرکز پانکچر و انتقال انجام میدند، شما  از جنین شناسش خوب ...

قاطی شده

منظورم اینه ،  جنین شناسش خوبه ؟شما ازش راضی بودین؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
بنظرم یه پیامی بده به ماما یا دکترت ببین چی میگن .حالا یه مسکن بخور اذیت نشی فعلا.خیلی سخته بخدا من ...

آره باید پیام بدم ببینم چی میگه،من واقعا خسته شدم،تو این یه سال و خورده ای دو بار پانکچر شدم دو بار انتقال منفی داشتم سه بار هیستروسکوپی شدم که یه بارش با لاپاراسکوپی بود،سونو هیسترو،سونو تیرویید،آزمایشای مختلف،واقعا دیگه کشش یه چیز جدید ندارم🤦🏼‍♀️ شما چرا سیکلت کنسل شد به خاطر ضخامت؟

آره باید پیام بدم ببینم چی میگه،من واقعا خسته شدم،تو این یه سال و خورده ای دو بار پانکچر شدم دو بار ...

الهیییی میفهممت چقد سخت گذشته بهت.من رفتم سونو دوم بداانتقال گفتن رحم آب داره و باسرنگ آبشو کشیدن.نمیدونم از چیه هاج و واج موندم میگم نکنه بخلطر پردنیزون باشه.مث یه بادکنک که بادش میخوابه فسسسس بادم خوابید رمق هیچی ندارم حتی پیاده روی هم میکردم یکم ول کردم گیج و منگم.من تعیین جنسیت هستم دخترامو تنها نیذارم و نیرم نمیدونی عذاب وجدان منو کشته همم اگ کنسل بشه میفته دوماه بعد میشه عید کلا همه چی میریره بهم رفت و امد میشه خونم و واقعا نمیشه الان بهترین فرصت زمستونه کسی نمیاد حداقل تکلیفم روشن بشه

سلام عزیزم  دکتر مددی و رستمی یک مرکز پانکچر و انتقال انجام میدند، شما  از جنین شناسش خوب ...

اره عزیزم یه مرکز هستن،من فقط یکبار جنین شناس رو دیدم ،اما زیاد تعریف شنیدم ازشون

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»

@نسل  @نسل نسل@

عزیزم تک نمیشی🥲

تولدت کلییییییییی مبارک باشه😍🫂🤍

انشالله به ارزو های قشنگت برسی 🎈🥰

زیارت امین الله به نیت شما خوانده شد انشالله حاجتروا بشی قشنگم

روزاول#  

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

پروانه جون خودشون آ اس آ دادن استرادیول.مترونیدازول.آزیترو.پردنیزون.دوتا امپول چسب جنین.ویتامین ای و ...

اخه من اینایی که میگیرو تو همه ی انتقالام داشتم پس چرا برایه من اونجوری نشد اسم اختصاری امپول چسپ جنینت چیه انگلیسیشو میگم من گفتم شاید لتروزول اینا خوردی اب اورده به خاطره همین پرسیدم قبل سنو دارو چی داد بهت

الهیییی میفهممت چقد سخت گذشته بهت.من رفتم سونو دوم بداانتقال گفتن رحم آب داره و باسرنگ آبشو کشیدن.نم ...

اب اوردن از پرندزولون نیست شاییید عفونتت داشتی پرندزولون ایمنی رو پایین میاره کمی تو عفونتت تاثیر داشته ولی تو اب اوردن نه

@نسل  @نسل نسل@ عزیزم تک نمیشی🥲 تولدت کلییییییییی مبارک باشه😍🫂🤍 انشالله به ارزو های قشنگ ...

سلام فاطمه جون

تولدت مبارک عزیزم

من از چله عقب افتادم یه چند روزی خوندم و هنوز ثبت نکردم یه چند روزم عقبم ان شا الله از فردا میخونم تمومش میکنم

قبول باشه ازت مهربون

الهی حاجت روا بشی ❤️

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
اخه من اینایی که میگیرو تو همه ی انتقالام داشتم پس چرا برایه من اونجوری نشد اسم اختصاری امپول چسپ جن ...

پی دی گراستیم آمپولم بود.حالا ماما مرکز میگه عوارض سزارینه اخه من سونو اول رفتم گفت رحم عالی یهو تو ده روز آب آورد آخه.نه بابا لتروزول نخوردم اصلا